Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Juce i danas smo najgori na svetu, trener je pogubio sve konce i svi su za penziju.

Sutra kad dobijemo raspali Virtus i posle utakmice potpise John Brown, bice masterclass Sfera, mimovi Drcele kako nosi pare i kupujemo karte za F4. Ciklus koji traje vecno 😄

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Jbg, hteli mi ili ne, čim komšije pocnu da guraju dobro, uhvati nas neka kombinacija besa i apatije. 

I dalje osecaj kao da mi stalno gostujemo, a oni stalno igraju kod kuce. Koliko se secam, valjda nikoga van bgd nisu dobili. A necemo vala ni mi više, na šta ličimo...

• Like 11

Šta tačno znači sutrasnja eventualna pobeda? Apsolutno ništa, još jedan krug optimizma do sledećeg kola. Da li ce ovaj fikus prestati da rotira, da li će smanjiti minutazu Teodosicu i druzini, da li će prestati sa sumanutim petorkama? NECE

Dok se ne razj.ebe domaća osnova, dok se pojedinci spuste na zemlju i stave na svoje mesto, napretka neće biti. 

Čak bi izabrao poraz ako bi to značilo udaranje po ušima trenera i pojedinih igrača, I ako bi dovelo do nekih promena. Pobeda nista ne znaci ako će ostati sve po starom. 

• Like 7

Ma.ljudi čemu tolika frka,strepnja i gubitak vere?

Kad Sfero brat utegne petorku zverski skočnu,fizički jaku,defanzivno odgovornu,čvrstu i pokretljivu a napadački fluidnu i opako sjajnu....ima da kidaju .Kako Virtus tako o bratski grčki istobojni klub pa dalje redom....

Teo-Yago-Kenan (Neda) -Deda -Mukica.

..ima bre da pršti na sve strane.

Jbg samo ovi iz Milana nisu skapirali i znali ovu činjenicu.

Nadam se da će se ovo Bolonjezi sasrati od Penzionerske vike,psovke i Mitrovog mrkog pogleda,inače ...loše nam se piše.

Ali valjda trener Miša ima neki plan B u rukavu ako ovaj pomenuti me uspe.Bar će iznapusavati sudije ako ništa ne prodje.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1

3 minutes ago, No name said:

Šta tačno znači sutrasnja eventualna pobeda? Apsolutno ništa, još jedan krug optimizma do sledećeg kola. Da li ce ovaj fikus prestati da rotira, da li će smanjiti minutazu Teodosicu i druzini, da li će prestati sa sumanutim petorkama? NECE

Dok se ne razj.ebe domaća osnova, dok se pojedinci spuste na zemlju i stave na svoje mesto, napretka neće biti. 

Čak bi izabrao poraz ako bi to značilo udaranje po ušima trenera i pojedinih igrača, I ako bi dovelo do nekih promena. Pobeda nista ne znaci ako će ostati sve po starom. 

Nije mi jasno prizivanje poraza. Može da dovede samo do smene trenera koji bi bio proglašen za ovosezonskog krivca za loše rezultate i to je to. Svakako se ne može u sred sezone menjati ceo koncept tima, niti bi postojala volja za tim.

• Like 3

2 minutes ago, fradler said:

Kako se sve za cas okrene, vec prezaljene komsije sad izgledaju kao f4 ekipa, a mi kao tragikomicna evrokup banda.

Jbg, oni nemaju kumasina staklenog, penzionere, domacu osnovu. Nego imaju borbene mlade zeljne dokazivanja igrace. Jednog dana cemo nadam se i mi tako poslovati..

• Like 4
  • Ha-ha 1

Just now, fradler said:

Kako se sve za cas okrene, vec prezaljene komsije sad izgledaju kao f4 ekipa, a mi kao tragikomicna evrokup banda.

Pogurali smo ih,dali vetar u ledja i samopouzdanje.

Za to vreme Želimir radio,podelio uloge,minutažu,dao palicu Karliku u ruke.

Šta je ovaj naš uradio do sad?jel se znaju uloge,jel se zna hijerarhija i ko šta radi i kada ?Naravno da NE.

On već ima pripremljen plan minuta za svakog da se neko slučajno ne naljuti ,dok istovremeno glavno lik ekipe penzioner Miša radi šta mi je volja .Blamirajići i sebe i klub.

Da bi se i mi pomakli i izvukli iz krize treba da se dese rezovi u rosteru o da se konkretno podele uloge .Do tada gledamo kako se borimo za jako 14 mesto.

