Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted

Cela ekipa, stručni štab i rukovodstvo su nanizani na subotički kurac ko suve paprike.

Taman je ovo poslednji meč u sezoni pa će tako da ostanu izloženi celo leto, zaslužili su za prikazano u ovom polufinalu.

• Like 9
Posted
Just now, SteveFrancis#3 said:

Ma ljudi, koga boli pajchilo za KLS. Uopste ne mogu da krivim niti jednog igraca sto mu seva da se cima ovde. Potpuno ludilo i besmisao.

Pa evo recimo vas tim je i pored toga sto nema 5 glavnih igraca plus dva koji su samo nominalno u timu je ipak smogao snage da preokrene utakmicu koja im se nije ni najmanje igrala.

Stvar je karaktera tima. 

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Bez obzira na histeriju, ja i dalje smatram da Sferopulos treba da ostane. Ovo je kolaps priče o domaćoj osnovi i kolaps Čovićevog sistema. 
Svakako da Sferopulos snosi odgovornost, ali ovaj tim je ponajmanje njegova selekcija.
Od 16 igrača koji su igrali u ovoj sezoni, 8 je nasleđeno iz prošle sezone, oko dolaska četvorice domaćih se svakako nije pitao (ne kažem da nije trebalo da dođu Kalninić i Petrušev, ali Plavšić i Dobrić su bili višak). Dakle njegov izbor su bili CMM (uslovljen ostankom Jaga i lažne legende), Kenan, Daum i Braun u doselekciji. 
Posledica je da smo imali mator i mlitav tim, gde je samo 5 igrača sposobno da igra odbranu. U normalnoj ekipi će epizodni igrači da donose energiju i atletiku, kod nas nema ništa od toga. 
Imajući u vidu da je već 5-6 igrača već dogovoreno, samo nam treba još jedan trener koji će preuzeti tuđu selekciju.
Ono što nam treba je ograničenje broja domaćih igrača starijih od 30 godina.

I onda dozvoli da mu produže Nedovića. Otkaz. Momentalni. 

• Like 11
  • Thanks 2
Posted
Just now, fradler said:

Petrusev... 

Kako mi se ogadio tip preko noci, poludecu ako taj smrdljivko ostane u klubu.

Mrs bre u Megu, slinavi bednice.

Pazi kad svi portali krenu od sutra da izbacuju naslove tipa BOMBA, Zvezda obezbedila ostanak sjajnog kosarkasa!

Posted
Just now, Čočo said:

I onda dozvoli da mu produže Nedovića. Otkaz. Momentalni. 

A na koji način misliš da može da se zabrani? Ja se nadam ograničenju, eliminacija je nemoguća. Evo Obradović nije hteo Nedovića, Dangubića, Simonovića pa je izdržao dva i po meseca.

Posted
5 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Ma ljudi, koga boli pajchilo za KLS. Uopste ne mogu da krivim niti jednog igraca sto mu seva da se cima ovde. Potpuno ludilo i besmisao.

Poenta je u postovanju kluba. Jedan tim ne sme ovako da izgleda ni na prijateljskoj utakmici.

• Like 6
Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Bez obzira na histeriju, ja i dalje smatram da Sferopulos treba da ostane. Ovo je kolaps priče o domaćoj osnovi i kolaps Čovićevog sistema. 
Svakako da Sferopulos snosi odgovornost, ali ovaj tim je ponajmanje njegova selekcija.
Od 16 igrača koji su igrali u ovoj sezoni, 8 je nasleđeno iz prošle sezone, oko dolaska četvorice domaćih se svakako nije pitao (ne kažem da nije trebalo da dođu Kalninić i Petrušev, ali Plavšić i Dobrić su bili višak). Dakle njegov izbor su bili CMM (uslovljen ostankom Jaga i lažne legende), Kenan, Daum i Braun u doselekciji. 
Posledica je da smo imali mator i mlitav tim, gde je samo 5 igrača sposobno da igra odbranu. U normalnoj ekipi će epizodni igrači da donose energiju i atletiku, kod nas nema ništa od toga. 
Imajući u vidu da je već 5-6 igrača već dogovoreno, samo nam treba još jedan trener koji će preuzeti tuđu selekciju.
Ono što nam treba je ograničenje broja domaćih igrača starijih od 30 godina.

Ako je trazio produzetak Nedovica - nije normalan.

Ako se nije pitao oko produzetka Nedovica i to nakon sto je vec dve sezone u klubu - onda je tek jadan i bedan.

• Like 27
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 minute ago, TB Told said:

A na koji način misliš da može da se zabrani? Ja se nadam ograničenju, eliminacija je nemoguća. Evo Obradović nije hteo Nedovića, Dangubića, Simonovića pa je izdržao dva i po meseca.

Pa kako jbt na koji način? Jel on trener ili ne? Ovako,, ne vidim tog igrača u planovima za sledeću sezonu. "

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Kako da zamenis trenera sad kad si vec dogovorio 4 igraca. Ne radi se to tako, to rade amaterski klubovi kao mi. Koji god trener da dodje sad ima alibi da nije selektirao ekipu. 

