KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 918 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Nisam dugo pisao, međutim, stvarno sam mišljenja da Dejan Davidovac zaslužuje mnogo više poštovanja, kako od celokupne zvezdaške javnosti, tako i od forumaša.

Kakav god da imamo tim sledeće sezone, mi ovoliko pobeda u gostima nećemo imati više nikada. Ali kakve smo mi velikane ove sezone pobedili na strani, zaista, svaka čast.

Mislim da je bilo i logično da ekipa u jednom trenutku uđe u krizu. Nije za očekivati da čitav tok sezone peglamo na visokom nivou. Štaviše, kakva je igra bila tamo negde od Monaka, mi smo na fenomenalnom skoru.

Ponovo sve od nas zavisi, i ovo ne smemo da ispustimo, a po govoru igrača, po zajedništvu u toku same utakmice, a i nakon iste, ubeđen sam da i nećemo.

Neka grmi Arena kao nikad protiv Virtusa.

P U M P A J

• Like 18
  • Thanks 3
Posted

Dobro jutro i od mene, kakav poklon za rodjendan nasem Janisu i treneru Teu.

Ne sumnjam da se proslavilo debelo, narocito imajuci u vidu da pomenuti dvojac poznaje sve kljucne centre zabave u Atini, sto bi rekao pokojni Duda.

Nego, sta kazu projekcije? 

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 10
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Virtus je matora i istrosena ekipa ... ubaciti u ovu brzinu od sinoc i gotovi su.

Dobro, nije da smo i mi u cvetu mladosti ali izgleda umemo dobro da potrcimo .... bice da je onaj sa girosom to provalio

Edited by Plant
  • Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Clash said:

Znači danas je baš divan dan, divan dan.

Valjda će se tako i završiti.👿

do-braaa 🎯

svi se nadamo...

Edited by Wingwalker
  • Pumpaj! 4
Posted
28 minutes ago, Plant said:

Virtus je matora i istrosena ekipa ... ubaciti u ovu brzinu od sinoc i gotovi su.

Dobro, nije da smo i mi u cvetu mladosti ali izgleda umemo dobro da potrcimo .... bice da je onaj sa girosom to provalio

I naravno kad se igra protiv nas se vraćaju povređeni igrači. Pa im je tako juče krenuo i Klajburn da igra. Biće pakleno teško. Bez njega bi bilo teško a sa njim baš baš, teško. Mora da je iščupamo kako znamo i umemo. 

Posted

Niko da pohvali Kenana,odlican sinoc.

U njega imam najvise poverenja kad se lomi,najbolji je suter ocigledno i neko ko nema straha da uzme odgovornost na sebe

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Davidovac je igrač koji svaku desetu utakmicu izgleda da mu se igra i gdje se može računati na njega. Sinoć je bila ta utakmica. Do kraja sezone će opet izgledati vjerovatno kao da je zalutao na košarkaški teren.

Zapravo, sinoć su svi bili dobri. Desetkovani povredama, i bez visokog igrača, ekipa se skupila i svi su zapravo pružili taj dodatni napor, što se vidilo od samog starta. Nadahnuto, poletno, i konstantno smo im trčali u leđa. 

Velika pobjeda. Vrlo malo grešaka, zrelo, taktički besprekorno. Male faulove smo sjajno koristili. Osjetilo se da nemamo šta da izgubimo i ekipa je odigrala praktično bez rezultatskog opterećenja.

Mi generalno ove sezone mnogo bolje igramo utakmice na kojima smo izraziti aucajderi.

Nama Arena ove sezone, iz nekog razloga, ne predstavlja domaći teren. Virtus je utakmica istine za nas. Kako ono kažu "utakmica sezone", pa tako imamo svako kolo "utakmicu sezone", ali sad zaista mislim da nas takva čeka u sredu. Tu će pritisak biti mnogo veći nego sinoć. Da vidimo da li smo uzjahali dobru formu i pronašli preko potrebnu hemiju ili je ova utakmica od sinoć puki incident.

Ovo za Arenu i razloge zašto nije domaći teren. Ja tvrdim da je na više od pola naših domaćinstava kad samo "propadali" rezultatski i igrom, na igrače jako uticalo skandiranje Delija Kosovu, Rusiji, ambasadoru, sudijama, Evroligi. Tačno se oseti taj trenutak u hali gde se i po reakcijama igrača na pauzama moglo primetiti da im utiče na fokusiranost. Isto važi i za "Pumpanje", "Dinstanje", "Šećeru"... Ajmo malo u pamet braćo Srbi, mislim da nam u sredu i do top 10 fali taman toliko da budemo i mi navijači na 110%, kao što su juče momci bili. 

• Like 4
  • Pumpaj! 8
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Ne vazi isto za dinstanje, pumpanje i seceru, sve su to neophodni sastojci i ne mogu se porediti sa zalopojkama o Kosovu i Rusiji.

Ima i vaznijih stvari od kosarke, jos jedan decak je umro danas pod nadstresnicom zbog kriminala i korupcije najvece posasti koja nas je zadesila.

Sledece nedelje jos jace pumpati.

