Don Dusko Posted Monday at 08:09 PM Author Share Posted Monday at 08:09 PM PUNI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Monday at 08:09 PM Share Posted Monday at 08:09 PM Ajmooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 08:09 PM Author Share Posted Monday at 08:09 PM Zeljko i akcije posle tajma su vrhunske. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted Monday at 08:10 PM Share Posted Monday at 08:10 PM sipaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted Monday at 08:10 PM Share Posted Monday at 08:10 PM Sfero odlazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Monday at 08:10 PM Share Posted Monday at 08:10 PM Just now, Don Dusko said: Zeljko i akcije posle tajma su vrhunske. Neko i ovo da kaže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Monday at 08:10 PM Share Posted Monday at 08:10 PM (edited) Ovo na kraju nam je povadilo utisak... Edited Monday at 08:11 PM by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted Monday at 08:11 PM Share Posted Monday at 08:11 PM Porodismo ovo ali u odbrani mora jače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted Monday at 08:16 PM Share Posted Monday at 08:16 PM Šta sam rekaoo sve sam rekaooo??? Džoel BOLOMBOOOOJ! Ono što nam je falilou prošlom derbiju, bez 5 igrača računajući i Filipa! Rekao sam da ovo dobijamo, kako god bilo i po svaku cenu! Srećno prvo mesto svima koji slavee, sada ako dobijemo sve do kraja prvi smo, a može i varijanta da izgubimo 4 razlike derbi od grobara, a da oni izgube recimo od Budućnosti ili Dubaija u Podgorici koji su kod kuće uvek nezgodni 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Monday at 08:16 PM Share Posted Monday at 08:16 PM 4 minutes ago, Bejn said: Porodismo ovo ali u odbrani mora jače. Protiv Barse 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 08:23 PM Share Posted Monday at 08:23 PM Užasna utakmica. Izgledamo kao neka veteranska ekipa. Branio sam Kodija dosta ali on brat trenutno izgleda kao miks Langstona Halla, Pefija Markovića pred penziju i Demarcusa Nelsona i to kad mu je dan, a plaćen kao EL zvezda. Partizani su crkli, jahao ih Želje kao Thibs u Knicksima. Slaba košarka oba tima. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdaš96 Posted Monday at 08:23 PM Share Posted Monday at 08:23 PM E sadaa konačnoo da imamo nekii odmor i rehabilitaciju, ni ovo nije neki dug odmor za našu moramo priznati matoru baš i ispovredjivanu ekipu, ali protiv Barselone svakako ima vremena za odmor malo, iako Barsa sinoc igrala svoj meč, ali nadam se da će igrati makar dobrić i Teodosić makar i malo od ovih povredjenih, za odbranu bi i Lazić značio, ljudi ih potcenjuju, kao nisu glavni igrači ovogodišnje ekipe, ali i za napad i odbranu i čvrstinu Lazić i Dobrić mogu biti poprilično biti. Braun za sada nažalost idalje samo navijač, kao i Plavšić, koji uskoro u nedelju već prelazi na tribine, a Braun od vatrenog navijača prelazi u roster haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 08:33 PM Share Posted Monday at 08:33 PM Željko nacrtao poslednji napad: Spoiler Ne znam šta da mislim, iimali smo u ovoj utakmici i nekih odličnih sekvenci i momenata, ali poslednja četvrtina je bila horor, srećom su oni crkli i nisu iskoristili naše nuđenje. Kalina i Boki na odličnom nivou, Deda prema očekivanjima iks faktor. Vuk ne može ništa da organizuje, sa dobrim razlogom već polako Jago počinje da preuzima ulogu prvog pleja u momentima kada se utakmica lomi. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted Monday at 10:08 PM Share Posted Monday at 10:08 PM 2 hours ago, Princeton said: Petrusevu su svirali diskutabilan faul tijelom kad je Majk isetao na ceonu liniju. Poslije toga je lukavo pokusao da izvuce kompenzaciju na druoj strani, ali nije dobio faul na ulazu i onda glupa reakcija za tehnicku. Tu je vec nabildana nervoza, ne moze Majka da isprati u odbrani, a onda ne dobija faul kos. Kucanje je samo htio da divljacki odradi, da iskali bijes, ali prilicno nesmotreno i sasvim zasluzena iskljucujuca. Jbga steta.. Ocekivao sam njegovu veliku rekaciju u drugom poluvremenu. Taj faul bi bio manje diskutabilan da ga je svirao Kardum sa čeone linije, jer mu je to bio posao, a ne Hordovu koji je bio pored klupe Partizana. Kardum je odsvirao aut, a onda se ovaj mentol uključio i svirnuo faul. Isto je uradio i kod gurkanja Yaga na sredini terena gde opet Kardum ne svira ništa, ali ovaj dosviruje sa zakašnjenjem. Moze da se svira u obe situacije, ali upada u oči da je dvaput on svirnuo sa zakašnjenjem i bio u lošijoj situaciji za donošenje odluke od kolege koji je svirao nešto drugo ili pustio da se igra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts