Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

469 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      85
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako je izgledalo, ovo je dobro ako je tačno. Drži se Boki.

"Zvezdin prvotimac Džoel Bolomboj je odmah posle meča sa Olimpijom na nosilima iznet iz Arene, odakle je otišao na preglede. Dan kasnije je bio na magnetnoj rezonanci, kako bi se odredio stepen povrede.

Kako Sportal saznaje, u pitanju je istegnuće i čeka ga pauza tri do četiri nedelje."

Edited by Čvarkov
  • Like 1
Posted

"Nakon dodatnih lekarskih pregleda i magnetne rezonance koja je obavljena u petak, KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost sledeće:

Centar našeg kluba Džoel Bolomboj doživeo je distorziju stopala srednjeg do teškog stepena, bez znakova preloma koja zahteva pauzu od 3-6 nedelja i to u zavisnosti od brzine oporavka. Istovremeno, zbog ponovnih tegoba i to nakon terapija u Minhenu, indikovana je artroskopija kolena kod krilnog centra našeg tima Luke Mitrovića, nakon koje će biti odlućeno o dužini pauze.

Konačno, lečenje i rehabilitacija Majka Dauma našeg drugog krilnog centra je završena. "

• Like 1
Posted (edited)

Znaci u Pireju ce Fala i Milutinova na 5 da napadnu.... Braun i DeDa. Sta nam tesko...

Jel ima Plavsic "recall from loan"? 😂

Edited by Djirona
Posted

Brz oporavak nasem vojniku ♥️♥️♥️

Da se lepo oporavi od povrede pa da se gradi ekipa oko njega sledece sezone! Naravno Boki za kapitena.

Ova sezona je svakako otisla niz vodu.

Posted
2 minutes ago, NikolaTest said:

Dubaiju

Pumpaiju.

Na sta li ce da izgleda utakmica sa bracom.

Smesi nam se smesi Lau...-50.

Posted
21 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro je da je samo 3-4 nedelje kako je izgledalo. Brz oporavak.

Kakve crne 3-4 nedelje. Pa neće nazad pre polufinala abe sigurno, a vrlo moguće da je završio sezonu

• Like 1
Posted (edited)

Sezona je sinoć završena( i bez Bolombojeve povrede). Gasi svetlaj, motaj kablove i raspuštaj ove bezmude luzere. Bar da se uštedi koji dinar.

Edited by Bejn
  • Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
8 minutes ago, Bejn said:

Sezona je sinoć završena( i bez Bolombojeve povrede). Gasi svetlaj, motaj kablove i raspuštaj ove bezmude luzere. Bar da se uštedi koji dinar.

Samo što dobar deo navijača ipak pobeđuje u takmičenju za bezmudost u odnosu na igrače i trenera.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Tuga Bozija. Zašto se ovo dešava ovoj ljudini? 😞

Rečeno je šta je rečeno. Svjesni smo da nam sezona nepovratno klizi iz ruku, ali sad idemo do kraja jako. 

Podrška i samo podrška!

Posted
47 minutes ago, The_Big_S said:

Kakve crne 3-4 nedelje. Pa neće nazad pre polufinala abe sigurno, a vrlo moguće da je završio sezonu

Ja sam pročitao od 3-6 nedelja.

Svakako to je za nas 8.

Vraća se za KLS, super.

Posted

Trenutno nam ostali rezultati daju neku nadu, ali bez Bolomboja u ovoj fazi sezone nema sta da se trazi. Treba angazovati nekoga iz razvojne lige po svaku cenu da ova sezona ne bi postala sramotna.

Ide nam na ruku i to sto sledece kolo idemo Oliju gde bi i tako bio poraz, tako da vremena za reagovanje ima, ako je nekome jos stalo do svega ovoga...

• Like 1
Posted
Just now, Knipex said:

Zar nije prošao rok za registraciju igrača u evroligi? Ako se ne varam rok je bio 26. februar u 18h.

Naravno da jeste, ali što bi to smetalo navijačima KKCZ.

Posted

Kolko nam rezultati idu na ruku u poslednja tri kola, da nam je bila dovoljna jedna pobeda iz prethodne tri utakmice da budemo u sasvim dobroj poziciji pred finis regularnog dela.

• Like 7
Posted
25 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Gledam Bayern-Efes. Koliko smo mi daleko od ove kosarke

Bukvalno razmisljam mi treba da pobedimo ovaj Efes, koji je dobio Bajern u gostima, gde smo mi gubili u nekom trenutku 30 razlike.

Pa onda gledam kako Bobua sutira trice fazon 5/5, Panter, Braun, cak i onaj A.Mike isto tako.

Pa razmisljam kada je poslednji put neki nas igrac vezao 3 trojke, ili sutirao trice 5/6.

I tacno to nam je bilo potrebno da budemo na tom, ili oko tog mesta, koje nam se otvorilo.

Sa ovom groznom povredom Bokija, ocigledno losim odnosima u ekipi i podelama na tribini, zaista su nam sanse minimalne.

• Like 10
Posted
55 minutes ago, Knipex said:

Zar nije prošao rok za registraciju igrača u evroligi? Ako se ne varam rok je bio 26. februar u 18h.

Mislio sam da rok jos traje, relativno skoro su se pojacali i Oly i Zalgiris... Izvinjavam se

Onda stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Mislim da smo mi ekipa u najlosijoj formi i najlosijoj situaciji od svih koji su oko crte i bore se za plej in. Efes, Real, Barsa su se ocekivano digli i u naletu su. Armani mi je od svih njih najmanje ubedljiv, ali umeju da odigraju dobro i imaju bruka tandem na 4-5. Koliki god optimista bio kada je u pitanju nas klub, zaista nas ne vidim na preko 18 pobeda, a i 18 ce biti uspeh. Virtus se mora pobediti i da se nadamo da nekome u preostale cetiri utakmice nece biti dan pa da pobedimo jos jednu. Izjavicu sad nesto ludo, ali povreda Bolomboja ce zahtevati promenu stila igre i to bi na neki nacin moglo da bude iznenadjenje za protivnike koji nas cekaju. Verovatno ce to biti neke varijante sa Dedom, mozda i Daumom, na 5 cime cemo dobiti spejsing i opciju vise na sutu za 3. Bilo bi lepo i kada bi se Luka vratio jer donosi neke dobre stvari u napadu, uz jasno gomilu problema u odbrani, ali ostaje da se nadamo da ce se desiti bar jedna ona utakmica kada nas sve ide i kada svi daju doprinos. 

• Like 4