Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Kad se vec ovako obracaju javnosti kako ne zaduze nekoga ko bi sve to malo lepse upakovao. Ovo je bukvalno neko sklepao za par minuta sto mu je sve palo na pamet kako bi opravdao grupu, a zapravo je samo dodatno ukopao. Bas nepromisljeno, nece nista postici ovim osim sto ce se jos vise Zvezdasa otudjiti od njih.

Edited by СтелаРоса
  • Like 6

Delije su inate poznate po tom stavu da se ne oglasavaju mnogo po medijima, da nisu intagram navijaci, da ne rade nista za drustvene mreze i sl.

Ovo pisanje saopstenja na svako 2 dana, u stilu tece u primu pokazuje da su zaista saterani uz zid.

Medjutim mislim da na sledecoj utakmici nece biti nikakvog bunta od ostatka hale, ne zeli niko da navlaci jad i bedu na sebe.

Dokle god ljudi budu razmišljali u fazonu: "Nećemo da se zameramo Delijama, oni su opasni krimosi neki i država stoji iza njih", dotle nećemo ništa uraditi, Arena prima 20-ak hiljada ljudi, neka je 15 hiljada normalnih ljudi u hali, neka razviju transparente podrške studentima, neka zvižde delijama, neka ne pevaju pesme koje im naredjuju Delije da pevaju, prosto 15 ili 17 hiljada ljudi su valjda jači od neke šake jada nacista na severnoj tribini??

Čemu strah?? Ovu vlast podržava isključivo najgori šljam, ološ i talog ovog društva, odnosno oko 25% ljudi u Srbiji, dakle nas normalnih je 75 do 80%, zašto mi glasna manjina pretila većini??

Pre 24 godine a i malo ranije, niko nije imao strah, plus je brutalnija bila vlast u smislu jođ težih i povreda, fizičkog sukoba, pa čak i ubistva, medjutim svi su bili istrajni shvativši da je većina na strani pravde, sada ne da nije egal, već baš većina NE PODRŽAVA tu hulju i ljudi se plaše kao neko će im pretiti, morate shvatiti ljudi da je miš sateran uza zid, jeste čuli govor Vučića danas?? Toliko je nervorzan, ljut, zabrinut da je sateran uza zid, samo je potrebno da mu zadamo završi udarac, a onda su i DELIJE SEVER i svi ostali poraženi, saterani u ćošak i nazad nema...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 2

Verujte koliko god se veliki vodja trudio da nekada i prikrije, njegova najslabija tačka su upravo ljudi, a još gore protesti, inače ne bi sve ove navijače, ovaaj čuj mene batinaše slao na golobrade momke i cure studente koji nemaju zaštitu pa ih još nevine i hapsio, a severna tribina tj. delije sever zapravo najviše iritira ono što se u petak dogodilo, ništa gore im ne možete uraditi nego da fazon 15 hiljada ljudi dodje i svako u svojim rukama bude imao onu crvenu ruku, pa baš da vidimo kako će nauditi svim tim ljudima, 15 hiljada je recimo svakako ogroman broj ljudi, ako se svi ujedine i niko, apsolutno niko ih ne može spretiti da drže u rukama, dakle važna je samo sloga svih Zvezdaša pravih, da budu zajedno da se drže i zajedno skandiraju i pošalju poruku, kada se to bude dogodilo, tu je ovoj vlasti kraj, kada cela Beogradska arena bude držala to u rukama, to nema dalje...

• Like 1
  • Ha-ha 1

19 minutes ago, СтелаРоса said:

Kad se vec ovako obracaju javnosti kako ne zaduze nekoga ko bi sve to malo lepse upakovao. Ovo je bukvalno neko sklepao za par minuta sto mu je sve palo na pamet kako bi opravdao grupu, a zapravo je samo dodatno ukopao. Bas nepromisljeno, nece nista postici ovim osim sto ce se jos vise Zvezdasa otudjiti od njih.

Tesko

1 hour ago, Mile1 said:

Sta nije tacno od ovoga sto sam napisao? 

Sve je tacno, ali je tacno i kada te prozivaju za Dejvisa i Laprovitolu, pa ipak nije korektno.

A Lazic je inace imao problem kada je objavio stori protiv vlasti, pa su ga preko noci naucili da tako ne moze. Mozda mu se moze zameriti sto je pristao na to, ali ako cute ili cak i podrzavaju ovu vlast mnogo veca imena medju sportistima od njega, onda sta ocekivati kada je on u pitanju.

Inace Teodosic je legenda srpske kosarke u poslednjih 15 godina, a Lazic je legenda naseg kluba. 

