Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Ne znam koga bih pre pohvalio. Fenomenalna timska igra po Janisovim notama. Ima tu još mnogo rezerve, samo treba verovati.

Jago me je prijatno iznenadio sa nekoliko asistencija, izgleda da treninzi i priča sa Teom daju rezultate.

I da...Zvezdi treba hala sa oko 10-12k mesta i trajni bojkot najvernijih u svim takmičenjima.

• Like 3
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Cavani said:

Da se osvrnem i na najvernije.

Uspeli su da navijaju za protivnika dok je ekipa ostavljala poslednji atom snage na terenu, da ubacuju stvari kada smo bili u ritmu i pretili da odemo na 20 razlike, a opet to nije najgore sto su uradili veceras.

Ono skidanje transparenta u trenutku kada isti takvi bezvrati stvorovi biju studente po ulici je bila najbednija stvar.

Kapa dole za taj transparent.

Sve ok ali su stvari ubacivane sa drugih tribina kao i uvek. Kad god je neka koreografija nenormalni ljudi prave avione od papira/kartona i bacaju. Vrlo lako nekome moze da uleti u oko i osakati ga, ali nemaju mozga ti ljudi. Najcesce se to ubacuje sa nivoa 400

• Like 4

Uspeli su da navijaju za protivnika dok je ekipa ostavljala poslednji atom snage na terenu, da ubacuju stvari kada smo bili u ritmu i pretili da odemo na 20 razlike, a opet to nije najgore sto su uradili veceras.

Ono skidanje transparenta u trenutku kada isti takvi bezvrati stvorovi biju studente po ulici je bila najbednija stvar.

Ovaj post citirati kad god neko krene da ih brani.

• Like 16
  • Tuzno 1

9 minutes ago, Cavani said:

Ja nisam bio tamo, a nisam ni video transparent, o čemu se radi?

Edit: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/transparent-navijaca-crvene-zvezde-ubice-evroliga-protesti-studenti-evorliga/

Našao, tuga.

Edited by djenkoslav
našao

Bravo sto si ovo naveo.

I vreme je pozabaviti se ovom temom, tj conjenjem odredjenih stvari.

Mi smo Zvezdasi, ne ultra kop dileri, nejmari, huljini dupeuvlakaci, pa je vreme da se odvoji zito od kukolja.

Al slavimo veceras, kosarkasi su bili stvarno spartanci.

• Like 11
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Skoro 80% poena na utakmici dala "domaca osnova". Auuuu sunce ti kakav nalog tim!

Kenan 0, Daum 0, Gidra 0, samo CMM 12 i Yago 6. 

Mora se priznati da je DeDa zivnuo, a Luka konacno lici na sebe - Italijansku turneju i ovo veceras je odigrao na bas dobrom nivou (za drugog centra). 

• Like 5

5 hours ago, Mile1 said:

Neka bracHa budu blaga veceras ipak ce igrati protiv Mitrovica i Plavsica a to nije bas ravnopravno 

Šta kažeš na 69 poena domaćih košarkaša?

Jesi bate najprovereniji insajder ovde i kapa dole na tome, ali nekako mi se čini da imaš animozitet prema domaćim igračima, i da kukaš na njih i kad su krivi i kad nisu.

Elem, odlično pripremljen meč Sferopulosa.

• Like 2

Just now, Crni said:

I vreme je pozabaviti se ovom temom, tj conjenjem odredjenih stvari.

Mi smo Zvezdasi, ne ultra kop dileri, nejmari, huljini dupeuvlakaci, pa je vreme da se odvoji zito od kukolja.

Ja bih da zvanično predložim moderaciji da se svako izražavanje simpatije i podrške toj grupi na ovom forumu kažnjava.

Valjda mi normalni imamo pravo na mjesto gdje nećemo morati trpiti likove koji nam objašnjavaju i pravdaju postupke tih maloumnika.

• Like 3
  • Tuzno 1

11 minutes ago, СтелаРоса said:

Sve ok ali su stvari ubacivane sa drugih tribina kao i uvek. Kad god je neka koreografija nenormalni ljudi prave avione od papira/kartona i bacaju. Vrlo lako nekome moze da uleti u oko i osakati ga, ali nemaju mozga ti ljudi. Najcesce se to ubacuje sa nivoa 400

Pa kako onda ne mogu da zavedu red u hali da se ne ubacuje svasta na teren, a nepodoban transparent moze da leti za minut. 

• Like 1