Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Прича је летос била како Јанис није задовољан Недовићем као првом опцијом и зато је са F4 довео Кенана да буде носилац. Кенан је дошао и као играч ком смо требали да се окренемо кад је важно је на четири меча у којима смо имали тзв. меч лопте за историјски успех шутирао тројке 6/22 (???) чиме је директно кумовао поразима. Хоћемо се сада правити луди и глупи алудирајући на то да су очекивања од обојице била иста? Нећемо причати о томе да је Кенан доведен да "у значајнијој улози од оне коју му је дао Брацокас покаже колико вреди и да је Олимпијакос погрешио пустивши га"? У циљу блаћења Недовића ћемо рећи да су једнако разочарали чак и кад Немања има бољу статистику иако је свима било јасно да је ове сезоне идеја да Кенан буде #1, а он #2... да не кажем и мање од #2 кад се узме у обзир колико је пута Добрић стартовао и узимао минуте на двојци?

Кенан са 38% за три, оваквим нестајањем у кључном делу сезоне, комичном одбраном и екстремно једнодимензионалном игром без икакве креације ни по чему не заслужује да следеће сезоне буде у тиму испред Недовића ком ће потенцијална нова плата бити бар дупло мања од Кенанове тренутне. ЈЕДИНИ квалитет који би Кенана требао да позиционира испред Недовића је доступност јер је у стању да константно буде у тиму; само што константно играти просечно или лоше на крају и није неки плус, поготово ако играч прима преко милион по сезони, има 34 године, није домаћи кошаркаш и не важи за поуздано решење, а треба да игра 25 минута у просеку.

Поред Јаговог пакленог овосезонског перформанса ништа ме није разочарало више од Кенанове одбране која је рекламирана као елитна и као та која ће нас уз Кодијеву забетонирати споља иако је он сам мањих димензија. На крају смо дошли до тога да кад нема Боломбоја, Коди и Калинћ морају да чувају петорицу уз понеки допринос Брауна и Гедраитиса да бисмо ми остајали живи у мечевима јер су остали катастрофални. Да је Недовић и Тео неће играти на високом нивоу смо већ знали, да Добрић и Митровић не припадају Евролиги исто, да смо се штекали на позицији четири је било опште познато, да Филип воли да се штеди позади да би био одморан за билдовање индекса такође... Све те минусе своје екипе смо знали унапред осим оних да ће нам други плејмејкер који нас је уцењивао (?) баснословном сумом играти на срамном нивоу и да ће нам први бек бити на упитним процентима док је на другој страни машина за прављење лоших фаулова јер мисли да уме да чита нападе противника, а нема појма.

Имајући у виду све то, а гледајући на будућност, Звезди је значајно потребнији овакав Недовић за 13-16 минута на 500к него овакав Кенан за 21-25 минута на преко милион. Нама не треба замена за Недовића који је резерва него замена за Кенана да нам води напад и буде редовно ту за 25 минута евролигашке кошарке како то и раде двојке најјачих тимова. Гудурић и Брајант су логична решења за наше проблеме и иако није време за лицитирање именима желим да констатујем да су то двојица играча који Звезду уз Петрушева и још једног играча на 4-5 сигурно кандидују за нешто велико. Притом не сматрам да би нас отежали финансијски много више (ако и уопште) него што би нас одласци оних, који су за мене вишак, олакшали. Нема теорије да Гудурић, Брајант и рецимо Хорд или Соркин или Кабенгеле коштају више од Јага, Теодосића, Кенана, Добрића, Даума, Брауна и Митровића у пакету, поготово кад се очекује да и Недовићева плата буде бар за пола милиона мања ако остане у Звезди.

• Like 10
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Elajdža i Gudurić su igrači koje bi najjači klubovi EL rado videli u velikoj ulozi kod njih i za veće novce od onoga što trenutno zarađuju. Za Elajdžu bi svaki tim, bukvalno svaki tim iz EL pljasnuo koliko traži, šuška se da ga je i Ataman pikirao. Realu baš treba neki elitni igrač na toj poziciji, ne postoji scenario u kojem je Zvezda najbolja opcija za njega. Lično verujem da će ostati u Efesu i biti nagrađen u skladu sa igrama koje je pružio, verovatno osetno preko dve milke.

Da računamo da je Kalinić, iako plaćen koliko vredi, imao ekstra motiv da dođe ovde, to ne možemo da kažemo za Kenana i Mekintajera, a to je otprilike najviši nivo igrača koji ste mogli da dovedete. 

