Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Odbrana u drugom poluvremenu, osim početka 4/4 i nije bila toliko loša. Ali prvo poluvreme i eksperimenti u odbrani bez ikakve potrebe plus se poklopila najgora utakmica Bolomboja koji nam je najbitniji igrač su doveli do poraza. Nadam se potpuno drugačijem pristupu protiv Monaka jer neće biti ništa lakše nego večeras. I njihovi igrači su brzi, skočni i sa odličnim fizikalijama. Svi bekovi su probojni i prave višak a mi  jako loše branimo perimetar u zadnjih par utakmica. 

• Like 5

2 minutes ago, Don Dusko said:

Jeste realni bre?4 uzastopne pobede cigani nista.

1 poraz od top tier tima cigani gotova sezona!

Nije gotova sezona, ali ćemo da se krljamo za plej in, i onda ćemo da ispadnemo u plej inu. A mogli smo mnogo više. Propuštena velika prilika.

• Ha-ha 3

Just now, stefan81888 said:

Grk se predao":  nije se predao već je probao nešto novo u četvrtoj nakon što je u trećoj napad bio loš

Probao je da igra odbranu sa igračima koji to ne mogu, što svi znaju pa nije ni trebalo da proba. Ta petorka je primila 13 poena za 3.5 minuta.

• Like 8

Just now, Don Dusko said:

Ima jos 1 kolo do kraja?

Ima još puno do kraja, ali je patern isti, mislio sam da nije, ali kad se sve svede nit smrdi nit miriše. Mediokritetski mentalitet i svaka šansa koja je bila da se bude u vrhu se ovako završi.

Baš sam tužan, nije mi do svađe.

• Like 3
  • Ha-ha 1

Pored njihovog dobrog šuta, naše loše odbrane u većem delu meča, većine igrača van utakmice uspeli smo da se držimo do kraja. I to govori o kvalitetu koji poseduje ova ekipa. Jeste ona Sferova petorka na početku 4/4 bila ogromni wtf kad smo počeli da ih stižemo, ali imao je i u prethodnim utakmicama petorke i odluke koje nikome nisu bile jasne pa smo pobeđivali. Ovogodišnja EL je pravi rolerkoster i biće tu svakakvih rezultata do kraja. Odbranili smo prednost iz prve utakmice i nije sad poraz smak sveta. U dobroj smo poziciji na tabeli i imamo i dalje lep raspored. Da dobijemo Monako pa će sve biti lakše. Jaki su, ali imamo svoju šansu ako se vratimo igri pre Dubaia. Napred Zvezdo!

• Like 9

2 minutes ago, Don Dusko said:

Jeste realni bre?4 uzastopne pobede cigani nista.

1 poraz od top tier tima cigani gotova sezona!

Nebitan je poraz. Bitno je to da samoproklamovane vodje useru celu stmosferu jer se svadjaju sa covekom koji je jedan od dvojice od koga imaju dozvolu da rade to sto rade, licemeri.

A onda i to da igramo jako lose i konacno klikne neka petorka i odbrana, 4 minuta zadnje cetvrtine, sve mirise na borbu ii onda nas trener preda mec bez borbe. Ako se bijes i gines, tuci se sa najboljima. A s druge strane, ako je verovao u tu petorku, sto vraca Petruseva, Kodija itd, 2 i po minuta  do kraja, sto ih ponizava. Sto nije, kao baja, odigrao do kraja sa tim igracima, nego svira kurcu.

1 minute ago, stefan81888 said:

"Grk se predao":  nije se predao već je probao nešto novo u četvrtoj nakon što je u trećoj napad bio loš (nosio nas Kenan onim ludilom). Ne mogu ni nosioci da igraju 40 minuta

"Šta će Teo na terenu": pa mora na teren kad je povređen Nedović a Jago je odigrao loš meč. 

"Grk se opustio od kad je dobio ugovor": nije se opustio nego je nadigran trenerski. 

A mozda da je krenuo 4/4 sa Yago, Dobric, Rokas, DeDa, Boki?

Rokas nije igrao, Boki izasao na pola 3/4, Dobric minut, dva prije njega?

Malo onako stisnes na -9 na startu 4/4 pa vidis gdje ce to odvesti? Lako je dici ruke od utakmice. 

• Like 1

Još jedan nebitan, ali apsolutno nebitan poraz al malo sutra. A što je najgore , uopšte mi nisu delovali umorno koliko nemoćni i bez ikakve ideje. Ima još da se igra ali eto već padamo pod pritiskom utakmica koje "moraju da se dobiju". Sve je u tri p.m. i otrovna atmosfera u društvu, i podeljenost i ovaj , evidentni, pad forme kada se lomi sezona. Jbg,jbg...

