Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

469 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      85
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted

Kaže Sferopulos da Daum jos nije počeo da trenira s ekipom.

Prvo 5 na 5 da krene, i da se onda sačeka 7-10 da se vidi kako će mu noga reagovati na treninge. 

Brate mili...

• Like 1
Posted (edited)
48 minutes ago, Born Ready said:

Pa manje više slični lep broj neizvesnih završnica koje smo dobili, smo isto tako i izgubili. A tek je posebna priča da smo protiv Barse, Žalgirisa i Asvela izgubili direktnim sudijskim greškama u završnici. Dakle, komotno smo umesto 16-10 mogli da imamo i recimo 18-8, sa sve odsustvom Bolomboja, a ljudi sada pišu kao da je Sfero preuzeo ekipu na skoru 16-10 i upropastio sve. Isti ljudi koji sada van pameti pozivaju na smenu trenera u završnici EL sezone, bi tako terali i novog trenera posle par poraza u narednoj sezoni, a kukali za Sferom i njegovih 16-10, kao što se ovde provlačilo kukanje za Duškom npr. Jebiga, mora se čoveku suditi objektivno, i sa i pozitivnim i negativnim stvarima uzetim u obzir.

Što se ambicija za ovu EL sezonu tiče, ja sam se sa istima oprostio dok sam gledao kako Bolomboja iznose sa parketa protiv Armanija. Više se nisam ni nervirao ostalim neverovatnim stvarima u toj završnici jer je jasno i da uđemo u plejin ili plejof, nemamo šta tamo da tražimo bez njega. Sada sa ovim skorom i rasporedom koji imamo do kraja, kao i rosterom kojim raspolažemo, 18-16 i neko eventualno deveto ili deseto mesto nam jeste maksimum. S obzirom na to koje se ekipe muvaju oko plejina, sumnjam da su nam velike šanse da dobijemo dve utakmice u gostima tu, sve i da se vrati Bolomboj tada.

Jbg, imali smo zaista lepu priliku da budemo u top6, pa čak i da za rivala u PO dobijemo recimo Monako/Bajern/Pariz. Ne mogu da kažem da sam razočaran što nećemo biti u top6, bilo kakvim učestvovanjem u plejofu bih bio zadovoljan i to bi predstavljalo ozbiljan iskorak. Ipak, neki očekivani pad na 9. ili 10. mesto (realno u najboljem slučaju) i verovatno ispadanje u plejinu ne smatram nekim posebnim uspehom, pogotovo nakon situacije u kojoj smo bili i činjenice da budžetom i pripadamo tu. Ekipa očigledno jeste pročitana i upala u lošu formu u najbitnijem delu sezone, ali ima i do toga da smo očigledno proklet klub koji predstavlja socijalni eksperiment koliko bola mogu podneti njegovi navijači, jer je zaista neverovatno koliko nemamo sreće sa povredama iz sezone u sezonu. Najtužnije od svega mi je to što će mi stvarno kao glavni utisak ostati taj gorak ukus da ćemo prosuti nešto što je delovalo kao da ni mi ne možemo, a sezona se može završiti bar plasmanom u taj plejin što bi takođe činjenica bio neki iskorak.

Svakako puna podrška ekipi do kraja i nadam se da mogu da nas iznenade, ali miriše na ozbiljnu tugu.

Realno, mi sa mesta koje vodi u Plej In ni sa ni bez Bolomboja nema šta da tražimo. Ide se na Olimpijakos ili Panateneikos i nikakve šanse ne bismo imali.

Da smo ostali u 6, druga priča bi bila. Ovako, sasvim je sve jedno.

Pokušaćemo na ABI da vadimo sezonu, ali plašim se na kraju da će nam eventualno ostati samo KLS, mada svaki trofej je bitan. Zar ne?

Edited by The_Big_S
  • Like 1
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Da smo ostali u 6, druga priča bi bila. Ovako, sasvim je sve jedno

Vrlo verovatno da ce Pao biti 3., tako da se ni 6. na tebeli nece usreciti.

Kad smo vec propustili priliku da budemo 4./5. nadam se da cemo sa 7.mesta na Fener 🙂

Posted

Evo Ostoja sasvim slucajno par dana nakon protesta najavljuje licencu za Partizan, da se smiri malo grobarska javnost.

Hoce li nesto slicno uciniti i Drcela, ili mi svakako volimo precednika

Posted
1 hour ago, dzakala said:

Evo Ostoja sasvim slucajno par dana nakon protesta najavljuje licencu za Partizan, da se smiri malo grobarska javnost.

Hoce li nesto slicno uciniti i Drcela, ili mi svakako volimo precednika

Je l' to Ostoja javio dok je bio na Kipru ili sad kad je privremeno otkupio glavu?

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Nadam se totalnoj rekonstrukciji uprave, tima ,i strucnost staba,ali na kraju sezone.

Sasa Obradovic za prvog trenera. 

Sferopulos od mene nece imati podrsku a siguran sam da je izgubio od veceg dela Zvezdasa .

Sigurno necemo uci u top 10 , jer ce nas Real,Efes i PAO nakantati sa 20 razlike. Realno toliko su i bolji. 

Posle poraza od Dubaija sam napisao da necemo uci u top 10 i bio sam u pravu. 

Od tog momenta ekipa je  upala u letargiju ,a zalizani nema pedagogiju da vrati momke. 

Na kraju 23/24 nismo uradili ono sto smo trebali , i ovo u ABA je samo sled dogadjaja ,jer su ostali ljudi koji nisu dorasli ulozi koja im je namenjena. 

