KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 912 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NMX said:

Sad kad sam odgledao do kraja, sad mi je malo manje smesno. Jbg, ok, covek je lud, kleveta odavno nije krivicno delo ali ima krivicno delo uvrede pa ga lepo tuziti. Ne zajebavam se. Pa nek se vadi na ludilo.

Bukvalno otvoreno, najotvorenije, kaze za visestrukog prvaka Evrope da je namerno izgubio a mi da smo pobedili jer smo pusteni u dogovoru.

Trepnuo ne bih, nego lepo tuzba za uvredu i sve pare u humanitarne svrhe. I da se po presudi lepo prijavi YTu.

Bolid bolesni.

Ne uzimati za ozbiljno već se samo zabavljati, ima on i luđe stavove.

• Like 2
Posted

Za mene stvarno kosarka moze da se svede u: pogodjena trica.

To je sve sto nam je bilo potrebno u silnim porazima, da pogodimo nesto spolja kad se lomi.

U poslednjoj cetvrtini 4 trice, Nedovic, Kenanx2 i Jago.

I onda je sve lakse.

Ubedljivo najdraza pobeda ove sezone i mozda najvise i zbog Rokasa.

Ako je neko zasluzio ovakvu utakmicu, to je, za mene, definitivno on 💗

• Like 28
  • Love 6
Posted
6 minutes ago, bodo said:

Pitanje je da li bi Gidra imao ovoliku minutažu da nije toliko povređenih a bio nam najbolji igrač večeras. Ponekad je baš teško shvatiti Janisa i njegove rotacije ali večeras je zaslužio čistu peticu. 

Večeras je igrao sa 9 igrača, ako ne računamo nepuna 2 min Dobrica...Ali ne gajim nadu da će ponovo da skrati rotaciju kad se lomi i da da veću minutazu nosiocima.  Večeras je bio prinuđen na ovo, brzo će on u svoj šablon i deljenja minuta , gde svih 12  stignu da igraju u prvoj četvrtini. 

Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Opa, Baskonija radi posao i za nas

Plus Bayern gostuje Barci naredno kolo kada bi mi trebali dobiti Virtus. 

• Like 1
Posted

Vidis ti glupi Olimpijakos, ni tekmu ne znaju da nameste. Umesto da puste da nam igra najbolji igrac i jedini centar i bude malo manje ocigledno, oni kazu ne moze Petrusev. I evo sad bruka

• Ha-ha 2
Posted
22 minutes ago, bodo said:

Pitanje je da li bi Gidra imao ovoliku minutažu da nije toliko povređenih a bio nam najbolji igrač večeras. Ponekad je baš teško shvatiti Janisa i njegove rotacije ali večeras je zaslužio čistu peticu. 

Pored veće minutaže za Rokasa u narednim utakmicama iz ovog meča Sferopulos bi morao da izvuče i zaključak da moramo da igramo brže u napadu. 

• Like 11
  • Thanks 1
Posted

I još jedna stvar za laku noć. Pa odoh na spavanje. Kodi kad god je imao ovakvu partiju mi smo protiv svih rutinski odigrali i dobili. Koristio je sve ono što najbolje zna. Mora jebem mu miša svaku ovako. Mora. Jednostavno mora. Bez njega je mrka kapa. 

• Like 4
Posted

Mislim da smo zatvorili ovu arenu. Pokazali smo ko smo i sta smo, da imamo karakter i srce, koje smo ostavili na parketu. Olimpijakos neka osvoji titulu ako hoce, ako ih nije sramota, naravno.

• Ha-ha 6
Posted
28 minutes ago, mister-no said:

Barcokas mučenik je antipatičan za sve pare ali je prema nama uvek pokazivao naklonost i bio više nego korektan u izjavama i ja stvarno ne mogu da mrzim čoveka, plus što je jedan od boljih trenera u EL, rispekt.

Barcokas je jedan izuzetan gospodin.Kao i Sfero,Radonja,Dusko.Nadam se da nekoga nisam izostavio😀

• Like 3