Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Očekujem jako tešku utakmicu, što se kaže na loptu, dvije. Meni neki unutrašnji osjećaj govori da 

ćemo imati težu utakmicu večeras nego u petak, ali doduše nije da me malo puta prevario. 🤷‍♀️

Ne znam na osnovu čega konstatacije da će Monako sigurno biti ispred Fenera na kraju,

nisam siguran zaista!? 

Ako odigramo kao protiv Barse, Olija, Bajerna... pobjedićemo gotovo sigurno.

Samo što me iskreno malo brinu ove povrede, i što nam je najplaćeniji, a ujedno jedan od dva

najbitnija igrača totalno van forme. Ajde neka večerašnja utakmica bude nagovještaj

budjenja. Trebaće nam doprinos Brauna, Kobre, i da Gedra nastavi s dobrom formom.

Što se tiče atmosfere, ne znam šta više da mislim. Kad gubimo bukvalno niko ne navija,

gotovo da se čuje škripa patika. Kad smo u seriji malo krene huk ali to je daleko daleko

od neke prave atmosfere i istinskog vjetra u leđa.

• Like 1

1 hour ago, NikolaTest said:

Seca li se neko duela iz proslosti John Brown vs NHD? Mozemo li racunati da ce ga bas malo usporiti/zaustaviti?

iz play offa prošle god (mada 2 je propustio zbog ramena)

7, 10 ,10,10, 19

Ove god bez Brown-a, ubacio im je 28.

Koliko je tu uticaj bio njegov na slabije izdanje, pitanje je.

• Like 1

16 hours ago, Don Dusko said:

Nemam reci. Idu nam veoma bitne utakmice a vama glavna tema prelazni rok pa jebote.

Pa kako? Jel rek'o Drcela da smo mi ozbiljan klub, nema odmora sa dovodjenjima.

Treba vec gledati ako se eventualno Olympiakos plasira na F4 kako da nadjemo zamenu za Ficka.

Sala mala, elem ... nemam pojma sta da ocekujem jer mi mozemo sve i svasta a opet toliko je kvalitet ujednacen da nista ne moze unapred da se upise kao sigurno.

Treba verovati s'toga podrska momcima, nek cepaju koliko mogu.

Mozda nam ovakav Fener odgovara jer su malo slabasniji od nas na visokim pa bi to mogli da koristimo ali videcemo kako ce se utakmica razvijati.

• Like 1

Samo jako od samog starta. Podrška sa tribina mora biti najbolja do sada, ponoviti odbranu iz drugog poluvremena protiv Pariza. Unutrašnja linija će isporučiti svoje u to ne sumnjam. Ključ je u našoj spoljnoj liniji, nadam se raspoloženom Kodiju. Kad bi Kenan odigrao konačno jednu 20+ partiju vreme je. Neće biti lako, vidim sad Fener je jedna od najboljih gostujućih ekipa, imaju 6/3 skor u gostima.

• Like 2

17 minutes ago, Devla said:

Nek dobijemo obadve, pa taman bilo sutem za tri za jedan razlike u zadnjoj sekundi😃

Jes, vala! Velikodušno pristajemo da ne dobijemo obe sa po dvadeset razlike. Može i sa pola koša.

• Ha-ha 1

Just now, quentin said:

Jes, vala! Velikodušno pristajemo da ne dobijemo obe sa po dvadeset razlike. Može i sa pola koša.

Da budemo skromni, iako nam ova opcija iziskuje dosta adrenalina i nervoze😃

9 minutes ago, Sinnerman said:

Pregazili smo Fener kod njih, Partizan ih je pregazio u Areni, tako da ne vidim razlog da ih i mi ne pregazimo.

Partizan ih jeste bukvalno rečeno rutinirao, vodili su ceo meč. Zavisi dosta toga i od nas, ako zategnemo odbranu, ako nas šut bude dobro služio.

Fener je, barem po mom utisku, jedna od onih ekipa koje imaju bolji skor nego što deluju na terenu. Valjda i zato što sam hvatao neke njihove epske raspade, plus konstantni problemi sa povredama, ali od 7 poraza, 4 su im baš teška i ubedljiva (od nas, Barse i Monaka u nizu po skoro 30 razlike, i Baskonije kada su bili u zaostatku oko 25 u jednom momentu), plus nemoć protiv komšija u Areni... 

No, isto tako su ugrabili neka baš zajebana gostovanja (Real, Efes, Žalgiris kad je bio u naletu...), i što kaže kolega gore, imaju 6 pobeda na strani. Ne znam šta drugo da zaključim na osnovu nabrojanih rolerkostera osim da su nepredvidiva ekipa koja očigledno ume da odigra i na strani i guraju sa skorom sasvim solidno. Poslednje dve vezane pobede u EL (plus 9 vezanih u ligi), makar jedna bila protiv Albe, govore da i nisu u toliko lošoj formi kako se predstavlja.

Stvarno ne znam u kom izdanju će se Fener pojaviti i koliko ćemo im dozvoliti, naravno da se pitamo i mi, ali me ne bi čudilo ni gaženje, a ni jedna mučna utakmica. Nadam se da ćemo sa ozbiljnim, maksimalno motivisanim pristupom u startu usmeriti utakmicu kako nam odgovara i rutinirati ih. 

Jednu pobedu očekujem u ovom duplom kolu, fenomenalno ako budu obe, ali bi baš bilo dobro da je već večeras ostvarimo, čisto zbog rasterećenijeg petka...

• Like 18

Nadam se samo da cemo konacno uspeti da iskoristimo pune tribine u nasu korist, umesto da nam budu teg nad glavom kako se desavalo protiv Pariza, pa i Bajerna i Makabija.

Dovoljno smo iskusni da to prepoznamo, jos da publika ukapira koliko je ovo dobra i uspesna grupa ljudi i postici ce se prava sinergija koju cekamo citave sezone.

Duplo domacinsko kolo protiv dva najneugodnija gosta u ligi, situacija u kojoj mozemo da se etabliramo kao tim za velika dela i to nakon sto smo se etablirali kao ekipa koja pobedjuje najbolje protivnike na strani.

Ovaj put se podvig ocekuje pred nasim navijacima, pa neka tako i bude.

Ocekujem najvise od Kaline koji je akumulirao energiju u poslednje vreme, te od Fice koji zna vise kosarke nego cela njihove centarska linija zajedno.

Samo tvrdo i u kost, ako utakmice krene u pravom smeru i povedemo ozbiljnom razlikom, oni ce je pustiti kako su pustili i nekoliko meceva ranije, otuda i minus kos razlika.

Srecno momci!

• Like 4

Волео бих да данас Петрушев не буде стартер на четворци јер се бојим да би својим касним дизањем руке могао да уведе Хејс-Дејвиса у ритам, а то је последње што нам треба.

• Like 2