Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

kao sto napisah danas ranije protiv makabija kako mi hocemo a protiv partizana mora pobeda ili treba kako ispravi kolega forumas

sto kaze moj deda leti jaknu ponesi a zimi kako oces

izgube li u derbiju to je kraj sezone

Калинић је у страшном паду форме, може се рећи и за Боломбоја да је у паду, ал ко њих двојицу прозива слободно могу да кажем да се наједе гована.

Када на то овако одиграју Кенан и Коди, а Недовић не игра уопште, од носиоца остане само Петрушев што је премало за било кога добити у ЕЛ.

• Like 18

8 minutes ago, Taki said:

Jebeš ekipu koja nema ni jednog pouzdanog beka.

Nije mi isto jasan Kenan. Ultra gotivan tip, ali u mecapu u kom ce ga cuvati Blat, Dibartolomeo,  Jokubaitis, on nestane sa utakmice je bas wtf... A ovamo Zou, Nanu, Grantu, strpa 20 poena... Mislim da ovoj ekipi fali Duskove gvozdene discipline i njegovih treninga, bar bih znao da izistinski ginu na treninzima, pa nam se igraci ne bi ovako setkali po terenu. 

• Like 1

11 minutes ago, Estrella Roja said:

Pobeda protiv Partizana leči ovaj poraz, bez brige

Ovakav pristup, kurcobolju i javašluk ništa ne leči. Nema , apsolutno, nikakvog opravdanja. Od mene za ovu sezonu dosta. Vama ostalima srećno. Ipak smo sledeća sezona.

Edited by Bejn
  • Like 1
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Smrtokapa said:

Ne teraj me da budem goldberg ovde.

Zamisli, dešavaju se i drugima loši mečevi protiv nas.

Dešavaju, ali samo se nama redovno dešavaju ovakvi raspadi protiv ekipa sa dna tabele.

• Like 1

Just now, Volter said:

Najgori pristup nekoj utakmici, imao sam osećaj kao da smo došli na lakši trening.

Nije, cini ti se. Real, Dubai, Split, Fener kuci i veceras. Preslikan pristup na obe strane terena. Kada ti gori pod nogama, kada dupe zvace gace, kada su svetla najsjajnija tada mi u zemlju propadnemo. Izgleda da je nebitno da li je tu Kalina, Teo, Markovic ili Lazic. Na kraju uvek isti raspad i uvek u istom momentu. Ove sezone se produzio i dao nam po svemu sudeci laznu nadu da nas vise boli na kraju. Sferopulos je dobar trener i pedagog. Ali nema potpuni autoritet i precesto nema plan B. Prerano je produzen, sta je tu je. 

• Like 3

Odučili su nas od košarke i ogolili sve mane.

Pokazali su koliko smo limitirana ekipa koja može od svakog da izgubi i u aba ligi, a za el je bespredmetno spominjati. 

Ovo su utakmice koje pokazuju da nismo PO ekipa nažalost. Imamo mnogo bolji skor nego što igrom zaslužujemo, i to mi je baš jak utisak. 

Jesu li možda umorni sto su predugo u Beogradu? Ekipa bez karaktera i cojones. Bruka i sramota.

Sad kreće pad. Ide derbi, pa onda naš krvnik Alba...Veselo

• Like 8

Ispostaviće se Sferovo remek delo. Prošli put ga je Željko ugasio, pročitao, ubio, a sad nije želeo da stvar prepusti slučaju. Zajebao je samog sebe večeras, pa je možda i Žoca. Ne zna ni sam kako je sakrio sav naš potencijal. Dobijamo komšije. +Neda, +1000 gana. Ne bi im bio u koži.   

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Kenanu je ovo sedma utakmica u EL o ve sezone da ima 3 ili manje poena.Ne znam da li sam ikada gledao igrača koji je u stanju da ubaci 25 pa naredne 2 bukvalno 0..

Sa druge strane mislim da je CMM apsolutni olimpijski šampion u otvaranju kontre čiste kontre za protivnika, bukvalno 2/3 njegovih izgubljenih završava kontrom 1 na 0 gdje on kao spusti glavu u neverici kao da nije on pogrešio.

• Like 3

Just now, DijametralnoSuprotan said:

Nije rekao boNba, vec da mu oprastamo ruznu proslost. I CMM je bio nuklearka sa istom pozadinom kome sada 90% foruma zeli istu da isutira.

I to sto kazes, jesam glup...  Kad eksplodira jedan Trifa u kasnoj junskoj noci i ispuni svoj decacki san :heart:

11 minutes ago, Kooineeperk said:

Drugo, bilo koja ekipa da izgubi, bice u teskoj poziciji za dalje, a nisam tako nesto prizeljkivao. 

Pa kad Partizan izgubi to će biti njihov problem, zar ne?

Ja u svakom slučaju priželjkujem pobedu našeg tima.

• Like 2

1 minute ago, СтелаРоса said:

13:10 je i dalje dobar skor (pogotovo sto je i raspored dobar do kraja), ali je problem taj utisak da nam stvari malo izmicu kontroli i da propustamo prilike da se izdignemo od ostalih ekipa na tabeli. 

U teoriji jeste dobar, ali imajući u vidu propuštene prilike, teško da se zaista može biti zadovoljan. U situaciji kada smo mogli da se borimo za prvih šest mesta i prednost domaćeg terena, na kraju ćemo se boriti za 9. mesto.

• Like 1