Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

7 minutes ago, Portovale said:

Wrong. 

Crvena linija je potpis, to si i sam rekao. Njega nema. Prema tome konsultuj nekog oko značenja termina crvena linija. 

Ajde ne brukaj se, već si se stavio na stranu ovog izdajničkog režima. Možda svesno možda nesvesno to je već tvoj problem ali zapamti u istoriji srpskog naroda većeg izdajnika i štetočine po Srbe nema od tvog idola AV. To je činjenica i ni zastrašivanje ni medijske blokade to neće mogu dugo da sakriju.

• Like 17
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, robespierre said:

Udri po nama, po deci, sve može samo potpis ne. Alal vera junaci!

Prosto čitam njihove upise i u fazonu sam, jesu li oni trolovi ovde pa nas sprdaju, ili oni zaista veruju u to što napišu da ova vlast nije priznala Kosovo i da zaista nisu dali ništa(a dali su bukvalno im i šta su tražili i šta nisu tražili) lol

Paralelni univerzum bukvalnoo...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 2
  • Tuzno 1

18 minutes ago, NMX said:

Konsultovao sam zdrav razum sada i pazi sad

izabrali ste crvenu liniju koju znate da se nece desiti. Jer i sam potpis zapravo niko i ne trazi. Ono sto je trazeno (svi elementi nezavisnosti) to je SVE do poslednjeg dato.

Medjutim ne sumnjam da je na odboru za medjunarodno javno pravo Delija sever odluceno da to sto Kosovo ima sve elemente drzavnosti, iste one koje im je dao onaj protiv koga niste jer jelte crvena linija, nije dovoljno nego je crvena linija pazi sad - nesto sto se niti trazi niti ce se desiti (potpis).

Fino ste to smislili. Samo da neko ne pomisli da ste licemeri

Pa eto, potvrdio si ono što ja kažem, čim si se konsultovao. 

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Just now, Portovale said:

Pa eto, potvrdio si ono što ja kažem, čim si se konsultovao. 

Ali care ni Kurti, ni EU, ni Amerika, ni Rusija ne traži potpis de facto. Bukvalno niko, i zašto bi onda davao neštao što niko i ne traži.

Stvarno se nadam da nemaš više od 16 god, jer ti je nivo razmišljanja pubertetlije 

• Like 10
  • Tuzno 1

2 minutes ago, Henry Chinaski said:

Ali care ni Kurti, ni EU, ni Amerika, ni Rusija ne traži potpis de facto. Bukvalno niko, i zašto bi onda davao neštao što niko i ne traži.

Stvarno se nadam da nemaš više od 16 god, jer ti je nivo razmišljanja pubertetlije 

Ne traze ali mi im sve ono usmeno dajemo to je velika stvar za njih.Mi im pravimo razne ustupke ovako.

A sto se Vucic dere i laze i maze kako ne da i kako nece dozvoliti...Pa to je sudba ovog lakovernog naroda.

I ovim se ja iskljucujem iz dalje diskusije i jedino bih da zamolim da polako zavrsite a da se ne vrtite oko ovoga.

Edited by Don Dusko

Just now, Don Dusko said:

Ne traze ali mi im sve ono usmeno dajemo to je velika stvar za njih.Mi im pravimo razne ustupke ovako.

A sto se Vucic dere i laze i maze kako ne da i kako nece dozvoliti...Pa to je sudba ovog lakovernog naroda.

Pa upravo to. Kurtiju je trenutno mnoogo važnije da ima elemente državnosti, tipa bezbjednosne snage, pozivni broj i granicu, nego neki potpis Vučića. A sve ovo je dobio od Vučića, ne od Djindjića, Koštunice ili Tadića, al' avaj ajd ti objasni dilejama.

Momenat gde oni koji ne žele uplitanje politike u sport je zapravo upliću, govori mnogo toga. Jasno je da ovo nije političko pitanje već podrška porodicama poginulih, našem narodu, studentima. Ne postoje dve strane, već jedna jasna na koju bi trebalo da stane svako zdravorazuman, svako ko želi dobro svom narodu i budućim naraštajima. Ne postoje pitanja zašto, kako, ko, već jedan jasan odgovor UZ VAS SMO.