Ono što možete da uradite jeste da uhvatite igrača koji verovatno nije prva opcija najjačih/najboljih sredina, za koga se veruje da može biti taj nivo kroz individualne i timske igre. To nosi određeni rizik, ali alternativa je igrač ala Kenan kojem se ipak zameri što je u najvažnijim utakmica lošije pogađao. 

• Like 13
Posted
1 hour ago, kendrick duckworth said:

Elajdža i Gudurić su igrači koje bi najjači klubovi EL rado videli u velikoj ulozi kod njih i za veće novce od onoga što trenutno zarađuju. Za Elajdžu bi svaki tim, bukvalno svaki tim iz EL pljasnuo koliko traži, šuška se da ga je i Ataman pikirao. Realu baš treba neki elitni igrač na toj poziciji, ne postoji scenario u kojem je Zvezda najbolja opcija za njega. Lično verujem da će ostati u Efesu i biti nagrađen u skladu sa igrama koje je pružio, verovatno osetno preko dve milke.

Da računamo da je Kalinić, iako plaćen koliko vredi, imao ekstra motiv da dođe ovde, to ne možemo da kažemo za Kenana i Mekintajera, a to je otprilike najviši nivo igrača koji ste mogli da dovedete. 

Ono što možete da uradite jeste da uhvatite igrača koji verovatno nije prva opcija najjačih/najboljih sredina, za koga se veruje da može biti taj nivo kroz individualne i timske igre. To nosi određeni rizik, ali alternativa je igrač ala Kenan kojem se ipak zameri što je u najvažnijim utakmica lošije pogađao. 

slozicu se sa tobom... koliko bi nama npr legao... al na zalost pored para i svega postoji nesto sto se zove ambicija i realnost... kkp i kkcz nece sigurno biti glavni kandidati za titulu skoro pa nikad, a igraci vole da budu pobednici... 

ali, primeri npr Brauna koji je dosao da bude 4-5 igrac a u Makabiu je bio prvi, govori i o tome da nekad igraci mozda zarad ambicije ili treba da idu u klub koji im moze dati ulogu kakva im treba..

slicno je prosao Boldvin u Feneru, al ajd on je bio i povredjen...

ni Colson nije nesto sjajno odigrao

spreman sam da se opkladim da ce tako biti i sa igracima koji su igrali u Parizu ove godine... hoce li Tj Shorts kod Barcokasa imati toliku slobodu i biti tamo ne znam koji igrac jer oni i Evansa na ovo sve imaju...

ali realno da,kod nas verovatno igraci Bajerna, Baskonie, Albe, i oni koji se nisu snasli i postajy visak u vodecim klubovima

• Like 1
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ali, primeri npr Brauna koji je dosao da bude 4-5 igrac a u Makabiu je bio prvi, govori i o tome da nekad igraci mozda zarad ambicije ili treba da idu u klub koji im moze dati ulogu kakva im treba..

Ako misliš na Lorenca Brauna, on je prošlog leta sa pune 34god potpisao trogodišnji ugovor vredan 5.4mil neto, uz sporednu ulogu u velikom klubu.

To je san snova bukvalno svakog veterana u EL.

• Like 3
Posted

Ako je dilema Brajant ili Kenan - mislim da to niko ne dovodi u pitanje. Naravno, Ilajdža. Samo što ta dilema nikad nije postojala, a vrv i neće. 

Zašto bi jedan od najboljih EL igrača na svojoj poziciji, u punoj snazi i najboljim godinama, posle vrhunske sezone, došao u klub poput Zvezde? Samo ako mu ponudimo mnogo jači ugovor nego što može da dobije negde drugo. A to, ipak, nije realno u ovom trenutku.

Ne bismo mi mogli da dovedemo ni Kenana da nije imao 33god i da nismo dali bogat dvogodišnji ugovor. Slična priča je i kod komšija, koje kukaju na Brendona Dejvisa.

Jednostavno, top EL igrači uglavnom će birati druge klubove i gradove za sličan novac, nego Zvezdu/Partizan i Beograd.