Edited by Cavani
  • Like 22
  • Pumpaj! 6
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
14 minutes ago, BriJones said:

Ovo za Arenu i razloge zašto nije domaći teren. Ja tvrdim da je na više od pola naših domaćinstava kad samo "propadali" rezultatski i igrom, na igrače jako uticalo skandiranje Delija Kosovu, Rusiji, ambasadoru, sudijama, Evroligi. Tačno se oseti taj trenutak u hali gde se i po reakcijama igrača na pauzama moglo primetiti da im utiče na fokusiranost. Isto važi i za "Pumpanje", "Dinstanje", "Šećeru"... Ajmo malo u pamet braćo Srbi, mislim da nam u sredu i do top 10 fali taman toliko da budemo i mi navijači na 110%, kao što su juče momci bili. 

Brate Srbine, na koliko utakmica se pumpalo?

Znamo na koliko utakmica su srbrus braća zauvek+gusle+ ostalo.

• Like 6
Posted
1 hour ago, Clash said:

Brate Srbine, na koliko utakmica se pumpalo?

Znamo na koliko utakmica su srbrus braća zauvek+gusle+ ostalo.

Kljucna stvar da nista od toga nije navijanje i da nijedan igrac ne igra bolje zbog toga.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

Kljucna stvar da nista od toga nije navijanje i da nijedan igrac ne igra bolje zbog toga.

Naravno, slažem se, ni jednom ni drugom nije mesto na sportskim terenima.

Medjutim ovih dana mi je kratak fitilj na izjednačavanja pumpanja koje je jednom bilo u EL i višegodišnjeg izlaganja političko programa grupe gradjana Delije Sever na svakoj bogovetnoj utakmici.

• Like 9
Posted

О томе да ли су нам пустили утакмицу најидеалније говори податак да су најбољи играч Евролиге Везенков и капитен најбољег тима Евролиге Папаниколау одиграли 20 од 20 минута другог полувремена меча у којем њихов тим губи 16 разлике, не треба му победа, игра са братском екипом и може да искулира месец дана до плејофа. О прединфарктном стању Барцокаса у више наврата не вреди ни говорити осим ако неко неће да понуди идеју да је изводио неки Кристијан Бејл перформанс за Оскара, што би било и смешно и безобразно.

Закључали смо Фурнијеа (други пут), збунили центре, Везенков се лоше увео, нису имали плејмејкера да "стане на лопту" и то у комбинацији са нашом сјајном енергијом и одговорном игром је донело ову невероватну и неочекивану победу коју сам сигуран да ће наши кошаркаши надоградити следеће недеље. Ко сматра другачије је пакостан и лицемеран и натерао би ме да почнем да причам о неким дешавањима из 2007. и 2013. године којима не вреди давати на значају.

У сваком случају, хвала нашим играчима и тренеру на овом посебном поклону који нас је вратио на сањарски пут за пустињски Пумпаи. ❤️

• Like 15
  • Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Vidjelo se u 3/4 da je Oliju izuzetno stalo do pobjede ali smo ih odbili na početku 4/4 serijom trojki. To ne isključuje činjenicu da je Oli odigrao jako slabo za svoje standarde. Ušli su izuzetno dekoncentrisano u utakmici i to im se obilo o glavu. Fale im i dva pleja, imali su problema u organizaciji igre. 

• Like 14
Posted (edited)

Sad ću skrenuti sa teme, jel čuo neko još ili mi se učinilo da u 3/4 ili 4/4 hala pogrdno skandira nekom,, pičko grobarska" pa,, agamiso PAO"? Ne verujem da su Grci ovo prvo pevali Milutinovu svom igraču a nije mi verovatno ni da su Nedoviću. Mada vidim da Neda sinoć nije ostao sa ekipom na tetenu da sa Oli navijačima proslavi pobedu iz poštovanja prema PAO za koji je igrao. Ništa mi nije jasno. 😅

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Sad ću skrenuti sa teme, jel čuo neko još ili mi se učinilo da u 3/4 ili 4/4 hala pogrdno skandira nekom,, pičko grobarska" pa,, agamiso PAO"? Ne verujem da su Grci ovo prvo pevali Milutinovu svom igraču a nije mi verovatno ni da su Nedoviću. Mada vidim da Neda sinoć nije ostao sa ekipom na tetenu da sa Oli navijačima proslavi pobedu iz poštovanja prema PAO za koji je igrao. 😅

Čuo sam i ja samo ne znam kada je bilo. Čini mi se da je pred kraj utakmice i da je bilo u množini. ***Ke grobarske.

• Like 1
Posted
Just now, alokin said:

Čuo sam i ja samo ne znam kada je bilo. Čini mi se da je pred kraj utakmice i da je bilo u množini. ***Ke grobarske.

Bože me sačuvaj. U totalno nebitnoj okolnosti. Isprani mozgovi. 🤦

Posted

Mi smo igrali bez centara, ali je promaklo da su oni igrali bez plejeva (Vokap, Gos) pa su u prvom poluvremenu izgledali kao tek sklepana ekipa, onakve greške dugo nisam video. Sreća pa smo iskusna ekipa i uspeli to da iskoristimo.

Posted
43 minutes ago, Čočo said:

Sad ću skrenuti sa teme, jel čuo neko još ili mi se učinilo da u 3/4 ili 4/4 hala pogrdno skandira nekom,, pičko grobarska" pa,, agamiso PAO"? Ne verujem da su Grci ovo prvo pevali Milutinovu svom igraču a nije mi verovatno ni da su Nedoviću. Mada vidim da Neda sinoć nije ostao sa ekipom na tetenu da sa Oli navijačima proslavi pobedu iz poštovanja prema PAO za koji je igrao. Ništa mi nije jasno. 😅

Pevalo se i jedno i drugo...