Dacu vam samo primer. Cime je Milan Dozet zasluzio da bude u rukovodstvu kluba ? Koji su ga to kvaliteti doveli na mesto u Zvezdi ? I da ne nabrajam , puno je tu ljudi koji ne mogu da budu u Zvezdi. 

Da ne pominjem igrace, znamo svi koji su,tako da ja licno , jedva cekam kraj sezone . 

Edited by Saxon01
  • Like 3
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Čvarkov said:

Rokas kaže da je spreman da igra centra. 

I ja sam spreman da igram u Real Madridu. 😅

Rokas najvise sto moze je da pokrpi na 4 , i to je to . 

Edited by Saxon01
Posted
11 hours ago, Chaos Is Me said:

Meni su uvek bile smešne te neke istorijske priče i usklađivanje očekivanja naspram toga. Kako mogu da se upoređuju ekipe u kojoj igraju Luka Drča i Vladimir Tica sa jedne strane i Facundo Campazzo i Luca Vildoza sa druge, a isti klub je u pitanju? Očekivanja u toku sezone se formiraju na osnovu snage rostera a ne istorije kluba. 

Pa i tim sa njima dvojicom je posle kupa izgubio od Albe, Bajerna i Panatinakosa (15, 16 i 17 na kraju te sezone). 

I uopšte nije stvar o očekivanjima, naravno da je ovaj tim napravljen se da plasira u plej of i da je neuspeh ako se ne plasira. Ja sam se prvi nadao da ćemo iskoristiti priliku i boriti se za prednost domaćeg terena.

Problem je u percepciji dela navijača da je neuspeh ako ne budemo bar 4. na kraju regularnog dela i apokalipitičnom pristupu drugog dela, koji su sigurni da nećemo biti ni 10.

• Like 4
Posted

Ne bi bilo lose da se pojedinci ovde sto pre pomire sa cinjenicom, da je Janis pre nepuna 3 meseca produzio ugovor na jos 2g. I to u trenutku kada smo bili na skoru 7:7 i na deobi desetog mesta u EL.

Isti taj Janis je pre samo mesec dana osvojio Kup, pobedio treci put  za redom komsije ove sezone i bio na skoru 16:10 u EL. 

Pa samim tim bice i vama, a i nama lakse da ne citamo prizivanja bez potrebe Radonje, Alimpija, Sase...

• Like 8
Posted
5 minutes ago, Papanikolesku said:

Pitali ste za Petruševa i nastup, ali iz Pireja negativan odgovor

Pamtićemo i ko je odbio i pravio se da nam je brat.

• Like 2
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Prelepo. Kao što sam i mislio. Najcrnje slutnje idu jedna za drugom. Milano će izgubiti od Pariza, još Real da dobije i eto nas sve na starom kao i svake godine u donjem delu tabele. Razlika je samo u par meseci. Nije više decembar, dogurali smo do marta. 

Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Prelepo. Kao što sam i mislio. Najcrnje slutnje idu jedna za drugom. Milano će izgubiti od Pariza, još Real da dobije i eto nas sve na starom kao i svake godine u donjem delu tabele. Razlika je samo u par meseci. Nije više decembar, dogurali smo do marta. 

A poraz Milana nam ne odgovara iz kojih razloga?

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Pa, za nas bolje sto je Pariz dobio. Sa Armanijem imamo losiji skor. A Parizu sada slede 3 najgora gostovanja (Fener, Pao, Real).

Mada sve to para u vodu ako ne dobijemo jos dve do kraja 

• Like 10
Posted
1 minute ago, TB Told said:

A poraz Milana nam ne odgovara iz kojih razloga?

Zato što ćemo se sa Armanijem boriti za prolaz dalje a sa njim imamo gori međusobni. A borićemo se i sa Realom, Partizanom i Efesom i od svih imamo gori međusobni.

Posted

Mnogi su se ovde opraštali od sezone u decembru pa onda promenili ploču, ima i onih koji su predviđali 11. mesto u lajvu kada utakmica nije išla svojim tokom pa onda kad dobijemo istu tu utakmicu, bravo momci ipak sam pogrešio, idemo jako top4/top6. Igramo loše, vezali smo poraze, izgubili neke utakmice koje je trebalo dobiti, povredio se najbitniji igrač, ali opet ima još da se igra. Hoću da kažem, ne donosite prebrzo zaključke. Cela ova sezona u el je luda.

• Like 12
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Čočo said:

Zato što ćemo se sa Armanijem boriti za prolaz dalje a sa njim imamo gori međusobni. A borićemo se i sa Realom, Partizanom i Efesom i od svih imamo gori međusobni.

Borimo se i sa sa Parizom i sa Milanom. Poraz Milana daje šanse da ne budemo na istom broju pobeda kao Milano na kraju.

Posted

Lejkersi, show time era, Pet Rajli jos uvek pomocnik.

Bili su autsajderi u 6.utakmici vs 76ersa u Fili i to prvenstveno zbog Karima. Nije mogao da igra kep, povredio se u 5.utakmici.

Onda je neki plej I to ruki uskocio na centra, odigrao strasnu tekmu i uzese prvu titulu pod Basovom upravom. Taj ruki bio i MVP finala.

Ko ce biti nas Čarobnjak??

• Ha-ha 1
Posted
59 minutes ago, dzakala said:

Ovo je novinarska buva 100%

Moguće, ali ne vidim zašto ne bi pokušali? Mada ako u zaključenom ugovoru stoji da nema pravo, možda i ne može sve i da hoće da ga puste. Ne znam, naleteh po bespućima neta negde tu informaciju