Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

5 minutes ago, Placebo Lone star said:

Ovde krecu moje traume gde kao 12ogodisnji klinac se tresem a pokojni cale ide kroz kucu i dere se lea lea Cibosi.

Ovde dolazim da slavim osvajanje evro titule ali PRC

Ovo necu da komentarisem,ajko bolan poraz

Povratak na veliku scenu,Dijamantidis sa izgledom knjigovodje privodi lagano utakmicu kraj

Opet sansa za trofel ALI....

Nemate pojma kako sam se lose osecao ovo vece.Proklet da si Rodik Buboa...Ovde sam zeleo da Radonja dobije otkaz.Prosuli smo 20 poena.

Jako tezak poraz i opet Dunston samo sto ovde udara Cirbesa.

Ne znam sta bi napisao,ovde smo mogli da pravimo faul...Opet iz auta

Nije lepo po drugi put da nam u kuci kradete.

I na kraju ovo od sinoc

Sve ovo sam jako tesko podneo,sa godinama je lakse jer znas da neki porazi na kraju i nisu toliko bitni ako se sve zavrsi dobro.A mislim da ove godine imamo potencijal i da je nasa realnost u ovom trenutku 4-2 a ne 3-3 tako da verujem da ovaj scenario ima srecan kraj.

Uvek nam ostaje da gledamo stvari sa filozofskim mirom ljudi koji zive u Banatu i kazu da u junu ni gazda ni sluga nemaju vise suvog mesa.Gazda jer ga je pojeo a sluga jer ga nikada nije ni imao.Sa godinama shvatis da ustvari i nije toliko tragicno.

Ajmo sutra da damo omaz ovoj Shilbovoj trojci pobedimo zelene sve zajedno sa onim malim sto je igrao za nas pa posle zabludeo....

Uzmi zolju!

• Ha-ha 2

Ovo su vec traume. Iz ovog ili izadjes veci i jaci, ili pokleknes.

Uzdam se u karakter i glavu nasih igraca, (skoro) sve su to prekaljani pobednici. PAO je all star tim, gde god pogledas puca. Totalni autsajderi smo, treba to prihvatiti kao nesto sto je ok. Ali na teren moramo izaci uzdignute glave, mirnih zivaca, podignutih gaca, sa zeljom da se poshibamo, pa sta bude.

• Like 5

2 hours ago, Placebo Lone star said:

Ovde krecu moje traume gde kao 12ogodisnji klinac se tresem a pokojni cale ide kroz kucu i dere se lea lea Cibosi.

Ovde dolazim da slavim osvajanje evro titule ali PRC

Ovo necu da komentarisem,ajko bolan poraz

Povratak na veliku scenu,Dijamantidis sa izgledom knjigovodje privodi lagano utakmicu kraj

Opet sansa za trofel ALI....

Nemate pojma kako sam se lose osecao ovo vece.Proklet da si Rodik Buboa...Ovde sam zeleo da Radonja dobije otkaz.Prosuli smo 20 poena.

Jako tezak poraz i opet Dunston samo sto ovde udara Cirbesa.

Ne znam sta bi napisao,ovde smo mogli da pravimo faul...Opet iz auta

Nije lepo po drugi put da nam u kuci kradete.

I na kraju ovo od sinoc

Sve ovo sam jako tesko podneo,sa godinama je lakse jer znas da neki porazi na kraju i nisu toliko bitni ako se sve zavrsi dobro.A mislim da ove godine imamo potencijal i da je nasa realnost u ovom trenutku 4-2 a ne 3-3 tako da verujem da ovaj scenario ima srecan kraj.

Uvek nam ostaje da gledamo stvari sa filozofskim mirom ljudi koji zive u Banatu i kazu da u junu ni gazda ni sluga nemaju vise suvog mesa.Gazda jer ga je pojeo a sluga jer ga nikada nije ni imao.Sa godinama shvatis da ustvari i nije toliko tragicno.

Ajmo sutra da damo omaz ovoj Shilbovoj trojci pobedimo zelene sve zajedno sa onim malim sto je igrao za nas pa posle zabludeo....