• Like 7
Posted
1 hour ago, aleksa7 said:

Прича је летос била како Јанис није задовољан Недовићем као првом опцијом и зато је са F4 довео Кенана да буде носилац. Кенан је дошао и као играч ком смо требали да се окренемо кад је важно је на четири меча у којима смо имали тзв. меч лопте за историјски успех шутирао тројке 6/22 (???) чиме је директно кумовао поразима. Хоћемо се сада правити луди и глупи алудирајући на то да су очекивања од обојице била иста? Нећемо причати о томе да је Кенан доведен да "у значајнијој улози од оне коју му је дао Брацокас покаже колико вреди и да је Олимпијакос погрешио пустивши га"? У циљу блаћења Недовића ћемо рећи да су једнако разочарали чак и кад Немања има бољу статистику иако је свима било јасно да је ове сезоне идеја да Кенан буде #1, а он #2... да не кажем и мање од #2 кад се узме у обзир колико је пута Добрић стартовао и узимао минуте на двојци?

Кенан са 38% за три, оваквим нестајањем у кључном делу сезоне, комичном одбраном и екстремно једнодимензионалном игром без икакве креације ни по чему не заслужује да следеће сезоне буде у тиму испред Недовића ком ће потенцијална нова плата бити бар дупло мања од Кенанове тренутне. ЈЕДИНИ квалитет који би Кенана требао да позиционира испред Недовића је доступност јер је у стању да константно буде у тиму; само што константно играти просечно или лоше на крају и није неки плус, поготово ако играч прима преко милион по сезони, има 34 године, није домаћи кошаркаш и не важи за поуздано решење, а треба да игра 25 минута у просеку.

Поред Јаговог пакленог овосезонског перформанса ништа ме није разочарало више од Кенанове одбране која је рекламирана као елитна и као та која ће нас уз Кодијеву забетонирати споља иако је он сам мањих димензија. На крају смо дошли до тога да кад нема Боломбоја, Коди и Калинћ морају да чувају петорицу уз понеки допринос Брауна и Гедраитиса да бисмо ми остајали живи у мечевима јер су остали катастрофални. Да је Недовић и Тео неће играти на високом нивоу смо већ знали, да Добрић и Митровић не припадају Евролиги исто, да смо се штекали на позицији четири је било опште познато, да Филип воли да се штеди позади да би био одморан за билдовање индекса такође... Све те минусе своје екипе смо знали унапред осим оних да ће нам други плејмејкер који нас је уцењивао (?) баснословном сумом играти на срамном нивоу и да ће нам први бек бити на упитним процентима док је на другој страни машина за прављење лоших фаулова јер мисли да уме да чита нападе противника, а нема појма.

Имајући у виду све то, а гледајући на будућност, Звезди је значајно потребнији овакав Недовић за 13-16 минута на 500к него овакав Кенан за 21-25 минута на преко милион. Нама не треба замена за Недовића који је резерва него замена за Кенана да нам води напад и буде редовно ту за 25 минута евролигашке кошарке како то и раде двојке најјачих тимова. Гудурић и Брајант су логична решења за наше проблеме и иако није време за лицитирање именима желим да констатујем да су то двојица играча који Звезду уз Петрушева и још једног играча на 4-5 сигурно кандидују за нешто велико. Притом не сматрам да би нас отежали финансијски много више (ако и уопште) него што би нас одласци оних, који су за мене вишак, олакшали. Нема теорије да Гудурић, Брајант и рецимо Хорд или Соркин или Кабенгеле коштају више од Јага, Теодосића, Кенана, Добрића, Даума, Брауна и Митровића у пакету, поготово кад се очекује да и Недовићева плата буде бар за пола милиона мања ако остане у Звезди.

Iskreno i Nedovic i Kenan po meni nemaju sta da traze na ovoj poziciji, Nedovic sammo na rijetke trenutke podsjeti na igraca koji moze nesto da napravi na terenu, zaplese, proigra, probije,pogodi,al to je na jednom od 7-8 meceva prosjecno... To je jednostavno premalo,plus sto je defanzivno rupa. Kenan kao Kenan je donio neke bitne poene, match winner, al toga zaista ima malo, sjecam se protiv komsija kako su ga pojeli, nije mogao loptu da primi a kamoli sta drugo, uglavnom su mu akcije isprdjene i providne,mozda i nije to do njega al sam da kreira nesto je rijetkost. Defanzivno, znam da je momak agresivan, al po meni sampion u pravljenju najglupljih licnih gresaka je upravo on. Znao je da pogodi dosta teskih suteva, nema lose procente, vjerovatno je isporucio to sto se od njega trazilo,al po meni za pare koje prima to nije profil igraca koji nam treba niti koji ce nam pomoci da unaprijedimo ekipu za sledecu godinu.