• Like 17

26 minutes ago, СтелаРоса said:

Sve je tacno, ali je tacno i kada te prozivaju za Dejvisa i Laprovitolu, pa ipak nije korektno.

A Lazic je inace imao problem kada je objavio stori protiv vlasti, pa su ga preko noci naucili da tako ne moze. Mozda mu se moze zameriti sto je pristao na to, ali ako cute ili cak i podrzavaju ovu vlast mnogo veca imena medju sportistima od njega, onda sta ocekivati kada je on u pitanju.

Inace Teodosic je legenda srpske kosarke u poslednjih 15 godina, a Lazic je legenda naseg kluba. 

Ocigledno nisi razumeo kontekst mog posta, nadovezao sam se samo na pisanja tokom nekoliko dana gde se spominju samo dileje, sns, vucic, sendvici

54 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Dokle god ljudi budu razmišljali u fazonu: "Nećemo da se zameramo Delijama, oni su opasni krimosi neki i država stoji iza njih", dotle nećemo ništa uraditi, Arena prima 20-ak hiljada ljudi, neka je 15 hiljada normalnih ljudi u hali, neka razviju transparente podrške studentima, neka zvižde delijama, neka ne pevaju pesme koje im naredjuju Delije da pevaju, prosto 15 ili 17 hiljada ljudi su valjda jači od neke šake jada nacista na severnoj tribini??

Čemu strah?? Ovu vlast podržava isključivo najgori šljam, ološ i talog ovog društva, odnosno oko 25% ljudi u Srbiji, dakle nas normalnih je 75 do 80%, zašto mi glasna manjina pretila većini??

Pre 24 godine a i malo ranije, niko nije imao strah, plus je brutalnija bila vlast u smislu jođ težih i povreda, fizičkog sukoba, pa čak i ubistva, medjutim svi su bili istrajni shvativši da je većina na strani pravde, sada ne da nije egal, već baš većina NE PODRŽAVA tu hulju i ljudi se plaše kao neko će im pretiti, morate shvatiti ljudi da je miš sateran uza zid, jeste čuli govor Vučića danas?? Toliko je nervorzan, ljut, zabrinut da je sateran uza zid, samo je potrebno da mu zadamo završi udarac, a onda su i DELIJE SEVER i svi ostali poraženi, saterani u ćošak i nazad nema...

Ne radi se tu o strahu, stvar je psiholoske prirode, organizovana masa od 2000 ljudi sigurno ima jacu moc nego neorganizovana masa od 18000 ljudi.

• Like 2

2 hours ago, dzakala said:

Nemam nikakav problem da cujem suprotno misljenje, cak nisam ni zagovornik toga da se na ovom topicu vode diskusije i o ovakvim temamama a ne striktno sportskim(kosarkaskim)

Ono sto je diskutabilno u tvom obracanju jeste taj narativ, zasto mi kad smo ovoliko hrabri sve ovo ne kazemo  tim ljudima to u lice pa su ti ljudi lepo objasnili kako stvari funkcionisu.

Ovde pisu ozbiljni ljudi da bismo svodili diskusiju na taj nivo.

Ok, super sto znas za te konekcije sa crnogorskim politicarima, za brodove, za ubrzane kurseve po Kotoru ili Baru, ali to su pojedinci koji su ujedno i navijaci, ali to nema veze sa grupom i njihovim generalnim stavovima o kojima mi ovde diskutujemo.

Pogrijesio si. Nisam ja nametnuo tu priču niti je počeo, u pitanju je odgovor na konstataciju "ma nebitni su, minorni, ko su oni" i ostale, ne znam kako bi ih blago nazvao, poštapalice, koje su oslobodjene ikakve istine i realnosti a koje se lako primaju. Mislim, nisam ja otkrio nikakvu toplu vodu o brodovima, to zna cijeli Beograd bukvalno, bile su i Skaj prepiske na izvolte ovamo u Cg. Kazati za organizaciju koju pominje jedan Nato oficir poput Bauera, svrstavajući ih pored SPC kao stub otpora(njihovoj politici) koji se mora protresti, je za jedan kvalitetan smijeh ustvari.  

Što se tiče nivoa diskusije, ček da pogledam jesi li ovo isto pisao drugoj strani koja je pisala ovakve nonsense i spuštala priču na nivo psovki i generalizacija o ćirilici...aha, nisi. Ne ocekuj da ti je savjet iole vrijedan dodatne pažnje kad za isto/gore sa druge strane ne osudjujes istim žarom. 

Mislim da znaš i sam kako se to stručno zove. 

