Issey Posted February 15 Posted February 15 Napad nam je kao i uvek jeziv, ali ne možemo ništa ni da odbranimo, niti da utakmicu okrenemo na Grkov hrkljuš... tu su nam šanse nikakve...
Borky Posted February 15 Posted February 15 Ma mo igramo K od kosarke negdje od Olija. Evo Jago cisto polaganje uvaljuje Bolomboju. Mozda opet nesto izvucemo na hrkljus al mora ih stati sut a to tesko jer oni resavaju odlicni svako udvajanje koje moramo raditi zbog nasih "malih". 1
drakon1 Posted February 15 Posted February 15 Od dvojca Nedovic - Kenan mi je ovaj prvi ipak malo manje ocajan.
DameTime Posted February 15 Posted February 15 Petrušev je taj igrač kog Partizan ne može nikako da brani. 6
Saxon01 Posted February 15 Posted February 15 (edited) Sta ubaci ovaj, kuku boze..... Svaka cast, Petrusev klasa!! Edited February 15 by Saxon01
fradler Posted February 15 Posted February 15 Just now, drakon1 said: Od dvojca Nedovic - Kenan mi je ovaj prvi ipak malo manje ocajan. Promasaji su mu lepsi, ali u odbrani je mnogo gori.
DijametralnoSuprotan Posted February 15 Posted February 15 Just now, drakon1 said: Od dvojca Nedovic - Kenan mi je ovaj prvi ipak malo manje ocajan. Zato sto nedovic igra odbranu pogledom. Cennan se bar trudi da igra odbranu, jbga midzet je.
Smrtokapa Posted February 15 Posted February 15 Krenuo je Kuzmanović sa malim faulovima. Očekuje se diskusija oko toga kako se akcentuju Teodosić i Davidovac. 1
Djirona Posted February 15 Posted February 15 Licna petruseva? Hahahhahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahaahah
drakon1 Posted February 15 Posted February 15 Just now, fradler said: Promasaji su mu lepsi, ali u odbrani je mnogo gori. Ima barem ulaz kad se seti da ga ima. Ovo je kradja, ovaj navodni faul Petruseva. 1
No name Posted February 15 Posted February 15 Bekovi ni ti mogu da igraju odbranu ni ti mogu šta da ubace spolja. Samo da imamo i ole pristojan šut, ovo bi rešili.
Miki28 Teoljub Posted February 15 Posted February 15 Teo i Yago povratili napad da lici na nesto uz naravno Filipa. I odbrana je ok, onaj sut Karlika je bas bio tezak 2
Saxon01 Posted February 15 Posted February 15 (edited) Hahahahahaha kakav faul sviran Petrusevu!!!! Lopine!!! Bravo momci, cim krene dobra odbrana odmah i napad. Edited February 15 by Saxon01
Thor Posted February 15 Posted February 15 Just now, Devla said: Fića treba da prestane sa ovim reakcijama Pa jeste preteruje, ali stvarno niđe veze sa faulom
Bad Posted February 15 Posted February 15 Jezivo kakav je faul sudjen Petruševu, u najmanju ruku je trebalo da puste igru
NMX Posted February 15 Posted February 15 Za ovaj faul Petruseva bukvalno gepek momentalno Kenan, Nedovic i CMM ako se makar dvojica ne pojave, mi ovo na Ficu i Jaga dobiti necemo 3
Recommended Posts