Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

457 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

8 minutes ago, Wingwalker said:

nisi nadležna...daj izvor.

Uz malo intuicije, analize, sinteze, dedukcije i trunku sreće ili bar jednog zajedničkog prijatelja, možeš pronaći bilo koga na društvenim mrežama, pa i razne nickove odavde. 

Tako se postaje klasični stalker, pa ne moraš ni da tražiš izvor xD 

Doduše, ne treba preterivati, jer može da padne zabrana prilaska.

Rekao mi jedan drug.

Sta je bilo? Osoba zenskog pola, koja psuje kao kocijas, visi po forumu non stop, izvini, nisam do sada upoznao zensku da visi non stop na forumu i da se ovako unosi u diskusije , a jos kao neutralan/na.

Jebote, ovo je forum, svako moze da se izdaje za kog pozeli i sada treba da verujem nekom liku da je zensko???

Ma bezi bre, sve dok je licno ne upoznam ( a nemam nameru niti zelju ) doticni je za mene muskog pola.

Osoba zenskog pola tj forumas, je Bojana, tacno se vidi u svakom upisu da je nezniji pol

Covek je smejurija, kad tad se odaju.

Smej smej, sve i da si zensko, tvoje ponasanje daleko prevazili normalno zensko ponasanje. Zaista, ne zna za devojku da ovoliko visi po forumu.

Uzivaj u diskusijama i zamajavaj druge forumase sa svojim "neutralnim stavovima", nisam sigurno jedini koji te je prokljuvio.

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
  • Ha-ha 3

1 minute ago, DameTime said:

spacer.png

Smejem se jer me ovo jako zabavlja 😁

I mene zaista zabavlja, znam za lika koji ima dva nicka na forumu, pa se raspravlja sa samim sobom.

Upala si mi oci sa psovkama tj upao, predstavljas se za zenskog, a psujes kao "dobar dan". Visis po forumu non stop, zenski pol NIKADA nije toliko obuzet sportom, niti ce ovoliko da visi po forumu.

Sam si kriv, ako se vec izdajes za zenskog, onda se tako i ponasaj, tvoje ponasanje VEZE nema sa neznijm polom,

1 minute ago, Big Ticket said:

@Ljubitelj baklave

Не знам шта бих рекао. Искрено 

Нека псује, нека виси на форуму,  њена работа. Нема потребе да неко од нас њу, а ни било кога другогнпреко форума преваспитава, а још мање јој сумња у идентитет.

Ima veze, vremenom upada u oci, evo, ja za ovo lika znam vec odavno, u pocetku mi bila simpaticna, ali sada i nije bas, ocito da je potreso ovaj poraz u derbiju, pa pocela da psuje i da se odaje.

Zaista me briga, svako moze da bude sta pozeli na forumu, ali isto tako ne ocekujete da cu precutim kad me neko pravi budalom.

• Ha-ha 1

Ovo je najbolji take koji sam pročitala o sebi na forumu, bez zezanja :Hail: Grobar se infiltrir'o na forum predstavljajući se kao žena, bajo moj. Šta nam rade!

Kako bi rekao jedan proslavljeni košarkaški trener, budite vi žena tamo gde sam ja bio...

Edited by DameTime
dopuna

Ima koliko hoces lazni zvezdasa i ovih drugih na suprotnim forumima, nemas pojma na sta su sve likovi spremni, forum trpi svasta.

Mozes da se cudis, nema teorije da promenim svoj stav o tebi, za mene si musko, navijac KKP i to je to, a ti najbolje znas ko si i sta si, ako lazes, lazes najvise samog sebe,

Ovde se diskusija zavrsava oko ove teme i ne zelim da ide u dalje diskusije, da ne dobijem ban bezveze.

Edited by Ljubitelj baklave
  • Ha-ha 1

Jutros se budim onako mamuran  citam ove vesti o Doncicu i pomislim za trenutak da sam se probudio u nekom paralelnom univerzumu. Sad ulazim na forum i definitivno sam se probudio u paralelnom univerzumu. Moram brzo da proverim tabelu EL, ko zna sta se ovde izdesavalo.

• Ha-ha 11