Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

447 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      350
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      181

Recommended Posts

"Velika pobeda, teško smo počeli, ali nismo gubili nit i borili smo se. Bili smo fokusirani i samo sam pokušavao da utičem na igru na različite načine, igralo se jako fizički večeras. Tražio sam slobodne saigrače, delio blokade i imao ofanzivne skokove. Zvuči veoma dobro, ali i dalje imamo dosta toga da unapredimo", rekao je Bolomboj

• Like 11
  • Love 2

3 minutes ago, JPM said:

Nema teorije da se dokopamo drugog mesta, jer su tu Oli i Pao, nije Pariz pa da se ocekuje pad, Grci ce odrzati ovaj odnos pobeda do kraja sigurno. 

Bitno je da budemo u 4 i imamo prednost domaćeg terena, nevažno sa koje pozicije.

• Like 15

21 minutes ago, Saxon01 said:

Zato je i lajv  tema , kako drugacije. 

Poceli smo lose , uplaseno, onda smo se digli. 

Cestitke , ovo je veliki korak napred prema top 10. 

Izvinjavam se za malo drame, nije na odmet 😂

Ne pisite na live temi, braco. Eto resenjaaaa!

I gde su oni momcici sto plesu sa kucetom, njih cekam?

• Like 1

1 minute ago, Don Dusko said:

Gidra je vezao bas dobre partije.A nije ni cudo kada je konacno dobio minutazu bez seckanja.

Odbrana je sve vreme top, zalaganje da ne pominjem. Danas je izmislio nekoliko poena i dobio bacanja kad se lomilo. Odlična utakmica, rame uz rame sa Bolombojem, Kodijem i Kenanom... Neda i Petrušev takođe solidni... 

Dva puta sam se proderao kao Tarzan. Prvi put kad je Bolomboj zalepio Maledona i poslao ga u reklame. Tad je žena došla u dnevnu gde sam sa klincem gledao. Stala i krsti se dok nas dvojica natežemo šljivu.

Drugi put kad je Rokas smečovao Kratkog. Tad je pas došao do ulaza u dnevnu, stao gleda nas u fazonu prekrstio bi se i on :lol_2:

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 29

11 minutes ago, Dzonii said:

QChskA0.jpeg

🫡

Neverovatno je koliko nam dize plafon kao ekipi, kakvo ima defanzivno prisustvo. A i sto se tice ofanzivnih skokova, prikupi ih koliko neki centri ukupno 😄 I ostali visoki su opusteniji u paru s njim i igraju sa vise defanzivne koncentracije. Vuk iz Plovdiva i Gidra su danas prelomili mec i otklonili sumnju u pobednika ( iako je dosta igraca dalo neki doprinos ). Pariz nije znao gde bije kada je Sortsa stalo. Od duplog kola ocekujem pobedu protiv Fenera i poraz od Monaka, mada me ne bi cudilo da vezemo i te dve na euforiju i ludilo. Sferopulosu kapa dole jer je osetio koje igrace ide veceras a koje ne. Pritom je skratio rotaciju, nema potrebe da ulazi svih 12 igraca.

• Like 13

Ne znam kako da se ponašam,godinama unazad u januaru se opraštamo od EL,a sada smo na mestu koje vodi u plej of.

Velika pobeda,nismo klonuli duhom kad smo bili u dvocifrenom deficitu,što je ipak novost za KKCZ.

Hemija tima,spremni su da urade sve za pobedu,kad vidim da se Nedović cima u odbrani,onda znaš koliko momci imaju želje da naprave rezultat.

Sfero maestralno vodi ekipu,veliki naklon za gospodina.

Bolomboj bi danas dohvatio i mačku na usijanom limenom krovu,kakva igračina,velika je čast gledati ga u našem dresu.

Uživanje je pratiti KK,zadovoljština je prisutna.💪

Edited by Polivalentni Stevica
  • Like 10
  • Love 1

Волим те Звездо! 23:45 Спорт Клуб 2 реприза, да на миру гледам још једном ову невероватну победу и чету Јаниса Сфаиропулоса која газиии! ❤️🔥

16 minutes ago, Don Dusko said:

Je li nam je skor 7-2 bez Mise?

Mislim da je ta prica malte ne zatvorena. I ok je ako je tako. 

Kapiram sto si to napisao, doduse, ali da pustimo lava da spava.