Mislim da kolege forumasi previse ovdje sablonski optuzuju tokom godine tu domacu osnovu, ne kazem da su jedan posto u krivu, ne bih osim kaline petruseva nikog volio da vidim sledece godine iskreno, al to sto Dobric koji odigra 5 minuta(ne odigra dobro) ne moze da bude stetno koliko odigraju i Jago i Gedraitis itd koji provedu na terenu znatno vise a njihov ucinak je bukvalno nula. Vraticu se na Gedraitisa koji jenposlije 20 utakmica bio 6. Igrac sa najvise provedenih minuta ukupno u Evroligi. Koji je njegov ucinak bio? 0. Za pare koje prima on ima srce i simpatican je decko, njegovi sutevi su bukvalno u 80posto situacija bile sam na trojci i iz toga ima 35 posto procenat. Odbrana kao odbrana je korektna, ali pogresno upotrebljivana u mnogo situacija. Dobio je da cuva Karsen Edvardsa u zadnjem napadu,proletio je momak pored njega a ovo je bilo i u 2-3 utakmice ranije kada smo gubili takodje. Brownu svaka cast na borbenosti i postavljanju u odbrani, zna da odigra dobro ali dzaba sve kad od osnovnog polaganja covjek krece nevidjene kajri irving egzibicije da pravi i obicno se zavrse air ballom, a o sutu sa distance necu ni da pricam. Ne moze svaki igrac biti nosilac sve mi je jasno, svjestan sam da cemo imati Davidovca + 2 naredne godine, za sta se strogo protivim al to je stocje, al daj makar ovo ostalo da pokusamo nekako da skockamo da lici jos bolje,neki pomak se napravio ove godine sa mnoooogoo propusta, al vrijeme je vise da dodje do ciscenja. Kalinic Bolomboj Petrus Kodi nek bude osnova( i kodi mi je upitan al eyo gledamo realno) ostala ekipa Nedovic Dobric Daum Brown Jago Gedraitis Kenan(necu navesti Luku i Davidovca jer ne vjerujem da ce nas napustiti) hvala i dovidjenja

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Kako se tačno zamišlja da Kenanu, Gedraitisu, Jagu i Dobriću kažemo "doviđenja" kad za sledeću sezonu imaju ugovore kakve ni blizu neće nigde dobiti?

Njih četvorica koštaju bar 3.5mil neto, a vrv i nešto više.

Da im isplatimo tu lovu i pozdravimo ih?

Da se nadamo da će se naći klubovi koji će da im daju bar pola (a da pri tom igrači pristanu), a mi dopunimo preostalo (1.75mil)? Kao što Oli ove sezone plaća Vildozi milion, a PAO dodaje 700k do njegovog garantovanog ugovora od 1.7mil?

Da ih zamolimo da se odreknu love, ono, naši smo, znamo se?

Ili nekako drugačije?

Edited by MarioKempes
  • Like 7
Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

Kako se tačno zamišlja da Kenanu, Gedraitisu, Jagu i Dobriću kažemo "doviđenja" kad za sledeću sezonu imaju ugovore kakve ni blizu neće nigde dobiti?

Njih četvorica koštaju bar 3.5mil neto, a vrv i nešto više.

Da im isplatimo tu lovu i pozdravimo ih?

Da se nadamo da će se naći klubovi koji će da im daju bar pola (a da pri tom igrači pristanu), a mi dopunimo preostalo (1.75mil)? Kao što Oli ove sezone plaća Vildozi milion, a PAO dodaje 700k do njegovog garantovanog ugovora od 1.7mil?

Da ih zamolimo da se odreknu love, ono, naši smo, znamo se?

Ili nekako drugačije?

Nebi bio prvi put da odlaze igraci koji imaju ugovor, ne samo kod nas...

Ispeglaju to menadzeri na razne nacine...

Dobric ce svakako ostati...

Posted (edited)
5 hours ago, Milko Miller said:

To sto opisuješ važi za skoro svakog sutera na svetu. Kad neko šutira 40%, ti ne znaci da će ubaciti uvek dva od pet nego će imati faze u igri gde će da ubaci nula od pet i četiri od pet. To je jednostvano tako. Kenan ove sezone šutira 38% sto je nešto ispod svog proseka. Ako sledeće sezone to opet bude 40%, onda je on odradio svoj posao. Samo je potrebno da dolazi pravi startni bek i da onda nije problem ako Kenan igra ispod 10 minuta kad mu nije dan. 

