Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Just now, Bogoljub Gagic said:

Тешко је победити некога пар пута узастопно, а тек 9 пута. Међутим претходних 8 са овом нема апсолутно никакве везе осим што се противник исто зове, али свих 12 су различити. У тешком су канали и немају играча који прави разлику, док их ми имамо неколико. Нема изговора да се ово сутра не добије макар и минималним резултатом, све осим победе је велики кикс уколико хоћемо у плеј оф и то би онда морали надокнадити на неком јачем гостовању.

Ove igrace Partizana pobedicemo prvi put. Oni nemaju nikakve dodirne tacke sa proslogodisnjom ekipom. Tak oda taj strah od  teorije bisokih brojeva je neodrziv.  Neka Zeljko menja stalno celu ekipu pa neka se pita sto gubi derbije,

• Like 3
  • Love 2
  • Thanks 1

2 minutes ago, suptil said:

Ove igrace Partizana pobedicemo prvi put. Oni nemaju nikakve dodirne tacke sa proslogodisnjom ekipom. Tak oda taj strah od  teorije bisokih brojeva je neodrziv.  Neka Zeljko menja stalno celu ekipu pa neka se pita sto gubi derbije,

О томе и причам

4 hours ago, JPM said:

Odlučio sam da ne gledam SNS derbi koji je na programu sutra, kao znak solidarnosti prema građanima koje ova vlast maltretira, hapsi i zlostavlja.

Ne zameram nikome ko ne misli kao ja, ali jednostavno ne smatram da treba da se ponašam kao da je sve u redu u trenutku kada nije ništa u redu.

Ja ovde ne vidim ništa smešno, međutim možda sam to samo ja, možda mi se pokvario smisao za humor. Ne znam šta je sa ljudima, pre samo nekoliko dana 14 ljudi je izgubilo život, 15. je život ugašen pre dva dana. Ne kažem da moraju ljudi da se slože sa ovim mišljenjem, međutim mogli ste da preskočite smeh. Da stvar bude još bizarnija, retko zdravo razmišljanje u današnje vreme.

• Like 8

Treba biti oprezan.  Mi igramo relativno stabilno i u kontinuitetu. To je svakako plus. Sto se njih tiče , totalna nepoznato. Gube, pa pobede, pa igraju egal,  pa se vrate iz -23 protiv Barselone, totalno nepredvidivo. Nikad ne znaš kako mogu da reaguju .

Može da ih krene šut, a nas da stane, mada smo mi ove godine dosta dobri u sutu i stabilni, ali svaki meč je priča za sebe. 

Mi smo svakako u prednosti što se tiče kontinuiteta u igračkom kadru, dakle tu su momci koji su odigrali brdo derbi utakmica.  Igra nam je stabilna, bolje delujemo timski i sa manje oscilacija. Tu je i domaći parket.

Njima je po meni ovo biti ili ne biti.  Porazom idu u baš žešći kanal, a tek im ide teži raspored, već sledeći je Olimpijakos.  A da ne govorimo o tome kako moze da utiče to da bi eventualni poraz bio 9 u nizu. 

Mi sa te strane možemo koliko toliko biti rastereceno.  Šampioni smo,  imamo niz pobeda, dobro stojimo u EL... sa te strane ocekujem da budemo opušteni i da na iskustvo uzmemo pobedu.

Edited by No name
  • Like 3

44 minutes ago, Sinnerman said:

Ja ovde ne vidim ništa smešno, međutim možda sam to samo ja, možda mi se pokvario smisao za humor. Ne znam šta je sa ljudima, pre samo nekoliko dana 14 ljudi je izgubilo život, 15. je život ugašen pre dva dana. Ne kažem da moraju ljudi da se slože sa ovim mišljenjem, međutim mogli ste da preskočite smeh. Da stvar bude još bizarnija, retko zdravo razmišljanje u današnje vreme.

Otisli smo u tri lepe.

Haos u saobracju

Agresivni ludaci

politicka represija

uzasna tragedija koja se nastavlja i dalje traje

rekordno zagadjenje

mogucnost nuklearne apokalipse

vlasnik Hapoela i Motli

Utakmicu sa Asvelom nisam gledao sa nekim zarom zbog coveka koji je preminuo u Areni prethodnu noc.Stvarno mi nije do kosarke.

A i ovo sutra me nece puno dotaci kako god se zavrsilo.Ali stvarno kome je sada do kosarke.

• Like 2

Daum 👍

Sinoć sam baš pričao sa trenerom, najvažnije je da izađemo na parket i odigramo super-tvrdo. To navijači žele, naravno i da pobedimo. Ali na kraju dana, ako odigramo zaista, zaista tvrdo, mislim da će se našim ljudima dopasti ishod.

