Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Čvarkov said:

Ne otvarajte.

Hide contents
  Hide contents
  Hide contents
  Hide contents

FB-IMG-1744444974304.jpg

Jbg.... imali smo par ozbiljnih dekoncetracija pre ove, ne racunajuci sl.bacanja... Kalina je dirao onu loptu koja je isla u aut posle njihovog promasaja i posle smo primili trojku... Faul za bacanja na Kanu kad nismo bili u bonusu na isteku trece cetvrtine ili poluvremena, nisam siguran... Tako da... nije ni trebalo da ovo resava utakmicu

Posted

Da se ne lažemo ova slika Gidrinog putbacka nije ni izblizu kako jeste zaista bilo. Bio je okrenut prema Cmmu i iz okreta pokušao poentirati nesto slično kuvanju iz odbojke. Ja mu više zameram oba promašena slobodna bacanja u OT.

• Like 21
Posted

Vecinu ovih neizvesnih zavrsnica odluci jedan sitan detalj na mecu, a krajnji rezultat i utisak nakon ishoda istog dovodi do dve potpune razlicite krajnosti. Ali, to je sport.

Juce je recimo po meni onaj diskutabilan aut gde je Petrusev jedva zakacio loptu i ostala u posedu PAO-a, nakon cega satirani petlic iz Seranovih pogadja trojku, prebacio momentum na njihovu stranu. Tu se nama poljuljala psiha, oni poleteli i okurazili se, a krajnji ishod znamo. To su sve finese koje su lako mogle i na nasu vodenicu da predju, zasto nisu, pitajmo univerzum.

Prosto treba malo objektivnije gledati na stvari i ne polivati govnima ekipu nakon ovoga a ni ne dizati ih u nebesa kada recimo pobede Baskoniju na strani Kenanovim polaganjem, koje isto tako, univerzume kazi zasto, je moglo vrlo lako da ode na drugu stranu i da drugu pesmu pevamo nakon meca.

Svakako, juce smo dobar mec odigrali, jos uvek smo u igri i jedino sto mozemo je da grizemo do kraja i damo sve od sebe.

• Like 4
Posted
18 minutes ago, Pero_Cameron said:

Da se ne lažemo ova slika Gidrinog putbacka nije ni izblizu kako jeste zaista bilo. Bio je okrenut prema Cmmu i iz okreta pokušao poentirati nesto slično kuvanju iz odbojke. Ja mu više zameram oba promašena slobodna bacanja u OT.

Covek je na osecaj krenuo na obruc, iz jednog ugla se vidi kako je putanja lopte takva da lopta bezi od njega i on pokusava da je uhvati. Gidra nije promasio, fakticki nije ni stigao do lopte. Lesor je u Podgorici promašio. Nije smelo doci do zadnjeg napada, ali to je druga tema...

• Like 1
Posted (edited)

Srećna svima 1000. ispisana stranica braćo i sestre cigani. 😄

Ne znam zašto se svi hvataju za Rokasov promašaj kad smo mi izgubili meč jer smo imali 50% slobodnih bacanja na velikom uzorku. U ovakvim utakmicama je svaki poen bitan a mi smo kroz slobodna bacanja mnogo takvih bacili u vodu. Da su bacanja bila sa većim procentom ne bi ni bili u situaciji da imamo napad za pobedu. Ekipi svaka čast. Nadam se Kodiju u Minhenu, sa ovakvim pristupom Bajern može da se dobije. 

Edited by Čočo
Posted
1 hour ago, propolis said:

Ne, Kenan je očajan defanzivac i igra ne može da se stavi ni u jedan kontekst defanzivca. Bezdušni prangijator za koga nikad ne znaš kad će da pogodi. Jedva čekam kraj sezone i da vidim leđa kako Kenanu tako i Nedoviću.

Za ovu bekovsku liniju Kenan je pristojan defanzivac, uz sva pomračenja i glupe faulove koje pravi.

Odigrao je otprilike svoju standardnu sezonu, na oba kraja terena. Statistika okvirno slična na nivou cele EL karijere. Igra takođe slična, nekad porobi, nekad se ne pojavi. Nikad on nije bio stabilan strelac sa 12-15 sigurnih poena svaku utakmicu. Ko je to očekivao, jbg, u startu se prevario ili nije gledao Kenana ranije.

Interesantno mi je kako tačno zamišljaš da vidiš leđa groznom igraču od 34god, koji kod nas ima garantovanih bar 1.2mil za sledeću sezonu?

Posted
13 hours ago, Red said:

Opet slavljenje poraza. To što je ispuštena dobijena utakmica, nema veze... Da je prvi put, pa i ajde. Ne znam za druge, svaka čast za borbu i želju, ali ja prosto ne mogu da budem zadovoljan ovakvim luzerskim porazom. Da je jedan, pa i ajde, ovako, iskreno, previše luzera u ekipi imamo.

Na ovoj sam stranici i ne vidim da je bilo ko slavio poraz. Šta ljudi treba da rade umesto toga, mažu igrače i trenera govnima? 

Odigrali ste još jednu odličnu utakmicu, protiv dosta jačeg protivnika, na gostujućem terenu gde su imali prilično domaćinsko suđenje, a i najboljeg igrača lige na svojoj strani, dok ste vi i dalje bez svog najboljeg igrača.

