NMX Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Kalina dosao da ladi jaja i uzima pare pred penziju 1 9
Cavani Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 12 minutes ago, fradler said: Btw, za onaj "faul" Mitrovica na Hauardu bih poslao celavog sudiju 6 meseci na hladjenje, taman da ima vremena za temeljnu introspekciju. Faulirao ga je Mitar telom
Sector Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Šta li treneru prođe kroz glavu kad u 25-om minutu utakmice pomisli u sebi - da, sad mi treba Prađed. 2 1 11
srlepajce Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 2 minutes ago, NMX said: Kalina dosao da ladi jaja i uzima pare pred penziju Bolje da se vrati odakle je doso
mister-no Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Just now, Thor said: Kakve ruke ima Kenan, rade kao singerica Keni otima 2
DameTime Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 1 minute ago, Sector said: Šta li treneru prođe kroz glavu kad u 25-om minutu utakmice pomisli u sebi - da, sad mi treba Prađed. Ovaj strani komentator njegovo prezime izgovorio nešto kao Dajvadovać Taman se uklapa u to kako polarizuje navijače
srlepajce Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 2 minutes ago, Sector said: Šta li treneru prođe kroz glavu kad u 25-om minutu utakmice pomisli u sebi - da, sad mi treba Prađed. Mogao sam Plavsu da ubacim Ah da tu je Deda
Bode Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 2 minutes ago, Sector said: Šta li treneru prođe kroz glavu kad u 25-om minutu utakmice pomisli u sebi - da, sad mi treba Prađed. Daum je bas los, lose se krece i pozicionira, nijednom nije bio otvoren na sutu ili u situaciji koju on moze da iskoristi. Ona trojka u prvom je bila iznudjena, preko ruke.
mister-no Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 3 minutes ago, Sector said: Šta li treneru prođe kroz glavu kad u 25-om minutu utakmice pomisli u sebi - da, sad mi treba Prađed. Izaziva Lasa da uvede Jaramaza, ali ne da se stari lisac..
Smrtokapa Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 1 minute ago, DameTime said: Dajvadovać Dajvad...igaizigre!
Molina23 Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 3 minutes ago, atmsfr lnČ said: Ajzea kerina Ajzea Keran 5
Recommended Posts