• Like 11
  • Thanks 1

4 hours ago, JPM said:

Odlučio sam da ne gledam SNS derbi koji je na programu sutra, kao znak solidarnosti prema građanima koje ova vlast maltretira, hapsi i zlostavlja.

Ne zameram nikome ko ne misli kao ja, ali jednostavno ne smatram da treba da se ponašam kao da je sve u redu u trenutku kada nije ništa u redu.

Ja sam resio da necu da gledam jer su poskupele jabuke na pijaci, a kod mene u gradu pijace drzi SNS. E sad ne mogu da se setim kakve to veze ima sa ovom temom, ali eto necu da gledam sutra derbi.

Edited by kokodakalo
  • Like 16
  • Ha-ha 1

6 hours ago, JPM said:

Drago mi je da si to podelio sa nama, nadam se da se bolje osecas

• Like 2
  • Thanks 2

50 minutes ago, kokodakalo said:

Ja sam resio da necu da gledam jer su poskupele jabuke na pijaci, a kod mene u gradu pijace drzi SNS. E sad ne mogu da se setim kakve to veze ima sa ovom temom, ali eto necu da gledam sutra derbi.

Generalno ima veze sa ovom temom zato sto oba kluba sa rukama do ramena je u kasi drzavnog novca i sto oba kluba vode sns tajkuni.Takodje kosarka je jedino sto barem na 2 dana svetini skrene paznju sa sumorne svakodnevice na neku drugu arenu osim one politicke.Ali proces gde treba da se odreknemo svega i zaustavimo se pa cak i kosarka zarad opsteg dobra zasad u Srbiji deluje kao okrugli kvadrat koji ce tesko promeniti formu.

3 hours ago, Kooineeperk said:

Po mom misljenju to ti je bezveze, pa se onda pitas ili ljutis sto ti ljudi lupaju smeh na post... evo obrisao sam sve sto sam napisao jer ne mogu da ulazim u ovakvu eventualnu raspravu a nije joj ni ovde mesto.

Izvini nisam odmah primetio tvoj upis, nesto zezaju notifikacije ili ih ja chekiram nesvesno.

Elem, nema ljutnje, ja sam nesto naucio danas i to je svakako za neko vrednovanje.

1 hour ago, kokodakalo said:

Ma nema baš nikakve, a imaće još manje ako dođe Motli. Dokle više sa ovim mešanjem politike u sport pitam se ja. U čijem je to interesu i iz kojih centara moći gurano u sezoni kad se napada F4, kako se toga nisu setili u sezonama kad su neki drugi napadali F4. Ja samo želim da pratim sport i zabijem glavu u pesak, a bahati forumaši maltretiraju istinske ljubitelje sporta konstantnim uvlačenjem politike, mora da su im isprani mozgovi  Gebelsovom propagandom kao gospođi sa teme Vox Populi.

• Like 2

1 hour ago, robespierre said:

Ma nema baš nikakve, a imaće još manje ako dođe Motli. Dokle više sa ovim mešanjem politike u sport pitam se ja. U čijem je to interesu i iz kojih centara moći gurano u sezoni kad se napada F4, kako se toga nisu setili u sezonama kad su neki drugi napadali F4. Ja samo želim da pratim sport i zabijem glavu u pesak, a bahati forumaši maltretiraju istinske ljubitelje sporta konstantnim uvlačenjem politike, mora da su im isprani mozgovi  Gebelsovom propagandom kao gospođi sa teme Vox Populi.

Nisam proveravao ali verujem da na forumu postoje i politicke teme. Zvezda postoji od 45, Partizan mislim da je otprilike u isto vreme osnovan. Postojali su pre, a postojace i posle SNS i vezivati ih za isti je za mene totalna nevezusa. Malo treba ugasiti tv, mnogo je tamo smeca. Na kraju krajeva sta koga za.... da li cu ja ili JPM gledati derbi. To je potpuno individualna odluka koja ne utice na bilo sta. Gledanjem ili ne gledanjem derbija se ne menja apsolutno nista. Sve se plasim da ce vlast podavati ostavke ako ne bude ni jednog gledaoca ispred malog ekrana. Potpuno promasena tema, na potpuno pogresnom mestu. Ko je zeleo da sve stane je imao danas u NS blokadu suda, mogao je da ode pa da da doprinos. Od ne gledanja kosarke slaba vajda, pa jos ispred TV. Presmesno i klinacki.

Edited by kokodakalo
  • Like 2

Navijanje na utakmicama po kom smo poznati sirom sveta krece iz pozitivne emocije ali jako cesto je ventil za nagolimane frustracije bas zato sto zivimo u takvom drustvu.