• Like 4

20 minutes ago, zvezdsusrcu said:

I da, Delije da mi se nap… ku… Stoka raspala. Debili se svadjaju sa Hilom celo prvo poluvreme, posle odlicne atmosfere na samom pocetku, a i ostatak utakmice kao da su na plejbeku, jebale ih vodje. Velika sramota sta rade

A ja uopste nisam bio u toku, reko' napusavaju nekog sudiju koji se zove Kristofer  :lol_2:

Pobeda!

nema na nasoj tribini politike 'nate!

Edited by MrTripleDouble
  • Like 6
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

A mozda da je krenuo 4/4 sa Yago, Dobric, Rokas, DeDa, Boki?

Rokas nije igrao, Boki izasao na pola 3/4, Dobric minut, dva prije njega?

Malo onako stisnes na -9 na startu 4/4 pa vidis gdje ce to odvesti? Lako je dici ruke od utakmice. 

9 razlike je moglo da se dostigne, ali ne sa petorkom za koju se pouzdano zna da ništa ne može da brani.

• Like 2

Dajte ljudi, legitimno je biti razočaran, naročito nakon blamaže protiv Dubaija kad smo svi očekivali odgovor ekipe. 

Odigrali smo jako loše, vođeni loše i izgubili od direktnog konkurenta na domaćem parketu (koji btw nije nikakva sila od ekipe). 

Ako izgubimo i od Monaka može postati vrlo nezgodno. 

• Like 4

Just now, Giorgio II said:

Meni iskreno najviše smeta što je kukavica i što se uvek kad oseti tvrdo, kad ga neko u startu nadmudri, on povlači i ubacuje neke petorke za "banjsko lečenje" a ne za ozbiljnu borbu do kraja.

Baš se loše prilagodjava

Ne bih da večeras branim Grka ali nama je pola ekipe za banjsko lečenje.

Poluvreme je bilo čak podnošljivo, samo - 6, iako smo očajnim preuzimanjem zapalili pola njihovih sutera na 50% i 10 ubačeni trojki, uključujući i polumrtvog Melija...

iskreno, mislio sam da ćemo sipati malo nitroa i povećati obrtaje, ali, bukvalno 2 minuta u 3/4 i onaj  govor tela i kretnje mi jos prolaze kroz glavu... 

Džej podivljao pa nije otišlo na-25, ali, daleko smo bili, ispod 10 nikako, pa da j... s jeza.. 

Monako bi se stvarno morao dobiti, ne znam kako,ovo vise i nije domaći teren, očito je društvo i samim tim navikaci toliko podeljeno da je atmosfera u žestokoj silaznoj putanji... 

mozda da ove antirezimlije tipa Kalina, Teo na parketu i Laza u civilci odrade tekmu u crvenim rukavicama... Poena, skokova i asista ne bi bilo nesto vise, ali pola ljudi u hali bi izgleda bilo u delirijumu sreće i užitka ranga plasman na F4... 

• Like 2

12 minutes ago, stefan81888 said:

"Grk se predao":  nije se predao već je probao nešto novo u četvrtoj nakon što je u trećoj napad bio loš (nosio nas Kenan onim ludilom). Ne mogu ni nosioci da igraju 40 minuta

"Šta će Teo na terenu": pa mora na teren kad je povređen Nedović a Jago je odigrao loš meč. 

"Grk se opustio od kad je dobio ugovor": nije se opustio nego je nadigran trenerski. 

Par Fenerovih igrača nam je baš pokazalo da umeju. Jasikevičius ekspertski napadao našu odbranu, svaki pas na mestu, jesmo mi dali procentualno više trojki (55%) ali su oni dali 6 trojki više na takođe brutalan procenat, to se teško nadomesti. 

Kvalitet šuteva do kojih su dolazili gosti od starta je mnogo bolji od naših. 

Dobila nas je jedna baš baš dobra ekipa. 

Sta je mogao da proba sa petorkom Jago, Teo, Kenan, Deda i Mitar?

Ozbiljno pitam

• Like 1

Slaba vajda i da je na vreme vratio Bolomboja i Kalinića. Kalinić u poslednje vreme ne može ništa odbraniti, mnogo toga radi na silu, večeras potpuno neverovatan sa onim dodavanjima prema Petruševu gde lagano gubi dve lopte i treću na ivici da izgubi. Petrušev u poslednje vreme koliko da u napadu poništi u odbrani. Ne vredi ni Kodiju dobri ulasci u utakmicu kad brzo napravi faulove i sam sebe izbaci iz ritma. Davidovac se vratio na staro, Braun nastavlja da štetuje. Ne čudi onda što u poslednje dve utakmice primamo stotke. Nas je stigao i umor, mi fizički moramo se dovesti u red koliko toliko jer bez potrebne energije i odbrane nemamo šta tražiti ni protiv Monaka. A nikako ne bi valjalo da vežemo dva poraza u duplom kolu i to u Beogradu.

Edited by Volter
  • Like 6