Vise pricam o nekom clutch momentu. To mi cak nije ni poslednji sut na mecu ili prebitan napad, vec napad u kom pogodjeni sut donosi ili tvojoj ili protivinickoj ekipi momentum. Posle toga obicno ide neka mini serija ili se utakmica prelomi u tvoju korist. Kao npr sto trojka na plus 20 ne moze da bude jednako vredna kao trojka na -2. Obe se vrednuju isto, obe ulaze u statistiku, ali su dva sporta. 

Svaka cast tu za procente, ali npr pre bih i Vildozi dao da mi sutne bitnu trojku nego Kenanu i Nedovicu, a verovatno ima slabiji procenat. Cak bih i Jagu pre da sutne nego ovoj dvojici. Da ne pominjem Voltersa, ili Perperoglua, ili Kalinica recimo koji takodje karijerno imaju slabiji procenat za 3 od Kenana, ali kad se lomi su daleko pouzdaniji da ce pogoditi. Pa i Dzenkins svojevremeno.

Tako da, moguce da nisam objektivan, ali eye test mi uopste ne uliva poverenje u Kenana. On i Nedovic su mi tu egal, cak bih prednost dao Nedovicu. Jedini kome manje verujem nego njima je Rokas. 

Bez konkurencije u toj kategoriji mi je Dzejms Feldin. Mislim da bih pre FC3 dao da sutira trojku za pobedu nego ovom, iako sigurno pomenuti ima bolje procente. Tu mi je negde i Milko Bjelica. Pre bih rekao Cirbesu u tom momentu - uzmi ti trojku, samo nemoj da Milko zavrsava. 

I da, imali su i Kenan i Nedovic utakmice kojima zatrpaju protivnika, ali su vise imali utakmica u kojima su se raspali kada su trebali da povuku. Za dva igraca koji sem suta za 3pt apsolutno nista drugo ne nude cak ni na pristojnom nivou (ponovicu, meni je Kenanova odbrana najprecenjenija stvar o kojoj sam slusao ove sezone) - to je bedno. 

Edited by Markoss
  • Like 3
Posted

Ovo nije topik o prelaznom roku, niti o sledećoj sezonitm, a još manje je virtuelni košarkaški menadžer i RSB želje i razbibriga. Znači KK Crvena zvezda 2024/25, do kraja sezone je ostalo 2 meseca, prema tome vratite se polako na temu.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, Stefi88 said:

Nebi bio prvi put da odlaze igraci koji imaju ugovor, ne samo kod nas...

Ispeglaju to menadzeri na razne nacine...

Dobric ce svakako ostati...

Menadžeri ispeglaju ako igrač u tom trenutku vredi na tržištu otprilike onoliko koliki mu je i ugovor. Npr, Barselona i Milano su prošle god preuzeli ugovore Pantera i Ledeja jer oni toliko i vrede.

Ako igrač vredi manje nego što mu je ugovor (a ovde vlada većinsko mišljenje da je kod nas takav slučaj) onda razliku plaća klub. Tako PAO ove god plaća oko milion, kao dopunu za plate Vildoze i Balcerovskog, koje neje želeo da zadrži u rosteru. Tako može.

• Like 3
Posted
2 hours ago, VISOKOLETAC said:

Oh ne, sto znaci da cemo produziti Mitrovica na jos dve godine 800k

Ovom liku ne bi dao ni nacrtanu ovcu da mi pricuva, a kamoli da dovodi igrace za jednu evroligasku ekipu. Pored Kenana,Jaga,Dauma Gidre i domace osnove moramo se resiti i Dozeta i Bagzija

To sto cemo imati veci budzet govori samo da su vece sanse da useremo sezonu i osvojimo kup koraca a da u evroligi budemo izmedju 10-18 mesta

• Like 4
Posted
29 minutes ago, Mile1 said:

Oh ne, sto znaci da cemo produziti Mitrovica na jos dve godine 800k

Ovom liku ne bi dao ni nacrtanu ovcu da mi pricuva, a kamoli da dovodi igrace za jednu evroligasku ekipu. Pored Kenana,Jaga,Dauma Gidre i domace osnove moramo se resiti i Dozeta i Bagzija

To sto cemo imati veci budzet govori samo da su vece sanse da useremo sezonu i osvojimo kup koraca a da u evroligi budemo izmedju 10-18 mesta

On i ne dovodi igrace. Ovde mi je vaznija informacija da planiraju da ce prihod od karata sa 7 miliona otici na 10 miliona. Sto bi znacilo da planiraju povecanje prihoda od karata za 42,86 posto. Hm, pitam se, kako li ce to da postignu? 😂 Spremite novcanike.

