KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 926 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, СтелаРоса said:

Pobedom protiv Virtusa cemo imati 18 pobeda i biti petoplasirani na tri kola pre kraja (uz dve utakmice kuci). Nisam siguran da postoji navijac koji bi ovakav scenario odbio pre pocetka sezone. I generalno imamo dobru EL sezonu, najbolju do sada, konstantno smo medju 10 i ostvarili smo neke velike pobede. Bilo je i neocekivanih poraza, ali retko koja ekipa se nije sa time suocila. U svakom slucaju je bilo vise pozitivnih nego negativnih momenata. Naravno, sve ovo moze lako da se unisti veceras u slucaju poraza protiv Virtusa. 😄

U "normalnijim" okolnostima veceras bi overavali svoje mesto u PI, a ovako ostaje pitanje da li cemo sa 18 pobeda uopste biti u 10. Takodje, do sada bi Real vec ucvrstio svoje mesto u prva 4, pa bi nam u petak dolazio u Arenu bez velikog imperativa pobede, ali jbg... 

Srecno veceras svima, zaista se nadam da necemo previse zivaca potrositi, iako ocekujem tezak mec.

Naša nova normalnost je da lagano i bez gubitka živaca izgubimo večeras i tesno dobijemo naredne dve. 

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

Matematika kaze vrlo jasno. 4 i 3 pobede idemo u plej of direktno. 2 pobede idemo u plej in sigurno. 1 pobeda guzoznoj i razni trougli. 0 pobeda idemo na neko 13. mesto.

Posted
9 hours ago, MarioKempes said:

Od kako se igra ovaj format od 34 utakmice svake sezone je za 6. mesto trebalo 20 pobeda (osim u one dve skraćene). Moguće da ove god bude drugačije, ko zna. Mi skoro sigurno ne možemo da budemo 6. sa eventualnih 19, ali nije ni važno, u nekom scenariju je možda i bolje biti 7.

Ja mislim, ako uz Virtus dobijemo Real i Efes sigurno smo u 6. Ne znam kako računaš da neko bude ispred nas? Ko?

Sa 3 pobede ne mora da znači, ali sa 3 pobede kući, mislim da smo sigurno u top 6.

Samo što zaista dobiti Real i Efes, mislim da nemamo 10%.

Pre će pasti Pao u Atini.

Šteta za Monako što se već 2 kola izvlači, sa njim nam neki krug baš odgovara.

Posted (edited)

Što se tiče očekivanja večeras želim ekipa da pokaže da poslednje dve utakmice nisu slučajnost i da se ekipa diže iz kanala u koji je bila. I naravno očekujem pumpanje. 💪🔥

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Pumpaj! 6
Posted

Izgubimo li večeras, Renatu Grbiću će biti potrebna barža a ne čamac.

I ja očekujem reakciju ekipe da pokaže da dižemo formu posle sunovrata nakon osvojenog kupa.

Spora, matora, izanđala plus posvađana ekipa nam dolazi u goste. Jbm mu miša, ako išta planiramo dalje, ovde pobeda ne sme da se dovodi u pitanje. 

• Like 9
  • Ha-ha 3
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Izgubimo li večeras, Renatu Grbiću će biti potrebna barža a ne čamac.

I ja očekujem reakciju ekipe da pokaže da dižemo formu posle sunovrata nakon osvojenog kupa.

Spora, matora, izanđala plus posvađana ekipa nam dolazi u goste. Jbm mu miša, ako išta planiramo dalje, ovde pobeda ne sme da se dovodi u pitanje. 

Polonara 4/5 za tri

Posted
36 minutes ago, NMX said:

.

Na minut sam pomislio da pises o nama.

• Like 5
  • Ha-ha 28
Posted
7 minutes ago, Урош19 said:

Voli, preferira, uživa.

