Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Just now, Nini3112 said:

Za mene totalno neocekivana pobeda,veliki NIKOLA KALINIC♥️

Rekoh pobeda veceras.

Opet smo se pre utakmice fokusirali na kukanje koga nema a ne na podrsku onome ko je tu.

Plavsic ne moze cak ni kad niko drugi nije centar, strasno.

Sfero je na vreme skontao hvala bogu.

• Like 7

3 minutes ago, Perkos2 said:

" džaba pare i novac, Dobrić-Davidovac" lepa pobeda, hvala i braći iz Pireja za korektnu utakmicu

Eh da su bili na derbiju, nego otišli sa reprezentacijom,  a pride da je Teo bio na tribinama umesto na parketu , druga bi se pesma pevala. 😁

• Ha-ha 1

1 minute ago, TB Told said:

Koliko treba biti opterećen, pa ne umeti ni da se obraduješ pobedi, već bi da nastaviš lični rat sa mnom. 

Meni je drago što je Davidovac odigrao odličnu utakmicu i što smo dobili Olimpijakos, a ti i dalje nastavi sa pokušajima da budeš relevantan, nakon niza situacija kada si ispao smešan.

Mogli bi obojica da prestanete da se vijate po temama.Ovo shvatite kao poslednje upozorenje.

• Thanks 1

Svaka cast treneru na odlicno pripremljenoj utakmici, takodje i igracima na ispostovanom planu i savrsenoj odbrani. Nadam se da cemo nastaviti u ovom ritmu i da ce me Sfero nastaviti demantovati 😁, a igraci su ispostovali trenerove zamisli.

I samo jos nesto. Nikola Kalinic je najveci igrac Crvene zvezde u 21. vijeku, a u 5 najvaznijih igraca ikada. 

• Like 17

On 12/12/2024 at 5:39 PM, djenkoslav said:

Ne znam ljudi, imam neki osećaj da sutra pobedjujemo.

Osetio sam.

Sfero odlično vodio, nije imao lude rotacije celih petorki. Odbrana ODLIČNA, grizlo se, ja ne pamtim presečenu loptu na liniji dodavanja, danas jedno 5. Dajte gif gde klinci igraju sa kerom.

• Like 3

1 minute ago, Smrtokapa said:

Vuk konačno razgrće prodorom.

Deda starački, bez njega ne bi bilo udarca.

Luka bez brejnfartova večeras, nadoknadio izostanak prva dva centra koliko je mogao.

Kalina je pobeda u esenciji.

Neda namestio šut, pakao za protivnike.

Bravo svima!

A i Yago sem one sekvence odlican veceras i konacno igra kako treba. Dosta se on uzdigao od pocetka sezone.

I onda je sve lakse.

• Like 4

Moram biti iskren i prema sebi i prema vama i reći da sam ovu utakmicu u glavi negde unapred otpisao.

Bez Petruševa, u bratskoj tralala atmosferi, Olympiacos jak ko crna zemlja. Imao sam i donekle razloga za to

Izvinjavan se našim momcima. Ovo je bila atomska košarka. Možda i naša najzrelija utakmica ove godine. Bilo je i poletnijih i većih pobeda ali ovde smo izgledali kao F4 tim pa brat bratu skoro 40 minuta. Da Olympiacos nije bio najsjajniji i imao je vidno problema zbog pozicija 5, ali to je ekipa koja ima u rosteru pa da čovek ne može da se seti odmah koliko vrhunskih igrača a mi smo čitavu utakmicu izgledali kao 2 godine starija ekipa iz kraja koja diriguje klincima ritam basketa u kraju.

Ma bravo Zvezdo za zrelost, pristup i pobedu.

Uf kad bi pao brejk u Istanbulu, kao kuća bi bio. 

• Like 3

Sjajna partija.

Da mi je neko pricao da cemo u ovom sastavu zgaziti 1 Oli tako rutinski da sam imao utisak da ne bi okrenuli jos 3 dana da se igra...

Kalina, Kodi i Deda doktorski, Neda smekerski, Luka skolski. Mnogo je lepo bez Mise, pucanje odbrane svedeno na minimum.

• Like 10

Steta sto se jos od Radonjica niko nije setio da koristi Dedu na 5. Jasno je da on ne moze to u kontinuitetu da igra kao ni jednu drugu poziciju jer je lelemud, ali je i dalje dovoljno talentovan i pametan da moze ovakve minijature ponekada da odigra. A i verujem da njemu prija da odigra 2-3 utakmice pa onda malo van sastava da odmori jedno dve nedelje. On deluje kao da je slab, a zapravo je njega poprilicno tesko pomeriti, sto najbolje zna Ledej. 

• Like 6