Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

GpKaw22WEAAm4vr?format=jpg&name=small

Bokte, Sfero ovde zaista isti Toni Montana :lol_2:

Inače, sve i da Maxbet nekako piše tačno a ne da prepisuje sa jbnog foruma, sumnjam da bi dolazak Tomića išta doneo ako bi se i dalje pitala osovina Ćoki i drugari. Da podsetim, Tomić je imao par finih uboda ali isto tako mu je uvaljen jebeni Filip Čović i nikom ništa. 

Ako može da dođe, ako će Drčela da otvori kofer prljavih SNS para i kaže evo kouč, evo sportski direktore, trošite kako mislite da treba - ok. Znamo i svi da je to nemoguće. 

• Like 5
Posted

Dolazi Tomić, ide rekonstrukcija tima, konačno da se samo struka pita.

Rekonstrukcija, struka:

Spoiler

articulos-200326.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted
1 hour ago, Filbi said:

Izvinite čime je Teo stekao ovakav status da može da odluči on sam da li bi želeo da dalje igra, šta ćemo ako poželi 3-godišnji ugovor 🙂

https://flouter.net/nemanja-vasiljevic-imacemo-jaci-tim-sledece-sezone-sta-god-teodosic-odluci-tako-ce-i-biti/

Hide contents

vesic-to.png

Branko Lazic je neko ko je sto puta vece i zasluznijr ime pd Teodosica i ako neko zasluzuje status, to je on. Ako pozeli da bude tu, da bude medju 15 igraca, odigra nesto u aba i domacici, zasluzio je da ima mesto. A ne jebeni Teo zvani "jos je rano za dolazak u Zvezdu". 

Oprostajna utakmica i ajd u preduzetnike.

• Like 7
Posted

Ja licno nisam dovoljno upucen u zaduzenja SD-a u nasem klubu, pa samim tim nisam siguran kakav profil nam treba na toj poziciji. U trenutnoj situaciji gde smo pijani milioneri i mozemo (skoro) svakog igraca da priustimo se smanjuje potreba za covekom koji ce previse da se pita tokom prelaznog roka. Proslo leto smo doveli manje vise sve poznate igrace za koje nije bio potreban poseban skauting, verujem da je Sferopulos bio dovoljno upucen u njihove kvalitete i bez skauting izvestaja. Nas sistem trenutno nije da dovodimo neproverene igrace gde bi prisustvo SD-a i skauting tima imalo smisla, nego se okrecemo vec formiranim igracima u zrelim godinama. Sa te strane nisam siguran kolika je razlika da li se Milan preziva Dozet ili Tomic, iako ovo drugo verovatno lepse zvuci. Sto se tice nekih drugih zaduzenja, opet kazem, nisam dovoljno informisan o tome cime se sve bavi SD u klubu i koja je njegova spona sa prvim timom i upravom, uticaj na rad mladjih kategorija, itd... 

Sto se tice Tomica, u onoj EC sezoni je zaista odradio odlican prelazni rok. Beron se pokazao kao EL igrac iako je pre toga igrao za prosecne timove, Faye je bio bas onako rudarska iskopina ali odlicno pojacanje za taj nivo, odlicno je procenjeno da veteran Perperoglu ima jos dosta toga da pruzi, a po meni je i Regland bio pogodak iako se povredio kasnije i propustio najbitniji period sezone. Ali je zato naredna sezona zabrljana jer je dovedeno dosta igraca kojima je karijera u padu, a koliko je to bio lose sklopljen tim govori i to da je Tomic sam odustao od njih i dao ostavku vrlo brzo. U svakom slucaju, Tomic jeste dobar strucnjak sa ozbiljnim iskustvom i bilo bi dobro imati ga u sistemu u kojoj god ulozi to bilo.

• Like 1
Posted (edited)

I ja bih voleo svakog samo da nije Dozet, ali polako i sa Tomićem. Nije on neki vrsni stručnjak u pronalaženju igrača. Te sezone Fajea i Berona nije on lično iskopao već su obojica bili skautirani od strane Olimpijakosa i bili su u njihovom tefteru. Čovek na odlasku pokupio par imena i ,, poneo" sa sobom. 

On kao pomoćni trener Milana ima i te kako učešće u odabiru pojačanja. I koliko vidim poslednjih godina, nisam siguran da su jedno pojačanje uboli a da nije neko poznato ime. 

