KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 838 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, JPM said:

Prilično je tužno da jedan Evroligaš ne može sebe da zaštiti od ovakvih odlazaka u sred sezone. Ok je player option na kraju sezone, ali ovako sebe stavljaš u baš nezgodnu poziciju, nateran si da pustiš igrača da ode, a praktično ti je tržište zatvoreno za pojačanja. Formalno nije, ali praktično nemaš kog da dovedeš.

Rešenje je jednostavno, potpiši igrača bez Nba klauzule. Ukoliko igrač to ne želi nemoj da ga potpišeš.

• Like 5
Posted
21 minutes ago, propolis said:

Rešenje je jednostavno, potpiši igrača bez Nba klauzule. Ukoliko igrač to ne želi nemoj da ga potpišeš.

O tome ti i pričam, zato je i tužno. Ako ne prihvatiš tu NBA klauzulu, gomila neće doći. Više vole da smrde po G ligi.

• Like 2
Posted
19 minutes ago, JPM said:

O tome ti i pričam, zato je i tužno. Ako ne prihvatiš tu NBA klauzulu, gomila neće doći. Više vole da smrde po G ligi.

U ovom slucaju o kome pricate takav je bio i dogovor. 

Zalgiris i Walker su imali dogovor da on moze da ode u slucaju NBA ponude... Jbg. niko im nije kriv.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Kronostime said:

I potpises Teodosica, Lazica, Nedovica, Kalinica, Davidovca, Dobrica.....:classic_biggrin:

Jbg, jace od mene - odo` da spremam opremu za banju.

:s_d:

Za sada dovoljno da budemo u 6 Eurolige i pobedimo 3 derbija 🫠🫠🫠

Nije loše prolazno vreme, videćemo kakvi ćemo biti na cilju 😘

• Like 5
Posted
9 minutes ago, Kronostime said:

I potpises Teodosica, Lazica, Nedovica, Kalinica, Davidovca, Dobrica.....:classic_biggrin:

Jbg, jace od mene - odo` da spremam opremu za banju.

:s_d:

Ko kaze da oni nemaju NBA klauzulu?:default_coffee:

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, propolis said:

Za sada dovoljno da budemo u 6 Eurolige i pobedimo 3 derbija 🫠🫠🫠

Nije loše prolazno vreme, videćemo kakvi ćemo biti na cilju 😘

Akobogda da uzmete i taj trofej u EL, cisto zbog "caskanja" ovde, a i u RL....:classic_biggrin:

• Like 1
  • Love 2
Posted
21 minutes ago, Kronostime said:

Akobogda da uzmete i taj trofej u EL, cisto zbog "caskanja" ovde, a i u RL....:classic_biggrin:

Ne boj se, mi smo skromni i naš cilj je vazda bio titula u Aba i dupla kruna u Srbiji, nebitni trofeji uglavnom 🤠

• Like 1
Posted
4 hours ago, Kronostime said:

Brt moj posle toga caskamo samo sa navijacima Barse i Reala.A ovde me vise videti necete jer moje teme i sfere interesovanja nece vise biti sportske.Bice iskljucivo nesportske sto ce pratiti i moje ponasanje.Prvo cu tasti i tastu da kazem u kakva su mo govna uvalili,posle idem da kradem Rio mare po prodaavnicama i da bijem iskljucivo slabije od sebe sto nije lako jer imam 172 cm.

• Ha-ha 21
Posted
6 minutes ago, Placebo Lone star said:

Brt moj posle toga caskamo samo sa navijacima Barse i Reala.A ovde me vise videti necete jer moje teme i sfere interesovanja nece vise biti sportske.Bice iskljucivo nesportske sto ce pratiti i moje ponasanje.Prvo cu tasti i tastu da kazem u kakva su mo govna uvalili,posle idem da kradem Rio mare po prodaavnicama i da bijem iskljucivo slabije od sebe sto nije lako jer imam 172 cm.

Bate, nije tebe lako... :krstipd4:

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Kronostime said:

Bate, nije tebe lako... :krstipd4:

Gde brate lako mangupi iz kraja hoce da me snimaju kao onog Hazbulu,juce idem do trafike i skupili se neki klinci pitaju me gde ides?Ja rekoh po pljuge...A oni ce meni "pa sto sedeci"?Pojurim im oni kao beze a smeju se kao hijenice...

• Ha-ha 23
Posted
2 hours ago, Placebo Lone star said:

Gde brate lako mangupi iz kraja hoce da me snimaju kao onog Hazbulu,juce idem do trafike i skupili se neki klinci pitaju me gde ides?Ja rekoh po pljuge...A oni ce meni "pa sto sedeci"?Pojurim im oni kao beze a smeju se kao hijenice...

Bezobrazna deca danas, majke im ga....se iznaspominjem.:classic_biggrin:

• Ha-ha 3
Posted
6 hours ago, Урош19 said:

Braćo ako neko bude imao kartu ili dve viška za nivo 400 nek mi javi. Treba mi za 2 druga, tek mi sad javili da bi išli a na sajtu sve otišlo već

Biće pušteno sigurno još. Neka prate samo redovno. 

• Like 1
Posted
19 hours ago, Placebo Lone star said:

Ovo je bila baš skraćena analiza.

• Ha-ha 12
Posted (edited)
2 hours ago, Clash said:

Ovo je bila baš skraćena analiza.

Svedeno, frustracije od kako sam slomio ruku kurceci se pred zenom da mogu da dohvatim topalet papir Zeva troslojni koji u maksiju stavljaju bas na trecu policu.Ka smo u osnovnoj skoli igrali arackinje barackinje debela Blazenka se bas zaletela u mene zavrsio sam u susednom selu rodjenu majku nisam video dve godine.

Edited by Placebo Lone star
  • Ha-ha 7
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Ima i Yago Tres Santos 175 cm, pa šuri. 

Jedino on,TJ Shorts i Marcus Howord se slikali celi za album Panini EL24/25.ono mozes da im vidis patike...Kad je stao Lesor na preuzimanju ispred njega nije video saigrace

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Stefi88 said:

Jel neko kupovao karte preko sajta Viagogo za utakmice u inostranstvu?

Ima li neko iskustva sa njima?

Kupovao sam za fudbalsku utakmicu, nikakvih problema nije bilo. Par minuta posle prolaska transakcije stigla mi je karta. Konkretno sam gledao Ajax, i njihove karte idu preko aplikacije (podelili su mi kartu preko njihove aplikacije gde sam morao biti registrovan i verifikovam) pa je malo sigurnije nego klasicno slanje pdf-a, tako da moguce da zavisi od nacina prodaje karata kod domacina.

Sve u svemu znam par slucajeva da su ljudi kupovali preko Viagogo i uvek je sve bilo okej.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Stefi88 said:

Jel neko kupovao karte preko sajta Viagogo za utakmice u inostranstvu?

Ima li neko iskustva sa njima?

Milan-Zvezda u fudbalu sad skoro,sve ok..

• Like 1