• Like 3

Ове бандите је и Звезда газила док није ушао мађионичар у трећој четвртини па их са -14 вратио на -1 са три промашаја, три фаула, три изгубљене лопте и непостојећом одбраном. Ћус Матеу у Хагу треба да суде за то што им је предао прошле године титулу; они везе немају чим се Нан не пробуди на праву ногу на дан утакмице.

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 3

2 minutes ago, pavlaka said:

Jbg, oni nemaju kumasina staklenog, penzionere, domacu osnovu. Nego imaju borbene mlade zeljne dokazivanja igrace. Jednog dana cemo nadam se i mi tako poslovati..

Do pre dve nedelje su im igraci bili raspad, a trener penzioner. Ko zna sta ce biti za jos dve nedelje.

• Like 5

Nije se Partizanu nista za cas okrenulo - vec na pocetku sezone se videlo dovodjenjem celog novog tima punog vrhunskih igraca da napadaju F4 i samim tim EL. Toliko zeljeni Nilikina ovde je kod njih tek 3-4 opcija po kvalitetu.

S druge strane, CZV pravljena kao da napada EC a ne doigravnje u EL.

Bice jos vecitih derbija do kraja sezone i bice vrlo ruzno. Ne samo da CZV ima minimalne sanse da dobije, vec ima odlicne sanse da bude ozbiljno pociscena neprijatnim rezultatima. Videcemo jos.

Da bi CZV mogla da parira ovakvom Partizanu, fali joj bar pet dobrih EL igraca da zameni domace koji su pri kraju karijera. A takvo renoviranje tima se nece desiti pre kraja sezone, ako i tad.

Zato mi je bilo jako smesno kada su ovde ljudi, pocetkom sezone, pisali kako je CZV bolja od Partizana. 

• Like 3
  • Ha-ha 5

Nisam ulazio par sati u nadi da su se malo slegle strasti.

Ne zelim da sirim laznu pozitivnu energiju ALI:

Nama ne igraju dva jako bitna igraca,Bolomboj trenutno nezamenjiv kao sto se vidi sa ovim eksperimentima.

Nedovic direktno odgovoran za 3-0 na pocetku sezone,pogotovo pobeda protiv Pariza na njegovo ludilo i trojke van balansa.

Sve stoji sto pisemo za Mitrovica,jbg ne moze bolje.Daum da je bolji ne bi dosao kod nas nego negde za veci novac…Meni je najgori utisak sa jucerasnje utakmice predaja posle trojke Kozera(kad ce vise u penziju) na minus 12.Ali ako smo tankovali sansu da se jurimo sa nijima da bi Petrusev,CMM i Kenan sutra dobili svezi Virtus i 1-1 iz ovog duplog kola nek ide do vraga i taj soping u Milanu sto kaze onaj ludi Nestor.

P.S.Videcu da sutra izvucem neki info za Brown-a pa delim ovde,pitacu i za zdravlje Joel-ovo.

• Like 2

Samo kada bih video neku ideju u igri, neki game plan, kakva smo ekipa, kakvu košarku želimo da igramo, hoćemo li forsirati tranziciju ili pozicione napade, koja je prva petorka koja treba da iznese najveći teret? Evo prošli smo trećinu sezone a nama utakmice i dalje služe za pripreme i ravnomernu raspodelu minutaže, pa je tako svako kolo neki drugi igrač u civilu, petorke kao da ih sklapamo preko nekog random generatora, bukvalno jedno ludilo u moru ludila. Zabole me za skor na tabeli, ako nemaš nikakvu igru, nikakav plan, ne možeš ni očekivati neku konstantnost.  Krenuli smo sa 3-0 a još i tada je bilo jasno da pojma nemamo ni šta igramo ni kako želimo da igramo  

Edited by K.Dot
  • Like 1
  • Thanks 1

17 minutes ago, Fromthecorner said:

Juce i danas smo najgori na svetu, trener je pogubio sve konce i svi su za penziju.

Sutra kad dobijemo raspali Virtus i posle utakmice potpise John Brown, bice masterclass Sfera, mimovi Drcele kako nosi pare i kupujemo karte za F4. Ciklus koji traje vecno 😄

Cak i da sutra nekim cudom dobijemo Virtus,to nista sustinski nece promeniti.I dalje ostajemo ekipa koja se unapred predala protiv nikad slabijeg Reala i protiv Partizana koji je bio u raspadu.Protiv Armanija smo sa predajom sacekali nekoliko minuta.Ne licimo na ozbiljnu ekipu,ne licimo na ekipu uopste.

