Perkos2 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Gde mu je sad pajtos Teo, daj da reši utakmicu
fradler Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Just now, Zadnji vezni said: Koja je uloga igrača sa brojem 7,koji nema života i energije da ni pljugu popuši a kamoli da igra el meč? Koja je ideja sa njima m na parketu? Nema ideje, nego je Daum jeziv, a Kalinic glavom negde u Argentini na 3x3 basketu, pa Sfero ne zna sta ce od muke i pokusava sa njim iako je najveci kriminalac od svih. Grozni smo apsolutno, najgora ekipa evrolige, Alba je bar ove pacere dobila.
Maksim Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Lomi se utakmica njemu Davidovac i Mitrovic na parketu...Pa jebote igramo evroligu 10 godina I ja gledam Davidovca i Mitrovica u petorci jebote kao neki horor film 1
K.Dot Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Jbt u 2024. moraš da se osloniš na Mitrovića u reketu, to je sve sto treba da znamo o ambicijama.
deez nuts. Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ovakvu mitrovu partiju cemo baciti u vodu…
drakon1 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Just now, Perkos2 said: Gde mu je sad pajtos Teo, daj da reši utakmicu Pa rešeno je već. Šta nije jasno?
No name Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 1 minute ago, K.Dot said: Dajte barem Mišu da se zabavimo. Tankovali protiv Milana da bi večeras igrali ovo. Nek vrate kvačilo da se još malo blamira. Ako je cena poraz da se razj.ebe domaća osnova ja sam ZA. 1
Zadnji vezni Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Čovek još drži Davidovca na terenu!!!! Komedija! 2
TB Told Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Just now, srlepajce said: Oni isti na drustvenim mrezama (glasnici kluba) sto su terali trenere sad fazon puna podrska Pre pve utakmice doduse Mislio sam na forum. Ovde nema podrške već samo rezigniranosti da novi trener neće ništa promeniti. 1
Bejn Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Sećam se jednog upisa od N.N: "Sad kad su kliknuli, centar nam i nije potreban". Par dana pre Asvela...😂 1 1
Don Dusko Posted December 6, 2024 Author Posted December 6, 2024 Hahaha ala je los Virtus i mi od njega gubimo... 1
Issey Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 2 minutes ago, Sector said: Gasim i ja. Sumnjam da ću i paliti do kraja sezone. To sam ja rekao sebi još protiv Partizana, ali jbg...
TB Told Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Davidovcu je ovo četvrta utakmica bez skoka, što bi i za beka bilo previše.
Henry Chinaski Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ovi su toliko loši da je nerealno. I mi gubimo od njih
nik_nurse Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: U januaru/februaru kad se vrati Boki bice ovo dobro 😮💨 Ljudi ovde pišu za njega ko da otišao malo do NBA da odigra , pa kada se vrati mi ćemo procvetati,a ne da odsustvuje zbog ozbiljne povrede i pitanje u kakvom će se stanju vratiti posle iste.
fradler Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Fascinira me lakoca s kojom se Sengelija poigrava s nama, nakon sto je protiv 1 Albe izgledao kao tip koji se penzionisao pre 10 godina.
stefan81888 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Kenan jedini igra kao evroligaški igrač od bekova, a i šire. 1
Issey Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Čovek još drži Davidovca na terenu!!!! Komedija! Daum je još gori, nema ni izbora mnogo.
K.Dot Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Na kraju će Kenan i Mitrović dobiti ovu utakmicu, ostali neka se stide.
Bejn Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 I da dobijemo ove indijance sramota epskih razmera s obzirom na spičkane miliončine na ove lelemude, neradnike i kabadahije. 1
Recommended Posts