-bacanje papaka na utakmici sa Galatom

-u trenucima kad se lomi utakmica peva se dunjicu i sl mafijasima

-sve vezano za Kosovo

-Vredjanje igraca na nacionalnoj osnovi

-Vredjanje Vesne Covic

-Uppotreba gusala gde im mesto nije

-Vredjanje Teove i Nedoviceve  zene

Ja to ne zelim da gledam upravo zelim da gledam kosarku.Naravno da ce biti novca i posle vucica za kosarku.On je samo ubedio ljude da bez njega nema pojacanja,nema budzeta,nema kosarke kao sporta.

Ono sto se trenutno desava nije normalno i legitimno je da se nekome ne gleda basket.Ja cu gledati svakako.👍

• Like 2

Uzdam se izmedju ostalog i u iskustvo koje imamo u odnosu na komsije kada je igranje derbija u pitanju. 
Mi imamo 3 debitanta (od cega bi Kenan trebao da zna sta znaci derbi) a komsije 11 novih. 

Ocekujem vise minuta za Gedru i Kalinu zajedno na terenu. 

Meni samo nije jasno sta se promenilo od 01.11 kada je nadstesnica, odnosno kada su kriminal i nepotizam ubili 15 ljudi pa do danas. Jer su u medjuvremenu odigrane i utakmice sa Pao, Monakom, Asvelom i neke utakmice u Aba ligi, koje su se gledale, a bas danas se bojkotuje.

Sto je najgore, cak ni ta nesrecna nadstresnica na zalost nije nesto najgore sto nam se desilo, cak ni u blizoj proslosti.

Prvo sto ne verujem u taj bojkot koji bi podrazumevao da se uopste ne gledaju vise utakmice jer covek kada to odluci samo uradi bez objavljivanja na nekom forumu, drugo jer je totalno besmislen i neucinkovit. Uostalom videce se u narednim danima da li je stvaran bojkot ili suplja prica.

Sto se tice utakmice, mi cemo tu utakmicu dobiti.

• Like 3

12 minutes ago, Cavani said:

Uostalom videce se u narednim danima da li je stvaran bojkot ili suplja prica.

Šuplja priča naravno, kakav crni bojkot sad kad je istorijska šansa da se uđe u mesec decembar a EL se ne igra rekreativno, ima li šta bitnije. Ok, bitnije je da neimar Drčela dovede centra, previše je za očekivati da nešto preuzme primat nad prelaznim rokom. 

Evo još jednom ću glumiti drvenog advokata i završiti sa ovom temom jer očigledno nije mesto za to, a i večini se o tome ne priča.

Post JPM-a koji je izazvao smeh jeste krenuo malo dramatično i kasnije su se nadovezali drugi sa hvatanjem za baš taj početak. Suština cela je u kraju njegovog posta u kojem kaže nešto tipa ne mogu da se pravim da je sve normalno u državi u kojoj živimo ovih dana. Pita neko, a šta se to pa promenilo u poslednjih 30 godina, pa posle i šta se to promenilo od pada nadstrešnice. Pa reći ću prosto i jednostavno, mnogo se promenilo i ako malo bolje obratite pažnju mnogo se menja iz dana u dan, na gore. I to pišem kao neko ko nema egzistencijalnih problema. Ovo što živimo je krah jednog civilizovanog društva sa malim šansama da se stanje popravi.

Već smo se doticali ranije ove teme, sa nekim sam ulazio u raspravu, na temu broja sezonskih. Ja sam svoj bunt krenuo da iskazujem pre dve sezone kad sam prestao da kupujem sezonsku. Tada sam napisao da dosta ljudi iz mog okruženja takođe neće uzimati jer im se malo smučilo stanje i atmosfera oko i u klubu. Nisam ulazio preterano u širinu same priče niti sam imao potrebu da se time "hvalim".

Ja ću derbi, kao i sve prethodne utakmice gledati ali pored TV-a, komentarisaću košarku i igru, komentarisaću i publiku ako ima potrebe. Međutim neću uveličavati događaj svojim prisustvom. I to isto radim sa mnogim drugim stvarima, ne izlazim u provod, sve se svodi na Ekrema - Kuća Pos'o.

• Like 2

Ajte vi lepo sa dnevnom politikom na temu namenjenu istoj. Ko neće da gleda Zvezdu u EL ne mora ali ne vidim zašto ima potrebu da to obznanjuje svima i na sva zvona.

Edited by Bejn
  • Like 11

2 hours ago, Wingwalker said:

Kada iljadu grobara sutra uskliknu: " Vučiću...!!! ", 

šta očekujete da uzvrati dvajs iljada cigana ? 

A: Šećeru !!!

B: Sponzoru !!! 

C:  Kurčiću !!!

B i u znak zahvalnosti nam dovodi dva debeljka iz Amerika