Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Nema potrebe za bilo kakvim kalkulacijama.

Imamo dovoljno dugačak roster da možemo da iznesemo uspešno sledeće tri utakmice.

Naši se sigurno sećaju te utakmice iz prvog dela i verujem da će biti na maksimumu večeras, a i sigurno neće dozvoliti Anđušiću od svih ljudi da dođe na njihov teren i pobedi.

Inače Fener ima isto težak meč danas protiv Bešiktaša i biće dosta interesantno videti koga će oni odmarati od stranaca pošto imaju ograničenje u turskoj ligi.

• Like 1

2 hours ago, Kosjan Willavić said:

Kakav je ovo tim bez Fakua i Vildoze? 🙂 Jeste da su bili kratko, narocito Faku, i da ta ekipa nije uzela ABA jer nije imala prednost domaceg terena protiv nikad jaceg KKP, ali legitimno mogu da se pominju u ovakvim diskusijama. Markus, pa i npr Volters , Jagisa su ostvarili vise od Fakua u CZ, ali je kvalitet na strani Argentinca

Razmatrao sam ih i po kvalitetu Campazzo je možda i najbolji stranac koji je igrao u klubu, ali bio je baš kratko i izostao je veći uspeh. Ja čak mislim da je cela ta #freeFacu situacija poremetila ekipu te sezone u EL i posle dobre serije imali smo neke bezveze poraze u tom periodu.

Vildoza je slabiji igrač, odličan početak, ali baš je loše priveo tu sezonu kraju.

Individualno su u 10 sigurno, ali uzimao sam i ekipni uspeh u obzir. Ako to izbacimo, onda je Facu umesto Omara Cook-a kojeg sam morao da stavim jer sam ga obožavao kao klinac 😄 Umesto Marcusa u prvi tim nema šanse

https://www.youtube.com/watch?v=I-mhZ-YSOhg

ne sumnjam da naši neće biti motivirani za revanš Dubajčanima sa samog početka sezona pa u kojem god sastavu izašli na teren i kakva god podela minutaža bude. mi smo tim pravljen za pobede a ne kalkulacije. a šta se tiče duplog kola moguće su sve tri varijante s tim da sam mišljenja da ćemo lakše sa Fenerom nego Monakom. a eventualne obe pobede nas  dižu pred vrata košarkaškog raja. nešto šta nam je verovatno bilo SF nakon poraza od Splita. sad mi se i ovo ćekanje od 2,3 dana izmeđa dva naša meče čini kao večnost.

Edited by bodo
  • Like 2
  • Thanks 1

Kostiću je najvažnije da igra, ne treba ga cimati za ovo, imamo dovoljno igrača i pretpostavljam da će Teo igrati. Biće sigurno minuta za Dobrića, a i nadam se Mitrović što više umesto Bolomboja. Ne znam samo ko će van 12, možda baš Jago jer je i on imao neku povredu, možda Nedović/Canaan ako se planira veća minutaža za Kobru.

• Like 2

Papa Rouch je zasigurno bio bolji napadač od Markusa i konstantniji ali Markusovu magiju i uticaj na tu selekciju ne bi poredio ni sa kim i pored  činjenice da je neretko imao praznog hoda. 

Sa one statističke strane Ročesti je u prajmu bio znatno skuplji igrač od Markusa sa više sezona na EL levelu. 

edit: 

prošle sezone je matori igrao u Kini sa svojih 39g.

Edited by Wingwalker
  • Like 1

6 minutes ago, MarioKempes said:

Markusovih 17 (ili koliko već) u nizu te aprilske večeri je nešto najlepše što je cigansko oko videlo u poslednjih 50god na košarkaškoj utakmici...

Mislim da tu ima i do subjektivnog dojma svih nas jer su nas Kalina,Djenka i Markus oslobodili jednog dugogodisnjeg, deceniju i po dugog baksuzluka. Ta titula je najvise slavljena, mozda ce eventualni odlazak na F4 ( titulu necu da spomenem ) da je tu pretekne ako se desi ove ili narednih godina 😄

• Like 10

Markus bi u današnje vreme verovatno bio najpljuvaniji igrač Zvezde, čovek u EL šutirao 31.7% iz igre i 29.2% za tri (u Top 16 fazi 28.7% iz igre i 26.6% za tri)... Zamišljam kako bi gorela lajv tema da sada neki igrač šutne 4/16, ili izgubi 7 lopti na nekoj utakmici, cenim da bi bar trećina forumaša završila u banovini.

• Like 3
  • Love 1

21 minutes ago, Don Dusko said:

Msm da se tu negleda na objektivni kvalitet igraca.Jeste Lojd po kvalitetu bolji igrac od Djenke ali Djenka je vise stvari uradio u Zvezdi sve gledano.

Đenka je bio naš ubedljivo najbolji igrač u plejof derbijima. Uvek je išao u plus, postizao je preko 20p svaki put.

• Like 1

20 minutes ago, Guru said:

Markus bi u današnje vreme verovatno bio najpljuvaniji igrač Zvezde, čovek u EL šutirao 31.7% iz igre i 29.2% za tri (u Top 16 fazi 28.7% iz igre i 26.6% za tri)... Zamišljam kako bi gorela lajv tema da sada neki igrač šutne 4/16, ili izgubi 7 lopti na nekoj utakmici, cenim da bi bar trećina forumaša završila u banovini.

Je l imas neke narednije statse možda? Baš me zanima jer mi je ostalo u sećanju da je igrao 2 puta bolji odbranu od Lazica

2 minutes ago, Sinnerman said:

Đenka je bio naš ubedljivo najbolji igrač u plejof derbijima. Uvek je išao u plus, postizao je preko 20p svaki put.

Da, Dzenkins je imao grozne delove sezone,ali je bio cudoviste u oba pravca kada se poklope Mars i Saturn. Strasan plej of je tada odigrao. Uz benevolentan i lojalan karakter,zasluzeno klupska ikona. Sto se Lojda tice, ogroman sam fan, skoro kao @Chaos Is Me, steta sto nije imao bolji tim te godine , verujem da bi nam ostao u jos lepsem secanju. Po objektivnom kvalitetu, naravno ispred Carlsa, ali po zaslugama jok ( iako nije fer porediti jer je Dzenkins imao mnogo vise prilike za to ).

• Like 4

32 minutes ago, Guru said:

Nije do Markusa nego do danasnjih navijaca.

• Like 1