No odosmo presiroko 

6 minutes ago, Mile1 said:

Ocigledno nisi razumeo kontekst mog posta, nadovezao sam se samo na pisanja tokom nekoliko dana gde se spominju samo dileje, sns, vucic, sendvici

Onda se izvinjavam iskreno. I ima smisla, s obzirom da si bio jedan od retkih kojeg je smarala politika ovde. Izvini jos jednom, i nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe.

2 hours ago, Sinnerman said:

Pročitao sam ono smeće od saopštenja, nekada uticajne tribine i u šoku sam šta sam pročitao. Dosta je tu pravdanja i pretnji, međutim iz njihovog izlaganja možemo zaključiti da je borba protiv S. Miloševića bila greška, a takođe smo saznali da je krvava šaka zapravo udar na državu pod plaštom nekakvog incidenta i 15 poginulih, zašta oni jako žale jer čak dve utakmice nisu navijali. Nije mi dobro.

Mislim da ti za taj zaključak nije potrebno saopštenje. Ništa drugo do greške, ne može biti nešto što je ilegalno, da uprostimo. Obojena revolucija, koliko god pitko sprovedena je ništa drugo do greška, kako god ona bila upakovana a za posledicu imamo upravo ovo protiv čega se danas borite. Osim ako nismo Amerikanci, njima ovo nije greška.  

Proglasili ste me ludim kad sam vam juče napisao da nikad više nećete dobiti pomoć sa te tribine oko ikakvih revolucija, jer se ljudi i dalje stide kakva su goveda ispali tad, da bi tu grešku više ikad ponovili...a pogotovo ne dok je ovako providna sa sve šakama samo u drugom obliku i boji.  E pa evo vam samo 24h kasnije,  zvanično saopštenje i potvrda. 

Kad se ta činjenica procesuira u glavi, garantujem da će svi razumjeti zašto neće ucestvovati u skidanju Vučića da bi se postavila Marinika. 

1 hour ago, Wingwalker said:

Kakve su to Dileje...

Njima je sada najveći strah da pod njihovom stražom cela Arena ne zagrmi: Aco Brnabo.

Nadam se da će se do derbija i semenkari odlučiti šta im je činiti.

Da nakon ovoga puniš tribine dok te Dileje ućutkuju i zavrću uši neposlušnima je znatno gore nego da ti klub igra pred praznom Arenom. Ne mislim da se treba obračunavati sa njima ali ne treba ulaziti u halu pod takvim okolnostima.

Jebo i jebenu Euroligu nakon ovog. 

...a ''indijance'' će goveda bez ustezanja preko usta čim im Sajko podvikne.

Pa nisu ona 3-4 mandrila sama smislila da odu da biju studente.

Jesi siguran da si uradio matematiku oko ovog predloga ? Sigurno ti je jasno da se arena može puniti do čepa i ako svaki od tih što bi pjevali ne bi došao na utakmicu?  

I bez brige, možete da pjevate, evo kažem vam insajd info, nikome neće dlaka faliti sa glave a vi se ovome nasmijte kao i juče onoj informaciji koja je danas "slučajno" osvanula i u saopštenju. I da vam otkrijem na brzinu još jednu informaciju,tijesna većina ljudi sa tribine će se tome poradovati.

Edited by Portovale
  • Like 2
  • Ha-ha 1

40 minutes ago, forumko topic said:

Kako ti inače zoveš poltrone? 

Poltronima, ne sendvičarima i dilejama što Laza i Teo svakako nisu.

6 minutes ago, Portovale said:

Mislim da ti za taj zaključak nije potrebno saopštenje. Ništa drugo do greške, ne može biti nešto što je ilegalno, da uprostimo. Obojena revolucija, koliko god pitko sprovedena je ništa drugo do greška, kako god ona bila upakovana. Osim ako nismo Amerikanci.  

Proglasili ste me ludim kad sam vam juče napisao da nikad više nećete dobiti pomoć sa te tribine oko ikakvih revolucija, jer se ljudi i dalje stide kakva su goveda ispali tad, da bi tu grešku više ikad ponovili...a pogotovo ne dok je ovako providna sa sve šakama samo u drugom obliku i boji.  E pa evo vam samo 24h kasnije,  zvanično saopštenje i potvrda. 

Kad se ta činjenica procesuira u glavi, garantujem da će svi razumjeti zašto neće ucestvovati u skidanju Vučića da bi se postavila Marinika. 

Ne vi ne učestvuje u skidanju Vučića jer ste za Vučića, jer skidanje Vučića znači i vaš pad( na vas mislim kriminalce sa sjevera), nije bitna Marinka( koja inače nije uopšte u ovoj priči, i bila izviždana jutros ispred skupštine od strane jednog dijela studenata u Novom Sadu).

