Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Nismo se mi sad raspali. Ovako igramo dugo vremena, ja bih rekao posle Barse sve je povuci potegni. Imali smo fenomenalan raspored i sta smo uradili, gubis od Makabija gde si do juce trenirao, ne da gubis nego te rutinski odvale. Bilo je i utakmica koje Sfero pusti niz vodu, samo ona petorka u zadnjoj cetvrtini protiv Fenera gde smo im prisli 🥴.

Strava i uzas, utakmice ko na traci pa se mnogo toga i brzo zaboravlja, hvala Bogu.

I opet imamo mnogo srece sa ostalim rezultatima jer i sa ova dva poraza nismo se mnogo odmakli. 

• Like 13
Posted

Neshvatljivo i da vidis da se Kalina raspada, muci kako god, da imas mrtvog Brauna i da ne pokusas sa Gidrom, igracem koji je prosle godine cepao po 30min a ti si mu isto bio trener.

Jbt sveo si ga na ulogu Lazarevica 

• Like 22
Posted

Slazem se sa @Dzo23 i idejom da se proba Nedovic na 1. To nam nece doneti samo neke nove opcije u napadu, nego ce nas postedeti niskih i defanzivno busnih bekovskih tandema koje imamo kada je Yago na parketu. Ovako bi mogli da igramo Kodi-Kenan, Nedovic-Dobric. Naravno da i dalje nije idealno, ali mozda nam donese neke dobre stvari. 

Inace, prognoziram da cemo protiv Armanija ponovo probati one visoke petorke kao u Barsi i u derbiju.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
16 minutes ago, СтелаРоса said:

Slazem se sa @Dzo23 i idejom da se proba Nedovic na 1. To nam nece doneti samo neke nove opcije u napadu, nego ce nas postedeti niskih i defanzivno busnih bekovskih tandema koje imamo kada je Yago na parketu. Ovako bi mogli da igramo Kodi-Kenan, Nedovic-Dobric. Naravno da i dalje nije idealno, ali mozda nam donese neke dobre stvari. 

Inace, prognoziram da cemo protiv Armanija ponovo probati one visoke petorke kao u Barsi i u derbiju.

Slazem se i nadam se da si u pravu.

Samo, buduci da su te petorke traljave u napadu, jako je vazno da Petrusev bude relativno svez i dostupan za utakmicu jer ce u napadu dosta zavisiti od njega.

Bilo je prostora da se to proba i ranije, kao i da se Branku da minutaza na 2 umesto Tea al ajd, sad je gotovo.

Jako je vazno da se i Daum sto pre vrati jer sa njim dobijamo mogucnost da Dedu koristimo kao dzokera na 2 i 3.

• Like 7
Posted
1 hour ago, Placebo Lone star said:

Izgubicemo sve utakmice do kraj sveta koji poznajemo,nikada vise nikoga necemo pobediti.Trener nam je ocajan a igraci jos gori,ovo najgora sezona od kako postoji nas klub.Svetreba raspustiti jer ovo je sramota...

Taman posla. Silovacemo sve u KLS i predstaviti to kao osvajanje NBA.

Mi do kraja nemamo lak raspored. Da smo ove dve dobili to bi bilo prakticno obezbedjen top 6.

Sa ovom formom ocekujem 3-3 ili 2-4 do kraja, tako da je best case 19-15 skor.

To mozda donese sesto mesto.

• Like 3
Posted
2 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Za mir na forumu dobro da je dobio Oly, da nije bilo bi mrtvih vrv 😄

Al bi se rezale vene. Ako bude sve po planu od narednog kola smo na dve pobede od njih. Mada taj plan se lako izjalovi. 

• Like 1
Posted

Imam blagi utisak da se Kalina nije nametnuo kao lider ekipe već kao egocentrični vođa bande (uočljiva nervoza koja djeluje zarazno, nasilni potezi u napadu kao rezultat nedostatka mladalačke energije, evidentna averzija prema Jagu...). Možda mi se samo to priviđa.

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Za mir na forumu dobro da je dobio Oly, da nije bilo bi mrtvih vrv 😄

O da....Medjutim, ono sto je meni glavni utisak je, koliko su se izdvojili Oli i Pao kvalitetom....Bas su dobri. (Tu je negde i Fener, al ipak ispod). Ima veze sa nama, jer igramo sa bracom i zelenima, tu zaista deluje mrka kapa u predstojecim mecevima (bez spustanja i us...nja gaca unapred).

Edited by blade runner
  • Like 1
Posted

Olimpijakos smo dobijali u gostima i kada je razlika u kvalitetu dva tima bila mnogo veca. Ne kazem da imamo neke velike sanse u tom mecu, ali u atmosferi koja ce se napraviti zbog bratskih odnosa dve navijacke grupe imamo neku sansu sigurno, a ni Oliju ne gori previse da dobije tu utakmicu.

