Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Šta sam rekaoo sve sam rekaooo???

Džoel BOLOMBOOOOJ! Ono što nam je falilou prošlom derbiju, bez 5 igrača računajući i Filipa!

Rekao sam da ovo dobijamo, kako god bilo i po svaku cenu! Srećno prvo mesto svima koji slavee, sada ako dobijemo sve do kraja prvi smo, a može i varijanta da izgubimo 4 razlike derbi od grobara, a da oni izgube recimo od Budućnosti ili Dubaija u Podgorici koji su kod kuće uvek nezgodni 😉 

• Like 1

Užasna utakmica. Izgledamo kao neka veteranska ekipa. Branio sam Kodija dosta ali on brat trenutno izgleda kao miks Langstona Halla, Pefija Markovića pred penziju i Demarcusa Nelsona i to kad mu je dan, a plaćen kao EL zvezda. Partizani su crkli, jahao ih Želje kao Thibs u Knicksima. Slaba košarka oba tima. 

• Like 4
  • Thanks 1

E sadaa konačnoo da imamo nekii odmor i rehabilitaciju, ni ovo nije neki dug odmor za našu moramo priznati matoru baš i ispovredjivanu ekipu, ali protiv Barselone svakako ima vremena za odmor malo, iako Barsa sinoc igrala svoj meč, ali nadam se da će igrati makar dobrić i Teodosić makar i malo od ovih povredjenih, za odbranu bi i Lazić značio, ljudi ih potcenjuju, kao nisu glavni igrači ovogodišnje ekipe, ali i za napad i odbranu i čvrstinu Lazić i Dobrić mogu biti poprilično biti. Braun za sada nažalost idalje samo navijač, kao i Plavšić, koji uskoro u nedelju već prelazi na tribine, a Braun od vatrenog navijača prelazi u roster haha

Željko nacrtao poslednji napad:

Spoiler

IMG_5389.jpeg

Ne znam šta da mislim, iimali smo u ovoj utakmici i nekih odličnih sekvenci i momenata, ali poslednja četvrtina je bila horor, srećom su oni crkli i nisu iskoristili naše nuđenje.

Kalina i Boki na odličnom nivou, Deda prema očekivanjima iks faktor.

Vuk ne može ništa da organizuje, sa dobrim razlogom već polako Jago počinje da preuzima ulogu prvog pleja u momentima kada se utakmica lomi.

• Like 5
  • Ha-ha 1

2 hours ago, Princeton said:

Petrusevu su svirali diskutabilan faul tijelom kad je Majk isetao na ceonu liniju. Poslije toga je lukavo pokusao da izvuce kompenzaciju na druoj strani, ali nije dobio faul na ulazu i onda glupa reakcija za tehnicku. Tu je vec nabildana nervoza, ne moze Majka da isprati u odbrani, a onda ne dobija faul kos. Kucanje je samo htio da divljacki odradi, da iskali bijes, ali prilicno nesmotreno i sasvim zasluzena iskljucujuca.

Jbga steta.. Ocekivao sam njegovu veliku rekaciju u drugom poluvremenu.

Taj faul bi bio manje diskutabilan da ga je svirao Kardum sa čeone linije, jer mu je to bio posao, a ne Hordovu koji je bio pored klupe Partizana. Kardum je odsvirao aut, a onda se ovaj mentol uključio i svirnuo faul.

Isto je uradio i kod gurkanja Yaga na sredini terena gde opet Kardum ne svira ništa, ali ovaj dosviruje sa zakašnjenjem. Moze da se svira u obe situacije, ali upada u oči da je dvaput on svirnuo sa zakašnjenjem i bio u lošijoj situaciji za donošenje odluke od kolege koji je svirao nešto drugo ili pustio da se igra.

• Like 2