Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

12 minutes ago, Todo said:

To je već problem selekcije ostala 2 pleya.

Ja sam ga poredio sa CMM, duplo jeftiniji a igrač više po mom ukusu

Istine radi, napisao si "na ovaj tim nestvarno kako bi legao". A Francisko je na ovaj tim fit otprilike koliko i Nejpir.

Generalno je malo plejmejkera EL kalibra koji bi legli na ovaj tim, tj. na bekovsku liniju Teo, Jago, Neda sa kojom smo krenuli u prelazni rok.

Miler ima mnogo nedostataka, nije slučajno što je tek sa 30g debitovao u EL, ali ima jedan kvalitet koji je Sferu bio presudan pri izboru - veliko telo sa kojim nije čovek manje na na preuzimanju. Na tom talasu (switch odbrane) i imamo dosadašnji skor u EL.

• Like 17
  • Thanks 1

4 minutes ago, MarioKempes said:

Istine radi, napisao si "na ovaj tim nestvarno kako bi legao". A Francisko je na ovaj tim fit otprilike koliko i Nejpir.

Generalno je malo plejmejkera EL kalibra koji bi legli na ovaj tim, tj. na bekovsku liniju Teo, Jago, Neda sa kojom smo krenuli u prelazni rok.

Miler ima mnogo nedostataka, nije slučajno što je tek sa 30g debitovao u EL, ali ima jedan kvalitet koji je Sferu bio presudan pri izboru - veliko telo sa kojim nije čovek manje na na preuzimanju. Na tom talasu (switch odbrane) i imamo dosadašnji skor u EL.

Slažem se,tek posle sam video kako sam sročio post, a mislio sam nešto totalno drugo- u prevodu voleo bih Franciska kod nas, a Sfero neka dopuni ostatak😁

U svakom slučaju,tim koji dobija se ne menja,tako da....uz momke do kraja sezone.

• Like 1

3 hours ago, Čočo said:

Janis mora pod hitno da uradi nešto sa Kodijem. Ovim tempom ubrzano taba stazu najvećeg bezveznjaka koji je igrao kod nas od dobro poznatog Lengstona Hola. Mislio sam da takav se neće pojaviti više kad ono mi dali preko jednog miliona za takvog još jednog. 

i za još jednog smo zajedno sa Armanijem dali dva miliona.

На ову бековску линију нама би апсолутно најбоље легао Дариус Томпсон, али то је финансијски дупло скупљи играч од Кодија, наравно с разлогом. Мислим да је еурохупс објавио да му је плата више од 2М евра годишње.

• Like 1

1 hour ago, Geronimo said:

Totalni off, ali koliki bolid treba da budes da u zvanicnom saopstenju imas na vise mesta tri uzvicnika... Ofc, kome je ovo upuceno bolje da su dali vrlo sporu glasovnu poruku, al opet...

Haha, istovetni post sam napisao ranije i pre nego što sam kliknuo submit reply uzmem i obrišem, jer to je tačno ono što možeš da očekuješ od polusveta. 

• Ha-ha 1

5 hours ago, Čočo said:

Janis mora pod hitno da uradi nešto sa Kodijem. Ovo je bol za oči. Koja je njegova svrha u petorci osim da telom može u odbrani da parira protivničkim bekovima? Dečko samo prenosi loptu i baca cigle. 

Decko je klasican backup play ... sto ce, nadam se, sledece sezone i biti ... Jago out.

Sjebali smo se i sta sad, guraj tako ... kasno je, a i kontraprodiktivno za neke promene

Edited by Plant

Nemoj da se pada na njihov spin, o tome kako im je sužen roster, kako ih ovo ne zanima , kako su najmlađi.  Došli su da osvoje , što je i normalno i tako treba, a ne da se prosipaju šuplje priče, da bi se opravdao eventualni neuspeh. 

Oni su u Bolonji protiv Virtusa kada su imali ceo tim dostupan u tom trenutku igrali sa 7 igrača meč Eurolige, bez obzira što su imali još kvalitetnih igraca  na klupi .   Maksimalno će ovde cediti ova 4 stranca, a ostalo su samo izgovori. 