Posted
52 minutes ago, radoje said:

Imam blagi utisak da se Kalina nije nametnuo kao lider ekipe već kao egocentrični vođa bande (uočljiva nervoza koja djeluje zarazno, nasilni potezi u napadu kao rezultat nedostatka mladalačke energije, evidentna averzija prema Jagu...). Možda mi se samo to priviđa.

Slično i ja mislim. Ona reakcija kada mu je Jago uvalio vruć krompir na isteku napada dosta toga govori. Ne kažem da nije imao razlog da tako reaguje, ali on prvenstveno treba da se fokusira na sopstvenu igru i učinak, koji su daleko ispod njegovog nivoa.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, Čočo said:

Moramo Mitrovića da vratimo u 12. Kako njega nema sve krenulo nizbrdo. 

Od naših visokih sigurno ima najbolju igru leđima a nedostaje i onaj njegov prepoznatljiv short roll. Iako smo mu spočitavali loš skok za Browna je tata mata. iskreno sramota na šta liči Brown nakon 4 meseca u klubu. doduše nisu ista pozicija ali Brown definitivno ne liči na košarkaša. Tu kod mene ima veterana koji ozbiljniju košarku igraju.

Posted (edited)

Izgleda da smo obišli pun krug, za Kalinu se pisalo i da je posvađan sa svima u ekipi jer je izgledao kao posran na klupi dok smo gubili neku EL utakmicu početkom sezone.

A averziju prema Jagu neću ni komentarisati, kako drugačije odreagovati nakon što je ovaj driblao loptu od trojke do reketa i tako u krug 23.8 sekundi napada, bez da je pokušao išta da organizuje i onda uvalio vruć krompir. Šefe ako već drkaš tu loptu do poslednje 2 desetinke napada onda je i šutni.

Edited by Урош19
  • Like 10
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Olimpijakos smo dobijali u gostima i kada je razlika u kvalitetu dva tima bila mnogo veca. Ne kazem da imamo neke velike sanse u tom mecu, ali u atmosferi koja ce se napraviti zbog bratskih odnosa dve navijacke grupe imamo neku sansu sigurno, a ni Oliju ne gori previse da dobije tu utakmicu.

Tako je.

A i za ocekivati je da Janis ima poseban motiv da se dokaze tamo i da ce tu utakmicu spremiti narocito pazljivo.

Ako se ne varam u poslednje 3 sezone (plus ova) imamo 5-2 protiv brace.

Posted
1 hour ago, Čočo said:

Moramo Mitrovića da vratimo u 12. Kako njega nema sve krenulo nizbrdo. 

Bar na forumu ne moramo čitati kako su glavni krivci za lošu igru Mitrović,Davidovac,Dobrić..i ako je od početka sezone,to jest od trenutka kad smo kompletirali ekipu bilo jasno da smo tanki na 1-2,i u napadu i u odbrani.

Posted
2 hours ago, СтелаРоса said:

Plot twist puknemo 40 razlike. Aplaudiramo publici, oni nama. Svi srecni, sutra ce legne plata.

Ko jebe nas.

Posted

I da, malo se ovde prica o Bolomboju i njegovim ljudskim i igrackim kvalitetima.

Onaj dan nas svojerucno, kao mnogo puta ove sezone, spasao bruke.

Covek opegla 35 minuta, 20 skokova i sve to bez ijedne gestikulacije i naznake loseg govora tela.

Ako napravimo nesto izvanredno ove sezone, bice to pre svega zbog njegovih kvaliteta i Filipovog talenta.

• Like 10
Posted
1 hour ago, NikolaTest said:

https://www.instagram.com/share/reel/BANWgiefkt

Ja da sam na Kalinićevom mestu ispucao bi loptu na vrh tribina...

Jos da je autor videa stavio - 'let him cook' u pozadini cirkus bi bio kompletan.

Jako mi je drago sto sve više i više ispoljavaju komplekse i kače sve vezano za Zvezdu… Kao onaj imbecil pbg news koji kači objavu na instagramu kad god Zvezda izgubi. Razumem ih, nije lako ni njima kad ih svud redom maltretiramo 😆

Posted

Pročitah malopre da je Jago povređen posle utakmice u Minhenu, Kalinić ima temperaturu a Kodi ima problem sa leđima. Teodosić ne može da igra jer je kažnjen od strane ABA lige. Daum je svakako aut. Ne znam da li se Mitrović oporavio. Prilično nezavidna situacija pred sutrašnju utakmicu sa Cedevita Olimpijom.

• Tuzno 1
Posted
22 minutes ago, Knipex said:

Pročitah malopre da je Jago povređen posle utakmice u Minhenu, Kalinić ima temperaturu a Kodi ima problem sa leđima. Teodosić ne može da igra jer je kažnjen od strane ABA lige. Daum je svakako aut. Ne znam da li se Mitrović oporavio. Prilično nezavidna situacija pred sutrašnju utakmicu sa Cedevita Olimpijom.

Da nisu ovo neke Janisove vaspitne mere, pa kao kvazi povredjeni, temp, ledja?

• Like 1