Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

10 minutes ago, Урош19 said:

Najveća šteta je povreda Nedovića pred duplo kolo, udario ga Anđušić pa se nadam da je samo jači udarac a ne nešto ozbiljnije.

Koliko sam video Anđupić ga je zakačio po stopalu a Nedović se uhvatio za zadnju ložu. Voleo bih i ja da je samo udarac, ali skoro da sam siguran da nije tako.

Što reče ovaj nesretni komentator na početku prenosa dok smo mi u petak spremali Pariz, Dubai je već bio u Beogradu i spremao utakmicu sa nama.

Njima je ovo treća utakmica u poslednjih 20 dana, nama je sedma. Da ne idemo u to da smo za 3 meseca odigrali 20 utakmica više od njih.

Jbg hladan tuš kad primis kući maltene 110 poena ali jbg idemo dalje. Da dobijemo kojim slučajem Fener i Monako sledeće nedelje verujem da se već u subotu niko ne bi ni sećao da se ovo  i igralo.

• Like 20

Nista strasno. Dubai je dovoljno kvalitetan da protiv njega ne mozemo da igramo sa pola gasa sto smo mi probali i obilo nam se o glavu. Igrali smo pre dva dana EL, igramo opet u sredu i u petak, nije lako na svim tim utakmicama biti na nivou, jbg. Nije mi se odmah svideo sam pocetak utakmice i onaj trojkaski obracun, jer su ovi odlicna suterska ekipa. Tacno se videlo da utakmica ide u pravcu koji vise njima odgovara. I svaka im cast, brutalna partija. Steta samo zbog Nedovica i povrede. 

Vidi se koliko im znači ova utakmica, neka im neka se poraduju malo. Dobićemo ih kada bude bilo najvažnije, a i niko se neće sećati ove utakmice kada osvojimo EL. Šalu na stranu, paklen ritam, ušli smo lagano u utakmicu i to je to. Lošije od poraza je povreda Nedovića. Nadam se da će biti ok. Slede nam dve bitne utakmice u EL. Moramo sa Fenerom ući 100% fokusirani.

• Like 7

4 minutes ago, Don Dusko said:

Jedino sto boli ovde je Andjusara a ostalo zabole me iskreno.

Ako dobijemo 1/2 u sledecem duplom kolu zaboravice se ovo.

Biće 2/2, a što se Anđušića tiče, kao što neko napisa na live temi, ako ne smeta našim igračima, onda ne treba ni nama toliko.

3 minutes ago, Knipex said:

Koliko sam video Anđupić ga je zakačio po stopalu a Nedović se uhvatio za zadnju ložu. Voleo bih i ja da je samo udarac, ali skoro da sam siguran da nije tako.

E jbg onda, Nedović se jebe sa ložom od početka sezone. Meni je izgledalo kao da ga je negde u butinu udario Anđušić pa sam zato i pomislio da je samo udarac.

Не треба критиковати момке, пре мање од 48 сати смо играли против најбрже екипе у Евролиги, потрошња је била на максимуму што се види код играча. Горе од пораза је повреда Недовића. Напред Звезда!

• Like 2

Ma tjeraj dalje...

Ovo se dešava, pogotovo kad igras svaka dva dana i to kakve utakmice. 

Da budem iskren, nisam mjenjao stav sto se tiče aba lige ove sezone, apsolutno mi je svejedno da li zavrsili prvi, četvrti, ili sedmi. 

Sav fokus na EL i to je to! 

U sredu da se sruši Arena! Zgazi ih sve!

-15...

107 primljenih poena....samo yago 25 minuta,  ostali svi ispod.

Ovo je moralo bolje....imamo širok roster, I ovako izgledati je porazavajuce. Sve četri četvrtine smo izgubili na domaćem parketu. 

Zaista ne vidim potrebu da Mitrovic igra određene utakmice.  Imaš sve igrače pod kosem osim Dauma....i opet volsebno Mitrovic uzme 12 minuta....skok sa njim je nepostojeći. Covek je minus igrač.

Takodje I Deda se jednom pojavi pa onda X utakmica ne radi ništa. Večeras ušao mlako u meč na početku, ovi se raspucali, I onda klupa. Gde je doprinos? 

Poraz kao poraz nije smak sveta. Nista jos nije gotovo. Ima još da se igra, ali je moralo bolje

Edited by No name
  • Like 2

8 minutes ago, Knipex said:

Mislim da ga je andjušić zakačio kolenom u zadnju ložu

• Like 2

Sad kad smo izgubili onda nije važna ABA liga. :classic_biggrin: Navijačima teže pada ovaj poraz i zbog ovog dobrog perioda i onda hladan tuš. Energije je bilo kad je vrag odneo šalu, tako da nije bio problem toliko energija koliko motivisanost. Previše je 107 primljenih poena na našem terenu. Realno, delovali smo nemoćno, odlično je Golemac pripremio utakmicu, razbucali su nas. Zaboraviti što pre ovaj užas od utakmice, a igračima nauk da se lelemudanjem ne mogu dobiti ovakve ekipe. Nije ni ništa strašno, teramo dalje. Jbg, ne može biti sve idealno. :classic_biggrin:

• Like 1

Ubili su nas, bukvalno u svakom segmentu igre su bili bolji. Kad primiš 107 poena kod kuće jasno je koliko je sati i sa kakvim pristupom se ovo odigralo mada su oni odigrali na gornjoj granici svojih mogućnosti. S obzirom da imamo 16 igrača u rosteru možda je od starta trebalo ovu da krenu oni gladniji sa kraja klupe, ali to je sad naknadna pamet. Niko ne zaslužuje pohvale pojedinačno, kap tim smo odigrali jadno. Zaboraviti ovo što pre i setiti se ove utakmice tek kad se bude lomila sezona u Aba ligi. 

• Like 11