Nismo mi nikakvi favoriti. Ovo je jedan meč u kome može svašta da se desi. Nismo u nekoj formi da bi nekom pretili . Ovde se smatra da smo mi u nekoj obavezi da pobedimo i da je to gotovo. Oni su već spremili priču, da ukoliko pobede to će biti senzacija , da su nas dobili sa 4 igrača i ostale  mantre. Ukoliko izgube, jbg, to će biti očekivano, oni bez pola tima, mladi, sudije, coki liga, a u stvari će da "grunu" na max, pa ako prodje ,prodje, ova 4 igrača koja su odabrali za kup bi im podneli najveći teret i da su došli u full sastavu.

Edited by No name
  • Like 28

Ne znam kakva senzacija kad su u boljoj formi, a fali nam otprilike isto igrača. 

Zvezdi ne igraju Lazić, Daum, Braun, Gedraitis, Dobrić. Njima Nilikina, Lundberg, Majk, Bonga, Dejvis. 

To su šuplje priče realno. Njima su Dzons jedan i drugi + Brown sve i svja. Ovo ostalo pomoćno osoblje. 

Bolje igraju i objektivno su blagi favoriti sutra. 

• Like 6

20 minutes ago, Dzo23 said:

Ne znam kakva senzacija kad su u boljoj formi, a fali nam otprilike isto igrača. 

Zvezdi ne igraju Lazić, Daum, Braun, Gedraitis, Dobrić. Njima Nilikina, Lundberg, Majk, Bonga, Dejvis. 

To su šuplje priče realno. Njima su Dzons jedan i drugi + Brown sve i svja. Ovo ostalo pomoćno osoblje. 

Bolje igraju i objektivno su blagi favoriti sutra. 

Slazem se,oni u dobroj a mi u katastrofalnoj formi mesec dana unazad.

Bila je jedna lepa objava. Objava koju je dao Spartak i napisao košarka u Srbiji. Mi oćemo da pričamo kako su srpski igrači igrali. Sa druge strane, mislim da nema respekta. Da li igraju srpski igrači ili ne… Karlik 15 minuta, Sterling Braun 16, Tajrik 17, Vašington 22… Ko je izneo utakmicu? Da proverimo pasoše ovih drugih. To bi verovatno bilo zanimljivo.”

Obradović je uveren da je Crvena zvezda Meridinabet veliki favorit.

“Preiskusni igrači koji su odigrali mnogo finala, osvojili mnogo trofeja. Oni su u ogromnoj prednosti, a to ne znači da mi nećemo dati svi od sebe. Ajde probajte da nađete još jedan kup u svetu gde tim igra tri dana zaredom. Sve zemlje pogledajte, probajte… Vi ste novinari, vi probajte. Ja sam probao i nisam našao. Žreb je bio takav, sve je na strani Zvezde. Interesantno i ko su sudije. Niko lepše ništa nije uradio od Spartaka, da stavi sliku i napišu košarka u Srbiji”.

Ljudi moji, jel moguće da je ovoliki smrad? Čemu sve ovo?

• Like 30

3 hours ago, MarioKempes said:

Cak ni u tim segmentu nije elitan. Cesto se preuvelicava njegov defanzivni imapakt s obzirom na konkurenciju koju ima na poziciji pa to deluje wow.

3 minutes ago, Knipex said:

2023. smo mi igrali 3 dana zaredom

kvcRTEJ.jpeg

Pojedinci se ponasaju kao da je 1995. a ne 2025. godina pa ne moze pomocu dva klika da se nesto proveri. Na stranu sto je smesno pricati o ovim stvarima kad i Zvezda i Partizan u 95% slucajeva igraju lagane utakmice u 1/4 i 1/2 finalu.

Inace Real igrao danas 1/4, sutra igra 1/2, i u nedelju finale ako prodje. Isto vazi i za Gran Kanariju. Francuzima sve utakmice 14, 15 i 16. februar. Itd...

1 hour ago, Howie Roseman said:

Nakon minut istraživanja može da se vidi da je tako i u Španiji, a sigurno da to nije jedini slučaj.

Nakon minuta istraživanja pronašao sam da je tako u CG. Inače to je prvi kup za koji sam proveravao, nijedan više nisam proverio. Garant ima barem još jedan.

• Like 1