• Ha-ha 4
Posted (edited)
15 hours ago, forumko topic said:

Statistika kaže da Kenan karijerno šutira 40% trojke. Ali statistika ne može da otkrije da se Kenan usrao na većem broju bitnih utakmica i da ga nigde nije bilo. Dakle, statistika je kurac. 

Efes je znaci nebitna utakmica?

Edited by tejlor
Posted

Очекујем победу у понедељак, мислим да иако смо погубили неколико утакмица доста тесно, да смо ментално у бољој ситуацији од њих...

Да ли је Коди спреман? Колико сам разумео он је Минхен играо под блокадом наводно.

Posted

Ma ne brinem se za aba ligu i KLS, osvajamo to sa koje god pozicije, a ako dobijemo derbi, bićemo na 3.mestu na kraju ligaškog dela, a grobari na 4.mestu i u eventualnom finalu bismo imali prednost domaćeg terena, što nije beznačajno, medjutim teško bi bilo Dubai izbaciti u par dana na 2 dobijene u gostima u polufinalu.

Posted
3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Na 2 dobijene se igra polufinale aba lige, finale na 3..

Znam. Mozemo i kuci da ih izbacimo.

Zvezda i Partizan su barem nivo ako ne i 2 iznad Buducnosti i Dubaija. Nebitan je domaci teren

Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Znam. Mozemo i kuci da ih izbacimo.

Zvezda i Partizan su barem nivo ako ne i 2 iznad Buducnosti i Dubaija. Nebitan je domaci teren

Dubai nas je baš ne samo namučio nego i razbio, iako to nisu bili porazi od 30 razlike, ali ne zaboravi mi smo i u najjacem sastavu pukli od njih i gubili veći deo meča, čak i sa klupe igrači nisu uspeli da ih dobiju, a u Beogradu su nas masakrirali, oni su tipičan tim koji nam ne leži i bojim se tog duela iskreno..

Posted
47 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ma ne brinem se za aba ligu i KLS, osvajamo to sa koje god pozicije, a ako dobijemo derbi, bićemo na 3.mestu na kraju ligaškog dela, a grobari na 4.mestu i u eventualnom finalu bismo imali prednost domaćeg terena, što nije beznačajno, medjutim teško bi bilo Dubai izbaciti u par dana na 2 dobijene u gostima u polufinalu.

Морају да изгубе још једну, да би били четврти или Љубљана или Мега. Они имају 4 пораза, ми 6.

Posted (edited)

"Voleo bih da se vratim u NBA i to, ako je moguće što pre. Uvek je bolje, kako za sve, tako i za mene da odem tamo ranije, nego da pokušavam u poznim igračkim godinama. U Filadelfiji baš nisam imao sreće... Taman, kad sam počeo da igram, dogodio se taj trejd i sve je propalo. Sada sam ponovo stekao samopouzdanje i verujem da zaslužujem još jednu priliku. Povratak u NBA je velika želja i zato u svim ugovorima koje potpišem, postoji izlazna klauzula", rekao je košarkaš crveno-belih Filip Petrušev. 

Taj dečko nikad, ništa, neće naučiti. Dzabe mu svi igrački kvaliteti. 

Edited by Čočo
Posted
21 hours ago, aleksa7 said:

Dobar upis i slazem se uglavnom, s tim da ne mogu bas da kazem da je Kenan razocarenje, ali da sam ocekivao vise jesam. Na Kenanovom primeru smo videli da smo ponekad mozda i prestrogi prema Nedovicu. Obojica po meni spadaju u drugu klasu napadaca u EL. Realno su duplo slabiji skoreri od Nana, Pantera, Dzejmsa i ekipe, a shodno tome su i duplo manje placeni. To sto je Kenan bio prvi bek Olyja ne govori o tome da je elitni bek, nego da je Oly bio koncipiran drugacije, tj da ne zavisi previse od bekova. 

Ne bih se striktno odlucio za Nedovicu u narednoj sezoni, jer mozda i sa Kenanom mozemo da dobijemo to sto predlazes sa Nedovicem - manja plata, uloga i minutaza. I s obzirom da je Kenan fizicki spremniji i manje sklon povredama svakako bih ga izabrao pre Nedovica od kojeg sledece sezone mozemo ocekivati da ce izostajati jos vise i biti jos sporiji.

• Like 2