• Like 1

Milanezi su zaista odigrali dobro i nase lose tacke maksimalno eksploatisali. A imamo ih, i da je komplet tim. Samo nas je Real i Partizan ovako rutinski ugazio do sad ove sezone.

Nama je odbrana bas problematicna. Uhvatio sam se sinoc u razmisljanju da mi nedostaje onaj Radonjin tim i "mirno spavaj nano..." pristup, i gdje su nase navijace (Pionir!) opisivali "da dobru odbranu slave glasnije nego poene".  Taj sam!

Mozda mi to i govori o nasem timu. Sta znam... meh.

Videcemo, nije jos kraj.

• Like 2
  • Love 2

Just now, Fromthecorner said:

Zvezda je imala isti odnos suta za 3 protiv Panate kao Partizan protiv Panate. Samo sto smo mi imali 10 skokova manje  od njih a Partizan 10 skokova vise od njih 😄

Oni su do pre 20 dana terali Dejvisa i Rada im citala oprostajni govor u lajvu.Polako…

• Like 1

I da - niko nije povlacio rucnu protiv Partizana u derbiju niti je CZV reanimirali posrnuli Partizan. Partizan od pocetka sezone i kad gubi, gubi utakmice tesno i nesrecno. Pritom, videlo se i u tim porazima da im je plafon izuzetno visok i da su daleko od njega a da uglavnom gube svojim glupostima. Derbi je naisao u trenutku kada Partizan krece uzlaznom putanjom i malo toga se CZV zaista pitala u tom mecu. Neko je lepo napisao ovde - da se igralo jos tri dana CZV to ne bi dobila. Dzaba i domaci teren i sve.

Ovo vrlo podsecana pretproslu sezonu gde je CZV uspevala da dobro parira u derbijima ali cak i kad bi vodila 20 razlike, Partizan bi stizao i okretao jer je naprosto bio bolji tim. 

• Like 1
  • Ha-ha 7

Burazerski odnosi u ekipi gde jedna osoba soli pamet svima, radi sta hoće, drži tajm aut, gde je trener poslušnik što kod uprave što kod pojedinih igrača.

Minuti se dele da se niko ne naljuti, igra se bez ikakvog plana.

Trener je napravio igrače nesposobne da igraju 30 min već je sve podelio na ravne časti. 

Domaća osnova je teg oko vrata koji te non stop vuče na dole, i koja ti garantuje 15-16 mesto. 

Ovo je mučenje. Tankuju se utakmice,  pojedinci uzimaju slobodno kad hoće ( Nedovic) zna da je bezbrižan jer je domaci igrač, ima jak ugovor. Eto njega već protiv Olija , kao da ništa nije bilo.

Sve je ovo sumorno, jer navijači dosta očekuju, dosta je uloženo, a skoro da se ništa ne vraca. U ABA ligi skoro pa izgubili prvo mesto posle 5-6 kola, u EL klizimo na dole, tankujemo utakmice. Sve ovo utiče na nervozu kod ljudi. 

Edited by No name
  • Like 10
  • Ha-ha 1

Sfero ima set listu, kao bend na turneji. Zna se ko kad ulazi, ko kad izlazi. Moze publika da trazi neku novu pesmu, moze da trazi nesto ranije da se odsvira...Sfero kao iskusni frontmen ne popusta. Zna se satnica. 

• Like 3

4 minutes ago, Šarunas said:

I da - niko nije povlacio rucnu protiv Partizana u derbiju niti je CZV reanimirali posrnuli Partizan. Partizan od pocetka sezone i kad gubi, gubi utakmice tesno i nesrecno. Pritom, videlo se i u tim porazima da im je plafon izuzetno visok i da su daleko od njega a da uglavnom gube svojim glupostima. Derbi je naisao u trenutku kada Partizan krece uzlaznom putanjom i malo toga se CZV zaista pitala u tom mecu. Neko je lepo napisao ovde - da se igralo jos tri dana CZV to ne bi dobila. Dzaba i domaci teren i sve.

Ovo vrlo podsecana pretproslu sezonu gde je CZV uspevala da dobro parira u derbijima ali cak i kad bi vodila 20 razlike, Partizan bi stizao i okretao jer je naprosto bio bolji tim. 

"Partizan je gubio tesno i nesrecno"...a Zvezda je protiv Barse,Zalgirisa,Asvela gubila ubedljivo i srecno?! Uspon Partizana je poceo posle pobede bez borbe u derbiju.Ali,nije nama Partizan.protivnik,nego mi sami sebi.Uzalud je pravdati kurcobolju u (barem) 3 utakmice.

• Like 8