Očekujem i sa Tomićem produžetak ugovora i više minuta Dobriću i Davidovcu jer čitam u poslednje vreme neku hajku sa svih strana naših vrsnih košarkaških stručnjaka  kako je nedopustivo da naši reprezentazivci greju klupu i nemaju minute. Rokasa će da otpuste. Teo ide u penziju a naslediće ga Jović. Sektor se možda šali ali ja očekujem takav rasplet. Naravno produžiće se ugovor i Mitroviću ako on to poželi, jer jbg. naše dete, reprezentazivac. Nedović potpisuje novi dvogodišnji ugovor za glavu me secite. Osim ako ne uleti neki Dubai sa ozbiljnom kintom pa ga povuku. 

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted

Ova EL sezona najbolje se može opisati kao "not great, not terrible". Nit smrdi, nit miriše. Ako sljedeća bude bolja (znači plej of), onda možemo reći da je dvogodišnji ciklus uspješan. Ako ostanemo na istom/slabijem plasmanu, to je neuspjeh.

Nemam pojma za Tomića. Ono što je imao Filipa Čovića u timu je baš mrlja preko koje se teško prelazi. Opet, ako budemo imali tu trogodišnju licencu za EL, valjda će biti malo lakše dovesti igrače.

Trebaće mlađe krvi u timu. Pretvaramo se u gerijatriju. 

• Like 2
Posted
18 minutes ago, Čočo said:

I ja bih voleo svakog samo da nije Dozet, ali polako i sa Tomićem. Nije on neki vrsni stručnjak u pronalaženju igrača. Te sezone Fajea i Berona nije on lično iskopao već su obojica bili skautirani od strane Olimpijakosa i bili su u njihovom tefteru. Čovek na odlasku pokupio par imena i ,, poneo" sa sobom. 

On kao pomoćni trener Milana ima i te kako učešće u odabiru pojačanja. I koliko vidim poslednjih godina, nisam siguran da su jedno pojačanje uboli a da nije neko poznato ime. 

Očekujem i sa Tomićem produžetak ugovora i više minuta Dobriću i Davidovcu jer čitam u poslednje vreme neku hajku sa svih strana naših vrsnih košarkaških stručnjaka  kako je nedopustivo da naši reprezentazivci greju klupu i nemaju minute. Rokasa će da otpuste. Teo ide u penziju a naslediće ga Jović. Sektor se možda šali ali ja očekujem takav rasplet. Naravno produžiće se ugovor i Mitroviću ako on to poželi, jer jbg. naše dete, reprezentazivac. Nedović potpisuje novi dvogodišnji ugovor za glavu me secite. Osim ako ne uleti neki Dubai sa ozbiljnom kintom pa ga povuku. 

Ako bude tako, imacemo gori od ovog

Posted (edited)
31 minutes ago, Čočo said:

Da smo imali Jovica ove sezone umesto Tea i Yaga, i to onog Jovica sto je ponekad i povredjen, siguran sam da bi i igra i rezultati bili jos bolji. Ako ne racunamo onu kratku epizodu sa Kampacom, za mene je Stefan Jovic najkompletniji plejmejker kojeg smo imali u poslednjih 10 godina. I ovo ne znaci da bih ga potpisao za narednu sezonu, jer mi je prva zelja u narednom prelaznom roku da dovedemo mladje igrace koji su u naletu, a ne istrosene igrace pred penzijom, pogotovo ne sklone povredama, kakav je nazalost Jovic upravo. Vise govorim o tome na sta nam je licila (i dalje lici) spoljna linija ove sezone i da bi Jovic takav kakav je pokrpio dosta stvari.

Edited by СтелаРоса
  • Like 1
Posted

Nije važno ime sportskog direktora ako će i dalje pri sastavljanju tima biti bitnije koji pasoš igrač poseduje umesto igračkih karakteristika, a nisam nešto siguran da duvaju novi vetrovi po tom pitanju tako da i ako dođe do promene imena SD biće po sistemu sjaši kurta da uzjaše murta.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Nije važno ime sportskog direktora ako će i dalje pri sastavljanju tima biti bitnije koji pasoš igrač poseduje umesto igračkih karakteristika, a nisam nešto siguran da duvaju novi vetrovi po tom pitanju tako da i ako dođe do promene imena SD biće po sistemu sjaši kurta da uzjaše murta.

Odgovorio ti je Vasiljević na ovo ako:

“Mi bi voleli da u svojim redovima imamo najbolje srpske igrače. Radićemo sve na tome. To je prioritet, da li ćemo uspeti, ne znam. Ove godine smo uspeli da vratimo Kalinića, čije prisustvo je neprocenjivo. Znam koga bi voleli da dovedemo, videćemo.”

