Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

12 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Нити се та разлика направила сама, нити је наравно Тео једини заслужан, али је чињеница да је његовим уласком утакмица отишла у једносмерном правцу.

Ocigledno imamo drugacije vidjenje znacenje reci vaskrsao, u prosloj sezoni je toga bilo prilicno za razliku od ove.

To protiv Bajerna moze da se kaze da je imao doprinos u prvom poluvremenu, u utakmici koju smo vrlo ubedljivo dobili. 

• Like 1

1 hour ago, Cavani said:

Mozda Teo i ima snage za jos jedan all in juris, ostalo mu je 4-5 meseci karijere. Odmorio se, resetovao, zalecio, pa da vidimo. Kada bi bio barem na 80 proslogodinjeg Tea bili bi na konju, jer su nam bekovi u buli.

Znas kako, bila je slicna situacija sa Dobricem,Davidovcem,Jagom gledajuci start sezone pa dodjosmo do toga da su nam postale korisne opcije i da se nadamo da ce igrati poslije nekoliko veoma dobrih partija. Sa ovakvim Kodijem (u downu) mozda i donese Teo nesto da valja, nisam neka velika pristalica pogotovo zbog prvog dijela sezone kad udje u nervozni mod i sjebe ekipu potpuno - 1 "magija" i 4 sranja,al eto ako ce vec da igra nadam se da ce nas pozitivno iznenaditi.

Haose brate @Chaos Is Me al si opravio Kenana sa kritikom da igra jednodimenzionalno i samo pripaljuje iz izlazne kretnje, kao sto i jeste jedino radio.

Kakva pobeda, ja sam na +17 znao da nam sledi pad, nisam se nadao da ce biti bas ovakav.

Pobeda plejofa vredna.

Srusice se Arena protiv Pariza.

• Like 22

Haose brate @Chaos Is Me al si opravio Kenana sa kritikom da igra jednodimenzionalno i samo pripaljuje iz izlazne kretnje, kao sto i jeste jedino radio.

Kakva pobeda, ja sam na +17 znao da nam sledi pad, nisam se nadao da ce biti bas ovakav.

Pobeda plejofa vredna.

Srusice se Arena protiv Pariza.

Zamalo u grob da me oterate.

Moglo je ovo i komotnije.

Misa vise da ne ulazi u EL pa makar i ovakav CMM igrao jbg.

CMM 1 dobar pa 1 los i u krug al kod Mise los los los los pa mozda nekad dobar pa los los....

A za Yaga nadam se da nije ozbiljno videlo se da kod ovog zadnjeg ubacivanja ne moze....