Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Lukica said:

Možda nekima suludo zvuči, ali ja bih zadržao Kenana za sledeću sezonu, barem kao drugog šutera. 

Kenan je otisao iz Olimpijakosa nezadovoljan minutazom a ti ces sad ga doziras i da ti igra rezervu jer dovodis koga, Kendrika Nana?

2 hours ago, Taki said:

Igrač koji je u Olimpijakosu često čuvao najbolje protivničke bekove da onako ispada,a tek onakve faulove da prav..

Pre ce biti da je retko cuvao najbolje protivnicke bekove, Vokap i Gos su mnogo bolji defanzivci od njega.

• Like 3
Posted
12 minutes ago, Nellthe said:

Na stranu i igraci, i trener i selekcija i forma sve.

Ekipa je imala 16-10 i relativno "laganu" utakmicu kod kuce, gdje da su pobjedili nista se ovo ne bi pisalo.

Na stranu to govorim, mogu misliti kako je momcima jer nevjerujem da iko sabotira svlacionicu ili da ikoga boli kurac za rezultate i uspjeh ove godine. Jako su blizu (ili bili) istorijskom uspjehu od top 6 i direktnog plasmana u top 8, sto budimo realni za nas i nasu istoriju je stvarno uspjeh.

I nije odjednom, ali sve stane, gubis kuci od Zalgirisa, Raspad protiv Bajerna, gubis od Cedevite, nista ti ne ide, bekovi u kanalu, Kalinic u kanalu, odbrana puca, frustracije rastu.

I sad pred Milan je bukvalno biti ili ne biti, vjerujem da je pritisak ogroman, jer bi sada mogao da se desi i istorjiski neuspjeh.

Tako da, ja sam isto frustriran, lupam gluposti necu vise gledati, ko ih jebe bla bla, ali mislim da svi pretjerujemo. Treba dati punu podrsku ekipi i treneru da se nekako izbore sa ovom krizom i uspiju da povrate formu. Ako sad vrate formu sve pada u zaborav i hvatmo zalet za sam finis sezone.

Bice vremena za pljuvanje i tjeranje sviju ako se desi potpuni kolaps ili neuspjeh i tad treba realno sviju otjerati.

Tačno. Da smo dobili Žalgiris, pa makar i izgubili naredne dve (kao što i jesmo), ne bi bilo ovoliko nezadovoljstva. Ovo su već tri vezana poraza, u tri veoma bitne utakmice za plasman, uz očajnu formu i igru. Ja posle ovoga ne mogu baš da budem u fazonu "puna podrška Janisu i momcima", ako ne vidim da njih prepuna hala protiv Žalgirisa, veliki broj navijača na gostovanju u Minhenu, pa čak i u Ljubljani, ne motiviše da daju sve od sebe na parketu. Ako im ta podrška nije dovoljna, koliko ih tek zabole za podršku par forumaša. 

Posted

A ko kaže da ne daju sve od sebe, šta kao dođu u arenu pred npr. Žalgiris i kažu e danas ćemo da igramo na 36%

Nekad dati sve od sebe nije dovoljno za pobedu i nije razlog svakog poraza ne davanje maksimuma.

• Like 11
Posted
10 minutes ago, Урош19 said:

A ko kaže da ne daju sve od sebe, šta kao dođu u arenu pred npr. Žalgiris i kažu e danas ćemo da igramo na 36%

Nekad dati sve od sebe nije dovoljno za pobedu i nije razlog svakog poraza ne davanje maksimuma.

Žalgiris i Bajern su nas razbili dalekometnom paljbom, a nije da su se iscimali u odbrani da makar zasmetaju. Možda oni daju sve od sebe i verujem da im je podrška potrebnija nego ikad, ali ja i dalje ne vidim onu hemiju koju smo imali. Dobijemo li Armani, to možda bude i momentum za dizanje iz mrtvih, ali ako izgubimo... 

Posted

Bukvalno je samo berti napisao za teranje trenera, a mi napravismo opstenarodnu revoluciju kao da je ne znam kakva katastrofa. Napisao covek svoje misljenje, mozda malo razocaran, besan, u afektu. Mozda u medjuvremenu i omeksao stav. Big deal.

Posted
19 hours ago, Volter said:

Evo jedan precizan podatak, verujte meni, nikad ne lažem. Znate svi koliko prezirem laž, pre ću se na vatri peći nego laž reći. :smiley53: Tiče se naših napada posle TO, pogotovo onih koji su za poslednji napad u četvrtini. U 50% takvih situacija mi i ne šutnemo na koš, 45% su neki napadi da se naježiš, ide teški šut i naravno promašaj. U 5% situacija organizujemo nešto da valja, a samo 2% je uspešna realizacija. 