Posted

Od tih na ić jedino Kalinić ima neku vrijednost ali biologija će i tu uzimati danak svake naredne sezone, plus Nedović ali samo u nekoj limitiranoj ulozi i sa redukovanom zaradom. Ne računam Petruševa, on je na ev. 😄

Ostalo sve na Temu može.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Nema nista od novih vetrova i promene transfer politike sve dok Coki ima neki uticaj (a imace ga dok je ziv ili makar funkcionalan) i dok ordiniraju njegovi kadrovi, poput kreature Vasiljevica. Uostalom, evo sta nam jutros dolazi iz Cokijeve kuhinje tj. konkretno iz usta jednog od najvernijih mu glasnogovornika, koji je takodje na platnom spisku kluba:

"Nije moje da se mešam u nečiji posao, ali posmatrajući ovako sa strane, tim je zreo za remont. Neki potpisi nisu delovali dobro 'na papiru' i ispostavilo se i na terenu. Sve i da osvoje ABA ligu, crveno-beli će završiti sezonu sa nerazigranim domaćim igračima", ocenio je Slobodan Klipa.

Posebnu pažnju posvetio je statusu srpskih košarkaša u timu, posebno Ognjenu Dobriću i Dejanu Davidovcu, koji, prema njegovom mišljenju, nisu dobili pravu šansu da doprinesu u kontinuitetu.

"Dobrić sa 31. godinom greje klupu i nema ulogu, dok Dejan Davidovac šansu dobija na 'slamčicu'. To su korisni igrači, imao sam priliku da radim sa njima. Ognjenu je potrebno samopouzdanje, imao je povrede, a ne može da ga stekne dok sedi na klupi. Davidovac je inteligentan košarkaš koji može sve. Kad treba asistencija, odbrana, skok ili nešto četvrto, tu je", zaključio je Klipa.

Remont i promaseni potpisi se ocito odnose na zle strance koji su podbacili i usput ugusili domace vedete.

Btw, mislili ste da recenica ne moze da smrdi? Tu je gosn Klipa da vas razuveri:

"Sve i da osvoje ABA ligu, crveno-beli će završiti sezonu sa nerazigranim domaćim igračima:lol_2::Hail:

• Like 4
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
30 minutes ago, quentin said:

Odgovorio ti je Vasiljević na ovo ako:

Mi bi voleli da u svojim redovima imamo najbolje srpske igrače. Radićemo sve na tome. To je prioritet, da li ćemo uspeti, ne znam. Ove godine smo uspeli da vratimo Kalinića, čije prisustvo je neprocenjivo. Znam koga bi voleli da dovedemo, videćemo.”

Znači Jokić, Micić i Gudura. Može. Pakuj.

Kakav idiot :ajme:

Posted

Petrusev nije na ić, zato da ga se otarasimo. Deda da menja u Davidović ako misli da i dalje jede evroligaski lebac.

• Ha-ha 3
Posted

KK Crvena zvezda Meridianbet - Dejan Davidovac van terena

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da će naš prvotimac Dejan Davidovac odsustvovati sa terena u narednom periodu zbog povrede leđa.

Povredu je zaradio prilikom pada, tokom prvog poluvremena utakmice play in-a u Minhenu protiv Bajerna.

Ovakva vrsta povrede zahteva delimičnu imobilizaciju, mirovanje i terapije.

Nakon dodatne dijagnostike koja će biti urađena u narednom periodu, KK Crvena zvezda Meridianbet ponovo će informisati javnost o oporavku Dejana Davidovca.

KK Crvena zvezda Meridianbet

hi-everybody-simpsons.gif

• Tuzno 3
Posted

Ja bi ih poštovao da za svakog povrijeđenog igrača objave da će na parket prije izlaska GTA VI.

Mada, za Dauma sam siguran da će poslije.

Posted

Ovih par utakmica do plej ofa treba da igraju Kostić, Jago, Laza, Daum, Dobrić, Mitar, Teo... Odmoriti Kodija, Kalinu, Petruševa, Gedraitisa, pa i Kenana, koji mislim nije propustio niti jedan meč u evroligi, i samo par u aba league. Njega je sustigao umor evidentno. 

Što se tiče ovih šuškanja oko dolaska Tomića, naravno da pozdravljam i radujem se. Trebaju nam nova lica u menadzmentu, sa autoritetom i znanjem. Nije možda za prvog trenera al ima veliko znanje i iskustvo svakako. 

Za Dozeta i Bagzija je Sem Presti da se ne lažemo. 

Sad vidim i za Davidovca vijest. Primjetno je da nisu dali okvirno koliko će odsustvovati. Sad su se ogradili i napisali u "u narednom periodu biće odsutan". Mudro, nema šta. 🙂

U svakom slučaju moraće da uslijedi remont na svim nivoima, nema mnogo mudrovanja. Podmladiti ekipu, i dovesti čvršće, atletičnije igrače. 

Prije toga probati osvojiti aba ligu što će biti jako teško. Sad imamo vremena za rekuperaciju. Naravno i KLS.