• Like 18
  • Love 4

Just now, Estrella Roja said:

Danas u 6 protiv SC Derbija u gostima i to za manje od 48 sati  posle utakmice protiv Olija. Očekujem naše standarno mučenje u prvom delu kad igramo ovakve mečeve ali i rešavanje utakmice do kraja treće četvrtine. Jel se zna kojih 12 igrača igra večeras?

Dejan Radonjić: Onih 12 koji će biti spremni za utakmicu.

🙃

• Ha-ha 2

Ja mogu da poverujem da neke Delije na nekom nivou zaista razmatraju sa kakvim  transparentom-prozivkom ka poslodavcu da se pojave u Areni ali ne verujem da će se to desiti u ovoj deceniji.

Da mogu birati parolu koju će mu skandirati 17k semenkara odabrao bi ipak nešto originalno da ne bude copy - paste od komšia... kao npr:

" Vu-či-ću...Br-na-bo !!! ".

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1

11 minutes ago, Čvarkov said:

Dejan Radonjić: Onih 12 koji će biti spremni za utakmicu.

🙃

Dobro je dokle god imamo 12 spremnih igrača 😉

Očekujem da Sfero izmenja svu dvanaestoricu još u prvoj četvrtini. Iako nisam ljubitelj takvih rotacija ovo je verovatno idelna prilika za tako nešto sa obzirom na naš rapored. Nadam se odmoru Kaline ili da igra što manje minuta, i da Gidra pogodi neku trojku i proba da uđe u šutersku formu. Bilo bi lepo da izađe iz tog šuterskog kanala u koji je zapao.

24 minutes ago, Perkos2 said:

Jebiga živiš u Srbiji ne u Norveškoj

Nije stvar u tome i ti to znas.

Postoji odabir tema i postoji disciplina pisanja, a nedisiciplina na nacionalnom nivou te takodje odvaja od toga da budes Norveska, ako moramo i o tome.

• Like 2

1 hour ago, Portovale said:

Oce li reć ko ovom momku da su u EU trenutno stopirali izbore, pa onda poništili a sad će i suspendovati kandidata zbog tik toka 😂 

Izbori su svudje isti, svudje se dovlače sa strana(jedna Amerika je to odradila sa dostinom imigranata) glasači, glasaju mrtvi, glasaju po par puta, glasaju sa isteklim dokumentima itd. 

Izvini, druze, mozes li mi reci gde je najpovoljniji kurs rublje u gradu? Pitam za drugara

• Like 2
  • Tuzno 1

Ух колико би била посећена тема када би била отворена политика и спорт, све стручњак до стручњака, нападају се Делије јер не раде ништа, Гробарима се опрашта јер их нема нигде због скандирања са трибина, а прозивају их исти ти који нити иду на протесте нити скандирају са трибина него седе кући у фотељу и крију се иза тастатуре. Алал вера. 👏👏👏

• Like 1
  • Ha-ha 4

4 minutes ago, СамоТи3 said:

Ух колико би била посећена тема када би била отворена политика и спорт, све стручњак до стручњака, нападају се Делије јер не раде ништа, Гробарима се опрашта јер их нема нигде због скандирања са трибина, а прозивају их исти ти који нити иду на протесте нити скандирају са трибина него седе кући у фотељу и крију се иза тастатуре. Алал вера. 👏👏👏

A zašto morate uvijek grobare uplitati? Šta me briga šta rade grobari, ko ih jebe. Vidim šta radi grupa koja se izjašnjava kao navijačka grupa tima kojeg volim, ništa manje no oni. Jednostavno nije politika, jer niko nije pomenuo nekog opozicionog lidera, niti izbore 

Stvar je razuma i zdravog mozga stati uz studenate, koji ne traže izbore, i koji se i inače ogradjuju od opozicije.

• Like 1