Gavran Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Meni nije jasna mala minutaža gidre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Doviđenja prijatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Uvođenje Brauna kad porađamo koševe je baš nejasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Teska sramota, a namestaju nam se drugi rezultati. Moramo mi svake godine da gubimo od ekipe sa zacelja, to nam je bukvalno zastitni znak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Share Posted 23 hours ago Jebiga na ovakvim utakmicama se vidi da li jesi ili nisi. Ako izgubimo pali smo zestoko. A sledece nedelje derbi ide. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 13 minutes ago, Filbi said: Pionir je nasa kuca !!!1 Pionir naša kuća, živeli smo tu. Ovo je naša Zvezda, voleli smo nju. Ovo je zli Maccabi što nam uze' sve. Braćo Cigani držite me, ja ubiću se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Nabili su se svi pod kos, moze im se jer ciglarimo i sve smo nervozniji. Sraman pristup i priprema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Sad ako me krenemo da hvatamo priključak nakon ovog tajmauta gubimo ovo. Ajdeee bree Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago TeJo i Luka prešli 5 min....mi taj meč nećemo dobiti. Protiv Monaka ni minut večeras nose igru. Bravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 minute ago, Issey said: Bolomboj ozbiljno ciglari... Veceras igra kao da je drogiran. Ova sekvenca sada je dovoljna za sve one sto pitaju zasto igra Mitrovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Pa jebem mu mater igrate u sali gde trenirate a imate najgore šutersko veče u sezoni. Jebem mu mater da mu jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Previse je ovo promasenih suteva oko obruca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Usli smo u drugo sa nesto boljom energijom, ali plana nema ni u tragovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Najprokletiji klub na svetu, svaki put nam daju nadu da mogu nešto da urade i onda sami sebe pobede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 17 minutes ago, NMX said: Kakvo prelepo kamenjarsko veče naših momaka Sad lepo ima da izadjete, izginete u odbrani, izvucete par lakih kontri i uvedete se napadacki u drugo poluvreme. Ne zanima me kako, ima da se dobije ovo. I Sfero da vidi da ne ubaci i Nesu Ilica i ekonoma u igru ako moze Sve si fino rekao, ali problem je što ovaj tim nema tu energiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Gotovo je ovo, istankovati do kraja i dati Teodosicu, Brownu, Davidovcu i jos dvojici da se zajebavaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Uvođenje Brauna kad porađamo koševe je baš nejasno. Pa kad se jedini trudi i odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Teo je odličan, asistira za lake pozicije - ali niko ne može da ubode. CMM sramotan, organizacija -∞. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Pretesko ide bez Bolomboja i bekova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Just now, Bad said: Najprokletiji klub na svetu, svaki put nam daju nadu da mogu nešto da urade i onda sami sebe pobede I ja bih rekao da je to prokletstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Šta da se radi. Takvi smo kakvi smo. Ako se od ovih izgubi nismo ni za F10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 8 minutes ago, Creed Bratton said: Bukvalno imamo 8-2 u mecevima koji nisu duplo kolo, ne znam na osnovu cega si zakljucio ovo? Mislio sam energentski mnogo bolje delujemo u guscem rasporedu Jbt igramo ko babetine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Blat>vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Petrušev opet gura loptu pri šutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Samo jos fali Teovo drzte me da ga be prebijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts