Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Jbt ja vec 7 dana sa drugarom iskljucivo razglabam o Parizu, kako da ih branimo, sta da napadamo... Mislim da se i ovde na forumu uglavnom pisalo o njima kao izvesno prvom protivniku u plejinu, a ispade da ni u jednoj kombinaciji ne idemo na njih, pritom su dosli rezultati kakvi su se i ocekivali :classic_biggrin:

Jeb'o lud zbunjenog... 

Nista da dobijemo sutra i da Dusko opet pripomogne, pa sa 7. mesta da raznesemo Bajern i napadnemo Fener.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Nije se Real makao sigurno, jer ako Efes i Barsa pobede Real se vraca na sedmo mesto.

Nahebali smo.

Posted
15 minutes ago, Dzonii said:

fu0uHxV.jpeg

Evo sve kombinacije

Znaci ako pobedimo, imamo u najgorem slucaju mec loptu za plejof kuci protiv Bajerna ili Pariza. Ako izgubimo, moramo u gostima dobiti Efes/Bajern/Barsa i posle jos jednu u gostima da dobijemo.

Posted

Moja teorija je da i osmo mesto nije loše, jeste da bi rival bio Real, ali tom Realu je svejedno sa kim igraju, oni su jaki a isli bi na jendu jaku ekipu u plej ofu, plus bi bili veliki favoriti, a mi bismo opet dosli u goste timu koji je ogroman favorit protiv kojeg nam niko ne daje šanse i mogli bismo bez i zapianjanja da odigramo jedan meč kao protiv Fenera u gostima ili Olimpijakosa, onakoo laganoo pa šta bude biće, jer bismo znali da pobedom dobijamo SVEE(pritom izbegli bismo Olimpijakos gde nemamo Petruševa jedno 3 meča potencijalno ili 5 mečeva opet), a opet ako se ne potrošimo mnogoo ako budemo 20 razlike gubili ili makar 15, Sferopulos može od povrede sačuvati ekipu i spremiti ekipu NA MAKSIMUM ZA MEČ DECENIJE ZA 8.MESTO, gde bi nam došle dve garant izmorene ekipe, ili Bajern ili Pariz, dve ekipe koje isključivo od energije i šuta zavise, još bih voleo ako ispadnemo od Reala, da se baš jakoo potroše Pariz i Bajern koji ni nemaju ni centre, i tako umorni samo dan-dva kasnije doputuju u Srbiju i igraju pred naših 20 hiljada vatrenih nadam se i nikada boljih navijača, tako daa, ja potpisujem našu bilo kakvu pobedu sutra i to 8.mesto, šlag na tortu bi bioo da DUŠKO DRUGO KOLO U NIZU ODRADI POSAOO 😉

• Like 1
Posted

Прижељкујем сценарио где смо 7. и идемо на Бајерн у арени, победимо то како треба и идемо на Фенер. Најбоља могућа варијанта за нас, чак боља и од 6. места јер бисмо ишли на Панату.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Estrella Roja said:

Znači pobedimo Pao u gostima da bi igrali još dvaput da igramo sa njima u gostima 😉

Ne postoji opcija da igramo sa njima u plej-ofu.

Posted
1 minute ago, Estrella Roja said:

Znači pobedimo Pao u gostima da bi igrali još dvaput sa njima u gostima 😉

I za Pao bi to bio idealan scenario, mislim da smo im najpozeljniji protivnik u 1/4 finalu...

Just now, TB Told said:

Ako budemo 6. igramo sa njima u 1/4 finala

Posted

U boj krenite junaci svi!

Imamo meč za osmo mjesto što bi  na kraju bilo odlično kad se sve uzme u obzir. 

Protivnik jeste jak, al vidićemo da li će Ataman nekoga i odmoriti.

Neka bude borba neprestana. Neka bude što biti ne može.

Zasijaj Zvezdana!!!❤️🙏

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, TB Told said:

Pa po grafiku što je ovde okačen ako Barsa i Efes sutra izgube onda smo mi 6. a Pao je  3.

Ne kažem da je realno da se desi, samo da postoji ta mogućnost.

Edited by Estrella Roja
Posted

Kako vam ne dosade te kalkulacije vise, kao da je tesko posle cele sezone sacekati jos 24h da prodje... 😁

Msm svejedno protiv koga igramo, moramo pobedjivati 🔴💪

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Estrella Roja said:

Pa po grafiku što je ovde okačen ako Barsa i Efes sutra izgube onda smo mi 6. a Pao je  3.

Loše sam se izrazio. Ne postoji opcija koju si ti naveo da posle plej ina igramo sa njima u plej ofu 

Posted (edited)
3 minutes ago, Estrella Roja said:

Pa ja nisam ni spominjao plejin 😉

Pre edita je tako izgledala tvoja poruka, pa sam je loše protumačio. 

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted

Panata porazom ne dobija nista i ne znam zasto neko i pomislja da njima odgovara da izgube. Oni ce namerno da izgube i cekaju dve megasenzacije gde Virtus dobija Barsu u gostima i Zalgiris Efes u gostima. Mislim stvarno ne razumem logiku ljudi koji veruju u takve stvari. Ako Ataman mrzi neki klub to je onda Zvezda, a navijaci Panate ako nekoga mrze pored Olija to je onda Zvezda. Posto im je rezultatski nebitan mec realno je da se nadamo da ce smanjiti minutazu nekim igracima ali da ce nas pustiti? Ljudi uozbiljite se. Ocekujte paklenu atmosferu i ocekujte da ce Ataman dati sve od sebe ne da nas pobede nego da nas ponize ako mogu. Nemoj da mastate kako ce oni da nas puste ili da igraju u laganom ritmu, sve sto mozemo evenutalno da se nadamo je da bude smanjena minutaza nekih igraca, ali i to je pitanje imate danas mec Armani Baskonija, Armaniju svi igrali i ako im nista nije znacilo...

• Like 1
Posted

Sasvim je logicno da Panata ne igra sutra u najjacem sastavu. 99% nas ne vi rizikovao povredu nekog bitnog igraca u revijalnoj utakmici sad na kraju sezone.  Ja ne ocekujem velike minute za Nuna, Granta,Slukasa...

Posted

Ne razumem čemu ovoliko pisanje o scenariju šestog mesta. Šanse da pored našeg iznenađenja u Atini, još i Barsa i Efes izgube svoje sutrašnje utakmice su jednake mojim izgledima da završim sa ovom Kristinom Tomić sa Arene. 

Vrlo je malo realno da bilo koja od te dve ekipe kiksne, dakle ako uspemo da drknemo (nadajmo se letargični) PAO, 8. mesto i prva utakmica @Real. Ako ne, 10. mesto i do or die u Minhenu. As simple as that.

• Like 5
Posted
4 minutes ago, Born Ready said:

Ne razumem čemu ovoliko pisanje o scenariju šestog mesta. Šanse da pored našeg iznenađenja u Atini, još i Barsa i Efes izgube svoje sutrašnje utakmice su jednake mojim izgledima da završim sa ovom Kristinom Tomić sa Arene. 

Vrlo je malo realno da bilo koja od te dve ekipe kiksne, dakle ako uspemo da drknemo (nadajmo se letargični) PAO, 8. mesto i prva utakmica @Real. Ako ne, 10. mesto i do or die u Minhenu. As simple as that.

Nisi u pravu, ako kiksne od te dve ekipe Barsa protiv Duška i drugo kolo u nizu nas on povuče do prolaska, tada bi Real bio na 6.mestu i mi ne bismo isli na njih nego bismo kod kuće igrali protiv Bajerna i ako to pobedimo idemo u plej of na Fenerbahce..

Znaci 6 meceva su nam trebala da se poklope da budemo 6.mesto, večeras su nam se sva 4 meča poklopila, ako nam se sutra poklope 2 od 3 meča još bićemo 7.mesto, a ako nam se poklopi da samo mi pobedimo, bićemo osmi i gostujemo Realu nazalost, alii imamo popravni kod kuće protiv verujem umornijeg od nas Bajerna ili Pariza koji ce mozda igrati i produzetke i dramatican meč, a mi bismo možda rutinski izgubili u Madridu..

Posted (edited)
17 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Nisi u pravu, ako kiksne od te dve ekipe Barsa protiv Duška i drugo kolo u nizu nas on povuče do prolaska, tada bi Real bio na 6.mestu i mi ne bismo isli na njih nego bismo kod kuće igrali protiv Bajerna i ako to pobedimo idemo u plej of na Fenerbahce..

Znaci 6 meceva su nam trebala da se poklope da budemo 6.mesto, večeras su nam se sva 4 meča poklopila, ako nam se sutra poklope 2 od 3 meča još bićemo 7.mesto, a ako nam se poklopi da samo mi pobedimo, bićemo osmi i gostujemo Realu nazalost, alii imamo popravni kod kuće protiv verujem umornijeg od nas Bajerna ili Pariza koji ce mozda igrati i produzetke i dramatican meč, a mi bismo možda rutinski izgubili u Madridu..

Jedino što se nama večeras "poklopilo" jeste da Fener dobije Bajern u 50-50 utakmici i da Real dobije KKP kao favorit. Ne vidim kako to utiče na šanse potpunih autsajdera da dobiju Barsu i Efes u gostima u utakmicama koje za te ekipe znače direktan plasman u plejof. Efes je nepredvidiv a Žalgiris nezgodan, tu možda i postoje neke minimalne šanse za iznenađenje, ali ne vidim scenario gde Virtus dobija u Blaugrani. Zato i kažem, u slučaju senzacije sutra, 8. mesto je najrealnije i to bi već bio vrhunski scenario, ne treba se zamarati bajkama.

Edit: Ili jednostavnije, treba poći od pretpostavke koliko je realno da se nešto poklopi, a ne kao da su 50-50 šanse da se poklopi ili ne poklopi.

Edited by Born Ready
Posted

Inače učinak Zvezde i Partizana na domaćem terenu je identičan učinku Makabija u Pioniru, a samo su Alba i Virtus lošiji na domaćem terenu. Očigledno je domaći teren postao pritisak za oba kluba i dodatna motivacija za ekipe koje dolaze u Beograd.

• Like 1
  • Ha-ha 1