Ja koji u 02:00 hronološki prolazim ovaj beskonačni tunel pakla i stradanja. Bolje bi se osećao da sam čitao detaljni tromesečni bilans stanja u Gazi. Što počini jadan ne bio. 

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Ha-ha 2
  • WOW 1

Upravo su gotovo istu situaciju kao u duelu Smailagic-Kalinic, pogledali i promenili odluku iz faula odbrane u faul u napadu, na mecu Dalasa i Hjustona. 

Inace gledao sam danas duel Alba Efes, Mijatovic ima par bas lepih akcija za Nworu koji ostaje na sutu za tri poena, tako nesto treba i nama za sutere. 

Edited by Igor_

1 hour ago, Molina23 said:

Ja koji u 02:00 hronološki prolazim ovaj beskonačni tunel pakla i stradanja. Bolje bi se osećao da sam čitao detaljni tromesečni bilans stanja u Gazi. Što počini jadan ne bio. 

Nije lako…Na svu muku mi i klinac trenira kosarku.To su tek traume.

• Ha-ha 1

Valjda onaj sto je iznervirao Tea kad je dobio kaznu i nije svirao gazenje linije Zalgirisa prosle sezone.

Veceras ne da ce biti tesko, nego bi pobeda bila apsolutno kosarkasko cudo za mene, iskrena da budem.

Ali zivot jednostavno moras ziveti da ces pobediti.

Stoga, hrabro veceras do nove pobede.

Napred Zvezda, ole!

• Like 8
  • Love 1
  • Thanks 1

I da se izgubi večeras ništa strašno. Mi smo sa tri uvodne pobede kupili sebi vreme i strpljenje da ovaj težak raspored izguramo sa što manje posledica. Na žalost povreda Bolomboja nas je baš poremetila(što smo svi znali šta nas čeka ako se desi i tu je sva odgovornost na ljudima iz kluba). Sa njim bi imali sigurno koju pobedu više. Večeras se završava najteži deo rasporeda u ovoj godini. Sa skorom 4:3 je sjajan rezultat a sa 3:4 je dobar rezultat. Ni u jednom slučaju se ne može reći da smo u lošoj poziciji. Ide mnogo lakši raspored, mnogo više utakmica kod kuće i sa na papiru lakšim protivnicima. Biće još dosta pobeda pred nama. 

Večeras se svakako ide na pobedu. Biće najteže do sada ali treba da se veruje. U jedno sam siguran. Momci će pred punim Pionirom, kao u stara dobra vremena pokazati reakciju i karakter. Neka lov na zečeve krene! 🔥❤️

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1

Све што вечерас желим да видим јесте способност екипе да брзо заборави шта је било ”јуче”, и вечерас јасно и гласно каже ове сезоне играмо до краја. Много битна утакмица за крвну слику екипе током сезоне. Да се не повучемо, не паднемо, да нас не раставе вечерас на просте чиниоце иако имају особље и квалитет да то ураде. Ова утакмица јесте битна у том неком сегменту, да екипно покажу да нису пииде после неколико пораза. Победа или пораз, али много је битан став на терену и показатељ да нисмо потонули због 2-3 срања, јер има још да се игра.

После имамо серију од 5 утакмица где треба упецати 3 победе. Морамо градимо мало по мало... Имамо стварно баш добру ситуацију, иако смо изгубили од Барсе и Жалгириса, и ту се онда види колико су брејкови битни, Париз и Фенербахче.

• Like 10

10 minutes ago, deez nuts. said:

Moze li Motli veceras na parket?? Jel spakovao Felce Azzuro gel i Old Spice stik u neseser?

Pa nije Motli Vildosa...brat umesto gela stavlja epoxy smolu...pazuh trlja krupnom šmirglom. Sad je u zoni.. sad ga krenulo i sad ga oće.

• Ha-ha 2

4 hours ago, Nini3112 said:

Video sam negde samo da je Perez tu,tako da...

Nije, od Španaca je Garsija, on je u redu.

Nije dupli Perez Perez, ne brini😀ali jeste onaj ćelavi Izraelac.