Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Nije mi jasan Sfero na ulazu u 4/4 imamo minus 9 i on uvodi petorku Jago,Kenan,Teodosić,Deda i Mitar. Onaj koji nije gledao tekmu rekao bi kad pogleda rezultat da smo tesno izgubili, a ovako kad gledaš rekao bi da smo izgubili 20 razlike koliko smo ocajni bili u odbrani

• Like 7

Neverovatno, taman uspemo da spustimo ispod 10 i covek stavi petorku Teodosic, Jago, Kenan, Davidovac i Mitrovic. Ta petorka bukvalno ne bi mogla da odbrani nijedan napad Zlatibora iz Cajetine, a kamoli Fenerbahcea.

Nije problem izgubiti neku utakmicu, problem je sto im je covek bukvalno urucio pobedu

• Like 6

Nije meni problem poraz, pogotovo ne u ovakvoj Evroligi, problem je igra i govor tela. Nas je Pariz toliko izmrcvario da delujemo umorno i bez potrebne energije. S druge strane Golemac i Šaras su odlično pripremili utakmice i uništili Janisa. Šteta, ovo je ključni deo sezone sa odličnim rasporedom ali nismo krenuli da ga koristimo. Sledi nam Monako koji je dolaskom Spanulisa ubrzao igru i imaju odličan protok lopte. Ostaje nada da i njih neće "srati". Jbg, borimo se pa kako bude.

Edited by Volter
  • Like 1

Razmontirali su nas, ne volim nikako Jasikivicijusa ali je Sfera oducio od kosarke veceras. Igraci sramotni u odbrani u napadu previse gresaka, previse izgubljenih lopti i malo kretnje. Sve sto smo dali bilo hero ball. Sa ovakvim ostalim rezultatima mozemo i dalje biti od 3 do 13 mesta na kraju sezone tako da ja ne bi kao Sfero predavao mec posle 30 minuta. On je primarni krivac za ovakvu igru.

Hvalio sam ga kad je trebalo, ali ovo bilo bas lose.

Ajmo na taj Monako, ako ne dobijemo, bojim se da ide hladjenje.

• Like 2

3 minutes ago, forumko topic said:

E, sećate se da sam rekao da me Arena neće videti skoro zbog onih sranja šipkaša? E jebem im mater ponovo. I jebo ih vodja

Da nije bilo ostalih navijača, koji se ne slažu sa njima, oni ne bi prestali sa svojim performansom, tako da i dalje nema poente u neodlasku na utakmice.

• Like 3

Duboko sam razočaran.

Počeo sam da verujem da nešto može da se postigne ove godine. Sad se osećam kao izduvan balon, a čak sam i isključio utakmicu na pola treće četvrtine.

Nisam ljut, ali sam baš onako ljudski, iskreno, tužan. Verujem da ste svi utučeni.

• Like 5

"Grk se predao":  nije se predao već je probao nešto novo u četvrtoj nakon što je u trećoj napad bio loš (nosio nas Kenan onim ludilom). Ne mogu ni nosioci da igraju 40 minuta

"Šta će Teo na terenu": pa mora na teren kad je povređen Nedović a Jago je odigrao loš meč. 

"Grk se opustio od kad je dobio ugovor": nije se opustio nego je nadigran trenerski. 

Par Fenerovih igrača nam je baš pokazalo da umeju. Jasikevičius ekspertski napadao našu odbranu, svaki pas na mestu, jesmo mi dali procentualno više trojki (55%) ali su oni dali 6 trojki više na takođe brutalan procenat, to se teško nadomesti. 

Kvalitet šuteva do kojih su dolazili gosti od starta je mnogo bolji od naših. 

Dobila nas je jedna baš baš dobra ekipa. 

• Like 19
  • Thanks 1