Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

8 hours ago, Guru said:

Time što je prošle sezone osvojio 3 trofeja sa ekipom koju nije selektirao, a ove sezone ima skor 13-10 u EL... Baš čudno što trener koji ima takve rezultate ima i podršku, bolje bi bilo da ga u našem maniru oteramo u sred sezone.

Osvojio je protiv epski raspadnutog Partizana. Sam si govorio o igranju pika Dobrica, Teodosicu, Mitrovicu, suludim petorkama, komunistickim rotacijama itd. Kako onda takvog trenera mozes da branis u bilo kakvom kontekstu, kad vidis koliki zlocin su te stvari koje su se ponavljale hiljadu puta. Trener ne poznaje svoje igrace i nije uradio sve da rezultati budu sto bolji, i tu se prica o tome kakvi su rezultati zavrsava odmah.

I kod nas se grade putevi odlicni su rezultati, i teo magija je juce odlicno odigrao ako cemo da se pravimo ludi. 

Mi bismo sinoc pre dobili u krcatoj Nokia areni na prvoj utakmici posle prekida rata u Gazi. Dakle, problem je i motivacija. A za nju je valjda zaduzen moj pokojni deda.

Šta sad? Kazniti igrace po dzepu, ako uopste ima kod nas ta stavka u ugovoru. 

Kako god, ono sinoc je nedopustivo.

• Like 3

Ovako izduvanoj ekipi samo bi čarobni napitak pomogao da dobiju derbi protiv komšija sa krvavim zubima koji su u naletu. 

Ironija je što smo tako dobro zasrali ovaj "dobar raspored" da nam se u najboljem slučaju crta doigravanje gde opet njima idemo tu jednu u goste.

Ono što se sinoć dalo primetiti je da i kada su pravili jezive greške, a bilo ih je, niko se sem Jaga i to samo jednom, nije izvinio i gestom pokazao na sebe. 

Tokom gledanja snimka koji je tražio Kataš naši stoje ko ovce razbacani jedno desetak sekundi dok se Janis nije setio da ih okupi i kaže nešto...bilo šta.

Baš teška priča...

Edited by Wingwalker
  • Like 1

Just now, Wingwalker said:

Ovako izduvanoj ekipi samo bi čarobni napitak pomogao da dobiju derbi protiv komšija sa krvavim zubima koji su u naletu. 

Ironija je što smo tako dobro zasrali ovaj "dobar raspored" da nam se u najboljem slučaju crta doigravanje gde opet njima idemo tu jednu u goste.

Jedino da  @Урош19 bude postavljen za ekonoma

:s_d:

• Ha-ha 2

52 minutes ago, Czvarmy said:

Nešto se dešava sa ekipom, sinoć je posle utakmice bio incident u svlačionici nadam se da će se ekipa sabrati i vratiti na pravi put...

28 minutes ago, Czvarmy said:

Od drugara koji je juče bio na utakmici, inače retko sam na forumima samo čitam ali ovo sam morao da kažem...

Drugar, koji je bio na utakmici, je relevantnan izvor za ono što se desilo u svlačionici kao i Zoki poštar, dok ljušti sedmo pivo ispred prodavnice ex zadruge.

• Like 1
  • Thanks 1

57 minutes ago, Czvarmy said:

Nešto se dešava sa ekipom, sinoć je posle utakmice bio incident u svlačionici nadam se da će se ekipa sabrati i vratiti na pravi put...

Kakav crni drugar, pokupio si ovo sa tvitera, budalastina klasicna.

• Like 1

10 hours ago, Henry Chinaski said:

Teo je odigrao pa možda malo lošiju partiju. Igrač preko koga primimo 30 peona, a koji da 17(?), nije odigrao odličnu partiju. I to govori neko kome je Teodosić omiljeni igrač.

Statistika kaže da mi sa Teodosićem i njegovom odbranom "preko koje primamo 30 poena" imamo +/- skor +1 za skoro 20 minuta. To je ujedno i jedini pozitivan skor u ekipi.

Sa obzirom da smo izgubili 12 razlike hteo bih da pitam kako su odigrali naši odlični defanzivci  za ostalih 20 minuta?

• Like 2
  • Ha-ha 1

Znate kako, naknadna pamet, ali sam dobio jako los osecaj kad smo u startnoj fazi gde su oni usli sa "jebiga dosli smo reda redi" na +6 pustili Jokubaitisa da sutne kao na treningu i pogodi. Tu se vec videlo da nismo mentalno u utakmici kao sto moramo biti protiv svih ekipa da bismo uopste razmisljali o pobedi.

Epilog je da su nam jebali mater fair and square i da im treba cestitati na tome. Poraz koji jako boli, i zbog prikazane igre ali i zbog situacije na tabeli.

Fin samar mastanjima o Top6, Top4 i ko zna cemu jos. Nismo mi taj kalibar i trebamo zaista ici floskulama "od utakmice do uktamice" i na kraju pogledati gde smo.

Jako mi je zao inace citati live temu sto inace i ne radim. Bezobrazni komentari, nevaspitani, antizvezdaski. Ne kapiram cemu ta live tema uopste sluzi. Pa po Bogu ponasate se kao deca od 14 godina kojoj je potreban neki medijator ili psihoterapeut. A grupa vam ne valja zbog gomile nepromisljenih poteza iz ljubavi 😉 Morao sam.

Idemo dalje, bagro ciganska. Nema predaje.

8 minutes ago, Estrella Roja said:

Statistika kaže da mi sa Teodosićem i njegovom odbranom "preko koje primamo 30 poena" imamo +/- skor +1 za skoro 20 minuta. To je ujedno i jedini pozitivan skor u ekipi.

Sa obzirom da smo izgubili 12 razlike hteo bih da pitam kako su odigrali naši odlični defanzivci  za ostalih 20 minuta?

To htedoh i ja da priupitam, pošto ovde vlada to mišljenje kako mi isključivo preko Teodosića primamo koševe i kako je on ozbiljna rupa u odbrani...Očigledno mi ne gledamo iste utakmice obzirom da ja vidim mnogo veće rupe u odbrani od Teodosića i to od nekih igrača za koje se priča kako peglaju odbranu i kako niko ne može koš da da preko njih.

8 hours ago, Igor_ said:

Cmm je nas najveci problem. 

Evo neka bacaju ironicne reakcije oni koji su to radili kada sam prosli put napisao ovo. 

400k ce Rokas da zaradi za neki dan. Kakav posao iz snova ima covek, svaki njegov poen na kosta 2000e (plus mu prosek vadi Aba boranija). Za svaki indexni poen u EL zaradi po 5000e.

Nece ekipa sa takvim igracima dalje od 12og mesta. 

Btw: Luka Mitrovic i Daum imaju vise poena i veci index od njega. 

A Davidovac od 700k nije problem ili Mitrovic npr,Lazić koji isto prima plata a zadnju utakmicu odigrao ni on sam ne zna kada,nisu problem već Rokas.

• Like 1

u zadnjih mesec dana jedino je ovo poraz koji nije smeo da se desi u EL. Pustimo Abu i Dubai. Ali da se mučimo u zanje vreme to stoji. ali i dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini u EL.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...