Moraces ti kod mene na ubrzani kurs izmisljenih statistika... 

Pa kako covece te procente ne stavis sa decimalama? 🙂 to je prvo i osnovno pravilo. Za ostale savete, zapratite me. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kooin, očigledno ne znaš za nova pravila foruma. Član 17. jasno kaže - Forumašu Volteru se mora aminovati svaki post, zabranjeno je neslaganje sa njegovim stavovima, kontriranje, provociranje. Bilo kakva uvreda doneće dugogodišnji ban. :smiley53:

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
2 hours ago, Volter said:

Kooin, očigledno ne znaš za nova pravila foruma. Član 17. jasno kaže - Forumašu Volteru se mora aminovati svaki post, zabranjeno je neslaganje sa njegovim stavovima, kontriranje, provociranje. Bilo kakva uvreda doneće dugogodišnji ban. :smiley53:

Ja sam mislio da je to 11. Bozija zapovest, ili barem neki clan Ustava Srbije, ako ne i prvi... kad ono, tek pisljivi 17. clan forumskih pravila... pih... 

Slabo je to za jednog Voltera 🙂 

• Love 1
Posted
6 hours ago, Dzo23 said:

Uvijek i zauvijek - kamenjar na beku koji je stabilan u odbrani >>> rasan strelac koji je rupa u odbrani.

Tako bih u po dana, u po noći uzeo Holinsa prije Kenana ili Berona, bez razmišljanja.

Mi smo pravili odlične rezultate u EL, prije svega čvrstom odbranom na bekovskim pozicijama sa Jovketom, Lazom, Djenkom, Dangom...Nema mjesta tu midjetima i mekušcima koji ne igraju odbranu. Jedini izuzetak je bio Markus, al on je stvarno imao magiju u rukama. I njega smo mogli da krijemo u odbrani.

Zašto se odustalo od te ideologije koju je Radonja implementirao, i koja nam je davala rezultate, nemam pojma. Mi samo odbranom možemo biti konkurentni u EL. Na koš više teško jer će uvijek biti bar 7-8 timova sa većim budzetom i ofanzivno potentnijim ekipama, s kojima jako teško možeš da se nosiš.

Nije to ili-ili, poenta je imati balans između fizike, odbrane i ofanzivnog talenta (shot making i playmaking), samo odbranom se danas teško mogu praviti rezultati. Žalgiris recimo igra odličnu odbranu uz užasan napad i takvi nisu ni na 50%, to je ok priča za male budžete i underdog ekipe, za one sa budžetom od 14 miliona i ambicijom da se napadne plej-of cilj mora da bude sastavljanje kompletnijeg i izbalansiranijeg rostera. 

• Like 11
Posted
42 minutes ago, Guru said:

Nije to ili-ili, poenta je imati balans između fizike, odbrane i ofanzivnog talenta (shot making i playmaking), samo odbranom se danas teško mogu praviti rezultati. Žalgiris recimo igra odličnu odbranu uz užasan napad i takvi nisu ni na 50%, to je ok priča za male budžete i underdog ekipe, za one sa budžetom od 14 miliona i ambicijom da se napadne plej-of cilj mora da bude sastavljanje kompletnijeg i izbalansiranijeg rostera. 

E ovo je kljuc, iznos budzeta nije ni blizu igara koje pruzamo. Da je Dejo imao ovaj budzet ko zna sta bi uradio. Naravno kod njega Neda i slicni  ne bi igrali.

• Like 1
Posted (edited)
5 hours ago, Dobri25 said:

Naravno kod njega Neda i slicni  ne bi igrali.

Napisao si "Neda i slični " kao da ih imamo na pretek...?

Edited by Wingwalker
Posted

Nema nas po medijima, sto je dobro. Nadam se da su svjesni situacije i sta su uradili u zadnje tri utakmice, a pojedinci vec par mjeseci vegetiraju.

Nadam se da ce i trener napokon da odredi uzi krug igraca koji ce da igraju i da se vise ne igra rulet.

Mali znakovi pomaka na bolje.

• Like 2
Posted
7 hours ago, Dobri25 said:

E ovo je kljuc, iznos budzeta nije ni blizu igara koje pruzamo. Da je Dejo imao ovaj budzet ko zna sta bi uradio. Naravno kod njega Neda i slicni  ne bi igrali.

Ali je zato položaj na EL tabeli i dalje iznad budžeta koji imamo. Sa sve Nedom i sličnima, koji kod Deja ne bi igrali.

Posted

E da je Sfero najveći problem. U rosteru je skoro pa polovina onih koji EL mogu da igraju samo u Zvezdi. Kada se rešimo balasta koji nam je Teča ostavio u miraz, možda za koju godinu i postanemo solidna EL ekipa.