• Like 1
Posted

Najgora sezona jos od Elton Brauna na C i Vlade Vukoicica.

Raspad u finisu sezone, odlazak na odmor prakticno u februaru gde smo uspeli da ispustimo plejof EL iako smo imali 16:10. Da Dusko nije pobedio Armani, ne bi imali ni tu dodatnu utakmicu za koju se mnogi hvataju kao uspeh. 

Tezak fail Janisa, a sve ovo je samo slag na tortu.

Meni je licno i drago sto se sad zavrsilo, jer bi nas Partizan sa Lakicem i Nakicem naguzio u finalu kao sto je i Spartak sa Momirovim i Cerovinom.

• Like 14
Posted

Ево је епска срамота! Први пут после 2011. године нисмо у финалу КЛС-а. Четврто место и испадање у полуфиналу АБА? Хоће ли о овоме преваретина са клупе причати као што је безобразно бранио своје дупе изговорима да немамо традицију играња Ф8 Евролиге? Имамо ли традицију овога? Марш из Звезде, преваранту!Катастрофа. Спартак нас је рутинирао. Као да су они стабилан Евролигаш у овој серији.

Спартаку свака част за ово што приказују и за пумпање!

А, код нас је ред за чистку! И стручњак са клупе и гомила малокрвних, незаинтересованих ликова из ростера!

• Like 10
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Ako je trazio produzetak Nedovica - nije normalan.

Ako se nije pitao oko produzetka Nedovica i to nakon sto je vec dve sezone u klubu - onda je tek jadan i bedan.

1 minute ago, Čočo said:

Pa kako jbt na koji način? Jesi ti trener ili ne? Ovako,, ne vidim tog igrača u planovima za sledeću sezonu. "

O kom klubu vi pričate? Koji je to trener mogao da odbije bez posledica domaću osnovu?

Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Kako da zamenis trenera sad kad si vec dogovorio 4 igraca. Ne radi se to tako, to rade amaterski klubovi kao mi. Koji god trener da dodje sad ima alibi da nije selektirao ekipu. 

Menja se trener i kada ne moze nikog da dovede a ne na kraju sezone kada jos ima lufta za neke igrace, ako si dogovorio mozda nisi jos nista potpisao, sta znam...

Ne vidim da je dobro resenjenda ostane, a mozda i sam ode...

• Like 1
Posted
4 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

A jbg sad. Jeste ovo cirkus od lige, sa sve blizancima koji se ubacuju direktno u polufinale, i zaista nisam mnogo potresen, ali ovo je bilo baš teško brukanje. Sve i da je revijalna utakmica.

Očekivano je bilo da igrači Spartaka budu naloženiji za ovo, ali da razlika u pristupu bude ovolika, ne mogu da opravdam.

U svakom slučaju:

• Like 3
  • Love 1
Posted
Just now, TB Told said:

O kom klubu vi pričate? Koji je to trener mogao da odbije bez posledica domaću osnovu?

Zato momentalni otkaz. A pre toga kao što sam pre nekoliko upisa napisao prvo uprava i oni koji se pitaju samo za sve stvari. 

• Like 4
Posted
Just now, Čočo said:

Zato momentalni otkaz. A pre toga kao što sam pre nekoliko upisa napisao prvo uprava i oni koji se pitaju samo za sve stvari. 

Otkaz da bi se doveo neko ko će prihvatiti već dovedene igrače i imati izgovor u tome?

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ovog Giros mučenika sad i da hoćeš da ostaviš , prosto ne možeš. On je totalno ostao bez autoriteta... Sraman je. Preziru ga svi. Najveći je krivac u ovoj sezoni. Kako izaći sad iz tog ugovora , pitanje je za one koji su ga i potpisivali...

• Like 6
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Menja se trener i kada ne moze nikog da dovede a ne na kraju sezone kada jos ima lufta za neke igrace, ako si dogovorio mozda nisi jos nista potpisao, sta znam...

Ne vidim da je dobro resenjenda ostane, a mozda i sam ode...

Produzio si Nedovica i potpisao 3-4 igraca. Plus imas igrace sa ugovorom za sl sezonu, vecina trenera ne bi ni prihvatila sad da radi, jurio bi se neki polu trener opet. Ili bi se vracao Radonja. 

Posted

Ekipa nema igru vec par meseci unazad, ovo nije od juce. Povrede su ucinile da se zavrsi kako se zavrsilo.
Nadam se da bar 50% ove ekipe vise necemo gledati.
Janis me je razocarao!

Posted
Just now, TB Told said:

Otkaz da bi se doveo neko ko će prihvatiti već dovedene igrače i imati izgovor u tome?

Prvo se oteraju ovi sto produzavaju domaću osnovu a ne pitaju trenere a onda i trenera koji dozvoljava to. 

Ili

Ovi koji se pale na domaću osnovu prestanu da se pale na domaću osnovu i ne dovode i produžavaju iste i onda ostaje samo otkaz treneru.