Jbt ovo ko unapred pripremljen Djilas-Solak intervju random naprednjaka. S tim da kod Kodija ima sanse da se i sprda.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Cavani said:

Jbt ovo ko unapred pripremljen Djilas-Solak intervju random naprednjaka. S tim da kod Kodija ima sanse da se i sprda.

Kao kad su svi u Ćacilendu nabubali da pitaju Šarovića što ne plaća alimentaciju.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Todo said:

Ja mislim, ako uz Virtus dobijemo Real i Efes sigurno smo u 6. Ne znam kako računaš da neko bude ispred nas? Ko?

Sa 3 pobede ne mora da znači, ali sa 3 pobede kući, mislim da smo sigurno u top 6.

Samo što zaista dobiti Real i Efes, mislim da nemamo 10%.

Pre će pasti Pao u Atini.

Šteta za Monako što se već 2 kola izvlači, sa njim nam neki krug baš odgovara.

Sa tri pobede kod kuce smo u najmanju ruku 6-ti,a ukoliko se poklope rezultati mozemo biti 4-ti ili 5-ti...Treba nam da Monako dobije samo jednu i Bajern da izgubi jednu od tri do kraja..Mi smo onda 4-ti i idemo na Bajern

• Like 2
Posted

Ne bih da mračim, ali šutirao bih se u dupe da dobijemo Virtus i bilo koju jednu do kraja. Sudeći po našoj toplo-hladnoj formi i tome što nismo iskoristili domaći teren kada je trebalo, mora se biti oprezan i protiv autsajdera. Real je Real, a Efes je u seriji pobeda, sad su u naletu forme. 

• Like 2
Posted

Nije to samo toplo hladno forma, mada je i to faktor. Ono što je takodje važno za rezultate je što se sada svi biju na maksimumu. Ovo su odlučujuće utakmice i sem Olimpijakosa svi ostali se bore najbolje što mogu.

Tako da možemo da izgubimo sve i ako odigramo dobro.

Posted

Raduje forme iz prethodna dva meča. Digli smo se kad je bilo najteže i kad smo praktično gotovo svi mislili da je sezona propala. 

Lijepo je kad se pobjeđuje, ali je ipak važnije kako se pobjeđuje. 

Ako igraš loše možeš pobjediti jednu, dvije na guzove, ali isto tako neminovno je da upadneš u seriju poraza. 

Tako smo mi dobili Albu, Asvel, iako smo loše izgledali, pa nas je kasnije to stiglo.

Ovo što smo odigrali u Pireju je zaista bilo impresivno. Onda smo otišli u Čačak i odigrali još jednu odličnu utakmicu. Neko će reći jeste, ali to je Borac, nije mjerodavno.

Samo ću reći da je sve bitno, a mi smo se mučili mnogo puta i protiv lošijih ekipa od Borca.

Tu su neke stvari koje itekako ulivaju optimizam, kako za večerašnju utakmicu, tako i za nastavak. 

Vidićemo kako će izgledati naša smol bol petorka večeras. Protiv Olija je to prošlo, ali večeras igramo protiv Šengelije. Znamo kako je on moćan u igri leđima, i koliko voli da igra u kontaktu. Žižić se takođe vratio. Znamo da je to još jedna tijelesina i da može svima da napravi veliki problem, iako ne igra dobro ove sezone, i dosta je propustio utakmica zbog povrede.

Ništa lakši posao nas ne očekuje nego u Pireju, ali bitno je da igramo našu igru, na krilima ove forme koju smo uhvatili. 

Bilo bi dobro da nema neke negativne atmosfere u hali. Ako krene loše bez uzdaha, negodovanja i slično. Nadam se, takođe, da se grupa neće baviti nekim sporednim stvarima.

Nek grmi jako Zvezda šampion!

• Like 5
Posted

Virtus veceras bez Diufa i Tuckera...

Oni takodje imaju samo jednu peticu,ocekujem ili Gradziulisa ili Sengeliu na 5,makar 20 min...Zizic retko kad igra preko 20 minuta

• Like 1