Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Lepo je sto se polako kompletiramo, eto jos taj Braun da se impementira u sistem.

Evidentno je da Zvezda povratkom Bolomboja i u nedostatku Tea igra ozbiljnu odbranu.

Iako vremesan, tim deluje fizicki snazno.

Fizicki, ne i mentalno.

Od svega, najvise me plasi sto Janis nije napravio vecu seriju pobeda u EL.

Mozemo da se posibamo sa svima, ali nekako ispada da se bijemo na svakoj drugoj utakmici.

I pored onakve trece cetvrine, zadovoljstvo je gledati Zvezdu sa Bolombojem, Jagom u svom elementu, odnosno Rokasaom sa svojom odbranom i nastelovanim snajperom.

Zvezda mora da nadje resenje za Nedovica i Kenana.

Bekovi koji igraju sporadicno, cesto ostave saigrace bez dzebane, sto je ubitacno.

Kako taj problem resiti?

• Like 5
Posted
6 minutes ago, drakon1 said:

Pa vidi, oni su osnivači EL i imaju A licencu. Zvezda nije ovo prvo, a nema ni ovo drugo. Tako da su stvari potpuno jasne.

Ма избацише онако ЦСКА који је у сваком погледу већи клуб од Макабија, ови играју на силу само зато што су то што јесу. Али авај, свакако им не желим ништа добро.

Јаго, кога ја нешто много не ценим, игра најбољи период у Звезди откад је у клубу и то убедљиво.

• Like 1
Posted (edited)

Sfero kao da je slušao Kari Pešića "mi volimo da se puvamo" :lol_2:

Mislim, kako da ne bude nervozan čovek, ljudi nezadovolji sa 9-8 na polusezoni gde smo većinu utakmica igrali bez najboljeg igrača

Edited by Estrella Roja
  • Like 2
Posted

Rokas je i pre ubacenih trojki igrao sjajnu odbranu i odradio svaki minut kako treba. Na kraju je najpostenije bilo da bas on pogodi dva najbitnija suta na utakmici.

9-8 na polusezoni, ja sam zadovoljan. Drugi deo je raspored dosta povoljniji pa cemo videti. 

• Like 33
Posted

Da nije bilo materijalne povrede pravila i da su sudili Smailagiću ono što su sudili u istim situacijama nakon naše utakmice, gledali bismo Pariz sa vrha Ajfelovog tornja.

• Like 25
Posted
1 minute ago, uncletima said:

Ne bi ni, Nikola, pickarao, da je sve OK.

Nikola bi trebalo da povede malo racuna o svom ponasanju u poslednje vreme...

• Like 2
Posted

Mlaka atmosfera u hali, oseca se neki negativni naboj izmedju jedne i druge strane hale.

Filip izgleda sve gore, ovo sto igra u odbrani je za zatvor, nebitno koju poziciju pokriva.

Ali, to su sve te negativne strane ukljucivanja Joela pa uskoro I Browna.

• Like 9
Posted

Jeste. On kao mazga uvek i svagda treba da vuce, a ostali "iz ekipe"*, ma lako cemo... i kurcobeljisemo. Naravno da ce i on da uleti u tu kolotecinu, pa kad ga ista rokne u potiljak, krene da psuje.

*Starosedeoci aka domaca osnova

• Like 3
Posted

Dobili smo Albu, Virtus i Makabi, 3 ekipe koje kvalitetom zaostaju u odnosu na ostatak lige. Nije bilo lako definitivno ni protiv Virtusa ni protiv Makabija, ali ipak smo pobedili. Nismo tu prosuli bodove kao ranijih sezona. Vidljiv pomak.

• Like 10
Posted
38 minutes ago, YAO said:

Svero prso na pojedine navijace

Ja sam prso na ove sto su pravili performans sa Makabijevim obelezjima u momentima kad nas gosti stizu i maltene preokrecu utakmicu

• Like 6
Posted

Била која друга екипа да је била преко пута, не би добили утакмицу. Макаби је ове сезоне баш лимитирана екипа, још су им повређена два важна играча. Почетак треће четвртине је за сваку осуду, највише иде на душу Сферопулоса, који је заборавио да постоји тајм - аут. Још се љути на поједине навијаче. Зато што су звиждали тиму због серије од -17? 

Реакција Калинића у трећој четвртини је сасвим нормална. Полудео је због ноншалантног приступа игри. 

Posted

Najmilije mi je sto je Gidra ubacio one 2 trojke.

Branim ga nedeljama ko da mi je iz kuce, danas sam bojazljivo najavio nesto vecu minutazu i evo ga.

Konacno prava prikila i instant rezultat!

Nije mala stvar, jos vise vazi za Bocka koji je opet motor naseg tima.

Janis podgreva tenziju ovim nemanjem uloga i suludim rotacijama ponekad.

Dok se pobedjuje bice sve u redu, tako da, svom snagom na Partizan u ponedeljak.

• Like 13
Posted

Rokas skroman i u pobedi, onaj sladak i nevin pobednički osmeh. To je pravo značenje onog humble što Ameri vole reći. Majk luda glava još kad uleti Džon(i) e tad potpuni ršum i napad na top 6/plej-in.

• Like 5
Posted
13 minutes ago, leki bg said:

Mlaka atmosfera u hali, oseca se neki negativni naboj izmedju jedne i druge strane hale.

Filip izgleda sve gore, ovo sto igra u odbrani je za zatvor, nebitno koju poziciju pokriva.

Ali, to su sve te negativne strane ukljucivanja Joela pa uskoro I Browna.

Filip nakon onog sloppy  dodavanja Codyju i faula nad Blattom nije više ulazio u igru. Skoro četvrtinu i pola je presedeo. Pao je, da, u obrani ali i dalje nam je od velike važnosti u napadu. Malo bi trebao i bacanja popraviti. 

Posted

Petrusev je poceo ovaj drugi boravak kod nas kao zver. Igrao je na 5 i briljirao. Vratio se Bolomboj i umesto da on i Filip igraju na 5, Filip se spusta na 4 da bi jebeni Luka igrao. Filip je bas nervozan, iz aviona se vidi. Upropastavas Filipa da bi igrao Mitrovic. Genijalno

• Like 11
  • Thanks 1