• Like 1

20 hours ago, Leonard said:

Pitanje je zasto moderacija dozvoljava mnozenje bezmozgasa na ovom forumu.

Dolaze ovde da nam otvore oci

More, .... u 3 lepe

Moderacija, ako bi mogli da se sankcionišu ovi bezmozgasi (citiram,nije moja rijec) što dolaze da nam otvoraju oči ovako kulturno sa manirima iz kuće. 

1 hour ago, СтелаРоса said:

Oće, al u nekoj bajci. Prosečan navijač Zvezde drastično odudara od prosečnog člana ovog topika. A sad, da odgledamo kako će Asvel da odvali partizane.

Edited by Bejn
  • Like 1

4 minutes ago, Henry Chinaski said:

Poltronima, ne sendvičarima i dilejama što Laza i Teo svakako nisu.

Ne vi ne učestvuje u skidanju Vučića jer ste za Vučića, jer skidanje Vučića znači i vaš pad( na vas mislim kriminalce sa sjevera), nije bitna Marinka( koja inače nije uopšte u ovoj priči, i bila izviždana jutros ispred skupštine od strane jednog dijela studenata u Novom Sadu).

Zamisli da stvarno misliš da je pad Vučića, pad Cigana 😂 Pripisacu ti ovo isprovociranošću. 

Oni ne učestvuju u skidanju jer je zamjena Marinika, koliko god je izvizdali ili ne, valjda znaš da nečije zviždanje na ulici ne utiče na glasački papir, na kom  opoziciju vodi dotična. Možda da probate da nađete zamjenu dostojnu resavanja katastrofe koju je napravio Vučić,umjesto što lopova mijenjate lopovom, pa možda i dobijete masu koja vam je potrebna da izvedete ovo što pokušavate ovih dana. Štrajkovima i zviždanjem tog filma neće biti. 

• Like 2
  • Ha-ha 1

16 minutes ago, Portovale said:

Mislim da ti za taj zaključak nije potrebno saopštenje. Ništa drugo do greške, ne može biti nešto što je ilegalno, da uprostimo. Obojena revolucija, koliko god pitko sprovedena je ništa drugo do greška, kako god ona bila upakovana a za posledicu imamo upravo ovo protiv čega se danas borite. Osim ako nismo Amerikanci, njima ovo nije greška.  

Jesi siguran da si uradio matematiku oko ovog predloga ? Sigurno ti je jasno da se arena može puniti do čepa i ako svaki od tih što bi pjevali ne bi došao na utakmicu?  

I bez brige, možete da pjevate, evo kažem vam insajd info, nikome neće dlaka faliti sa glave a vi se ovome nasmijte kao i juče onoj informaciji koja je danas "slučajno" osvanula i u saopštenju. I da vam otkrijem na brzinu još jednu informaciju,tijesna većina ljudi sa tribine će se tome poradovati.

Velika greška što su pomogli da se skine diktator koji je doveo zemlju u rat sa celim svetom, zatvarao auto puteve da se isproba Ferari,  doveo zemlju do toga da ima najveću inflaciju ikada, sankcije, izbacivanje iz svih takmicenja

Oh kakva ogromna greška. 

• Like 16

3 minutes ago, Portovale said:

Zamisli da stvarno misliš da je pad Vučića, pad Cigana 😂 Pripisacu ti ovo isprovociranošću. 

Oni ne učestvuju u skidanju jer je zamjena Marinika, koliko god je izvizdali ili ne, valjda znaš da nečije zviždanje na ulici ne utiče na glasački papir, na kom  opoziciju vodi dotična. Možda da probate da nađete zamjenu dostojnu resavanja katastrofe koju je napravio Vučić,umjesto što lopova mijenjate lopovom, pa možda i dobijete masu koja vam je potrebna da izvedete ovo što pokušavate ovih dana. Štrajkovima i zviždanjem tog filma neće biti. 

Ne cigana, delija, to nije isto. Niko nije tražio da delije skidaju Vučića , no da podrže studente u borbi za pravdu u ovoj nakaradnoj državi. Ili da bar postave transparent solidarnosti, al avaj 

Sutra da Vučić stvarno ispuni sve zahtjeve, a studenti ostanu na ulici ja bih bio protiv toga, jer uopšte nije stvar u izborima, koje niko i ne želi

56 minutes ago, deez nuts. said:

Ali pozivanje na Karadzica i Mladica 🤣

Govna snsovska raspala. 

Kidaju lanac na ober grobare Ratka, Terzića i Nebojšu a dokazana ciganštura Alen Omić nepoželjan. Bukvalno su najjači meme content na Balkanu, sami sebe parodiraju. 

• Like 3