Wingwalker Posted February 10 Posted February 10 1 hour ago, Sector said: Poserem se na Teodosića. nemoj tako...zaboravio si da je on legenda CZ.
MetalHead Posted February 11 Posted February 11 On 2/6/2025 at 8:48 PM, Don Dusko said: Ako izgubimo samobanovacu se. @MetalHead Ne znam kako ovo nisam video ranije, ali sam video sada i pomislio da je poruka od sinoc. Pa sam krenuo da ti pomognem. Srecom, video sam ipak da je poruka od cetvrtka :)
Don Dusko Posted February 11 Author Posted February 11 5 minutes ago, MetalHead said: Ne znam kako ovo nisam video ranije, ali sam video sada i pomislio da je poruka od sinoc. Pa sam krenuo da ti pomognem. Srecom, video sam ipak da je poruka od cetvrtka :) Od Albe. :D
Don Dusko Posted February 12 Author Posted February 12 Just now, DijametralnoSuprotan said: Idemooo 🔴⚪ Gde
No name Posted February 12 Posted February 12 Odlična napadačka četvrtina. Momci su ozbiljno pristupili meču, što raduje. 1
fradler Posted February 12 Posted February 12 Dobra energija, rutinski za sad. Defanzivno malo mrljavimo, ali fino je videti tecniju igru u napadu. 1
Bogoljub Gagic Posted February 12 Posted February 12 14 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Mora da vodimo pa je mirno na temi Ма било би мирно и да губимо, што би се нервирали кад је ово небитно такмичење 1
hk1 Posted February 12 Posted February 12 https://lige.kss.rs/kup/mozzart-kup-radivoj-korac-2024-2025/ 3
Miki28 Teoljub Posted February 12 Posted February 12 Just now, hk1 said: https://lige.kss.rs/kup/mozzart-kup-radivoj-korac-2024-2025/ I u 2025 steka sajt, jbt.
No name Posted February 12 Posted February 12 Davidovac beskorisna masa koja popunjava broj na terenu. Ni ti može šta u napadu ni ti u odbrani. Čovek ni ti smrdi ni ti miriše. Tu je da nas bude 5 na 5. Ono što je dobro, igramo koliko nam treba, rutinski održavamo prednost. 1
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Rutiniramo, rotiramo bas kako i trebaju da se igraju ovakve utakmice.
NMX Posted February 12 Posted February 12 3 minutes ago, No name said: Davidovac beskorisna masa koja popunjava broj na terenu. Ni ti može šta u napadu ni ti u odbrani. Čovek ni ti smrdi ni ti miriše. Tu je da nas bude 5 na 5. Ono što je dobro, igramo koliko nam treba, rutinski održavamo prednost. Majko mila, jel stvarno pljujemo igrace u trening utakmici gde se igra sa 30% snage i volje? Eno brt, Barsa i Oly kazu da nesto moze u napadu a bgm i odbrani. 4
No name Posted February 12 Posted February 12 Just now, NMX said: Majko mila, jel stvarno pljujemo igrace u trening utakmici gde se igra sa 30% snage i volje? Eno brt, Barsa i Oly kazu da nesto moze u napadu a bgm i odbrani. Nije pljuvanje nego konstatacija za Davidovca. Inače pohvale timu za pristup meču. Ne pamtim kada smo u aba igrali ovako rutinski.
Čvarkov Posted February 12 Posted February 12 Iako se dugo šuškalo, baš me sjebala ova prodaja sbb-a danas. Upucaću se ako ovaj bude prenosio EL, radi me na agresiju. EL TV se mora uzeti. 2
Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 8 minutes ago, No name said: Davidovac beskorisna masa koja popunjava broj na terenu. Ni ti može šta u napadu ni ti u odbrani. Čovek ni ti smrdi ni ti miriše. Tu je da nas bude 5 na 5. Ono što je dobro, igramo koliko nam treba, rutinski održavamo prednost. Deda se cuva za finale, ovo je njegovo i Dobricevo takmicenje :D 2
hk1 Posted February 12 Posted February 12 treba imati u vidu da su pola ovih momaka juniori borca odlicna utakmica da se uvedu u sistem iz prvog tima nema valinskasa, josila i pavicevica
Recommended Posts