Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

447 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      350
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      181

Recommended Posts

4 hours ago, berti said:

Sever je postao rob tih koreografija, kako na Marakani, tako i na basketu. Cesto kao da se sa tom predstavom sva enregija ispuca. Ranije su tribine na Marakani podrhtavale dok su igraci isli kroz tunel i sve je to imalo zastrasujuci efekat. Danas u tim momentima je mrtva tisina na severu, ceka se izlazak igraca i dize se koreografija. Lepo za oko, ali ni prineti nekadasnjim paklenim dočecima za goste.

Па пази, из мог угла гледања је вероватније да су неки људи проценили да ако се излуди и направи паклени дочек, како у фудбалу тако и у кошарци, 45 минута пре почетка утакмице да ће бити доста благо навијање у току утакмице и да треба да се чува енергија за то време. У пракси је пар пута када смо дочекали неке екипе када је хала/Маракана била пуна сат времена пре да је баш због тог пражњења пре почетка атмосфера била добра само на почетку после тога блага и не тако добра, и то све због тога што када влада велико интересовање долазе разни људи који никада или релативно ретко долазе на утакмице и нису ту да навијају него желе да гледају утакмицу, ако водимо и добро иде навијаће, можда, али ако се губи неће и то је то.

То је моје запажање, не кажем да сам у праву. 

Imam tremu...

Oni imaju 0-4 u poslednje vreme.

Onaj virus ih je totalno isekao i kao da je progrizao njihovu magiju.

Mi dosli sa 2-0 iz Spanije, ko u zlatnim Radonjinim godinama.

Smremni smo i za visoko i za nisko, i za umetnost i za sljakeraj.

Ali...

Oni su se do sada pokazali kao prezajebani gosti.

Mi nemamo go to guy-a i imamo istorijsku tendenciju da nam se desi Bad-ov avatar kada deluje da je sve na nasoj strani.

Ipak...

Ovo je sezona za istoriju. Nismo prosipali bodove koje smo morali uzeti. Istorijski smo okupirali neosvojive primorske gradove i Stambol i Barselonu i Monako. Karakter imamo, rupe nemamo, trenera imamo, Covica nemamo. Znaci da se dobije Pariz kuci, pa na pivo!!!

• Like 22
  • Love 3

Just now, quentin said:

Jedan od prioriteta nakon prošle sezone mi je bio da Teo igra i ovu sezonu,ali realno, nakon ovog sto smo vidjeli ove sezone je da on bude van 12 u ovoj konkurenciji. 

• Like 1

Znam da je prelazni rok kod Ciganji završen, moram da izrazim čuđenje kako naši usled raspada bekovske linije, a bogme i plejeva (sem Jaga), nisu umesto Teodosića npr, probali da dovedu Tomas Heurtel-a. Ne znam koliko on može da košta u 35-oj, mlađi je od Teodosića dve godine, samo mu se još igra za razliku od Jelisavetinog malog. Mislim da bi nam bio baš zgodan da pokrpi Usamljenog Vuka dok se ne sastavi sa pameću. Ovako ode čovek u neku Leyma Corunu, do duše sa EL out klauzulom. Teodosića bih odmah u stručni štab ekipe, zaslužio je.

Edited by Sinnerman
  • Ha-ha 1