Da, izgubili ste. But that's basketball for you - you win some, you lose some. I teraš dalje. Naravno da igračima treba odati priznanje na poštenoj borbi i zalaganju, to zapravo spada u neko poštovanje sporta. 

Što se tiče ostalih stvari koje se pišu, prozivanja Gidre i slično, on da može da reši ovakve mečeve, ne bi igrao u KKCZ.

• Like 4
Posted
57 minutes ago, fradler said:

Btw, svaki igrac u rosteru (osim Lazica koji nije ni igrao) imao je odlicne sekvence i vazne role u nekim pobedama, osim Dobrica.

Stvarno fascinantan nivo beskorisnosti, onaj promasaj protiv Amera ga je vratio na fabricka podesavanja...

• Like 1
Posted (edited)
12 hours ago, Crni said:

Nadam se da je Kodi dobro, jak je to momak, ima zaista fantasticno telo

Jedini deo posta sa kojim se slažem. 

Edited by DameTime
Posted (edited)

Ovde je Rokasov promasaj, imao je punu sekundu kada je uhvatio loptu.

Nije ni morao da je hvata toliko visoko niti toliko rano, prerano je i sutnuo i lose iskontrolisao telo. Pola sekunde je ostalo kada je vec bio na zemlji, okean vremena.

Uncontested shot, zicer da ne moze biti veci za profi kosarkasa. Kalina bi zmureci pogodio.

Edited by Cavani
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Nisam gledao sinoc utakmicu, bio sam na slavi, pa sam pratio samo rezultat preko sofe i zanima me par stvari.

Kako je trener uspio da prospe +8 u zadnje 2 minute?

Kako vi ovde vecina govorite da smo se borili, da nemate sta zamjeriti nikome na zalaganju u borbi, a primili smo 96 poena za 40 minuta i 15 u produzetku? Pa kakva je to onda borba i zalaganje?

Eto samo me to zanima, a o ovom na klupi koji je opet uspio nemoguce cu kasnije, ima bas dosta materijala.

Ma, lagano izgubio, nek' se tera u tri lepe Paralije.

Na +8 rekao igračima da više ne idu na koš, nego da hobluju parket ceo napad i onda bace nešto bzv.

U odbrani da se sklone, kako bi Nan i ekipa mogli da poentiraju. A ako slučajno ne ubace - onda da napravimo glup faul za bacanja, za svaki slučaj.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Cavani said:

Ovde je Rokasov promasaj, imao je punu sekundu kada je uhvatio loptu.

Nije ni morao da je hvata toliko visoko niti toliko rano, prerano je i sutnuo i lose iskontrolisao telo. Pola sekunde je ostalo kada je vec bio na zemlji, okean vremena.

Uncontested shot, zicer da ne moze biti veci za profi kosarkasa. Kalina bi zmureci pogodio.

Bukvalno si sve ovo napisao, jer je Rokas u pitanju : ) 

Ni blizu nisi objektivno opisao situaciju.

Niti on gleda ka satu, da zna koliko je do kraja, niti su airball šutevi laki anticipaciju i postavljanje tela u položaj za šut u toj brzini. 

Zasrao je posle toga sve što je mogao, ovo mi je najmanji problem bio. 

• Like 7
Posted

Na osnovu informacija do kojih je došao Sport klub, saznajemo da Kodijeva povreda nije teže prirode.

Očekuje se da će Miler-Mekintajer u narednim danima biti podvrgnut terapijama, ali i da će biti u dobrom stanju za nastup u Minhenu u utorak.

❤️💪

• Like 10
  • Love 10
Posted
16 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Bukvalno si sve ovo napisao, jer je Rokas u pitanju : ) 

Ni blizu nisi objektivno opisao situaciju.

Niti on gleda ka satu, da zna koliko je do kraja, niti su airball šutevi laki anticipaciju i postavljanje tela u položaj za šut u toj brzini. 

Zasrao je posle toga sve što je mogao, ovo mi je najmanji problem bio. 

Nije ni morao da gleda na sat, dovoljno je vremena bilo.

Childres salje pozdrave 🙂

Posted (edited)

Ono je situacija gde loptu vrhovima prstiju bocnes i udje u kos, ako imas trunku osecaja. Nije cak morao ni da je hvata, ali je krenuo pa se predomislio, pa je promasio. A to sto je rano skocio je opet samo njegov nedostatak osecaja.

Stefan Lazarevic bi ovo spakovao u kos, eto takav je zicer bio.

rokas Cropped.png

Edited by Markoss
  • Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Fali nam stvarno neki bek ili kombo da uzme loptu u ruke i resi mec,Kenan je to ali samo delimicno i nista vise a sinoc svakako nije bio u svom elementu.

Moramo se stvarno resiti nekih igraca hteli to ili ne.

• Like 5
Posted (edited)
1 hour ago, Mrk said:

"Mrk(i) vuče podigni brkove da ti vidim toke na prsima "

Gledam danas reprizu,i divim se ovoj ekipi. Protiv sampiona Evrope koji igra rastereceno, naložen sto posto sa punom halom i uzavrelom atmosverom iz svima poznatih razloga ti  igraš produzetke sa njima.Pritom imas zicer za pobjedu,ali nema sreće.  Ludi presjednik ulazi u teren,ataman najbolji evropski trener trenutno pravi nenormalni pritisak,i to sve zbog košarkaša Crvene Zvezde. Partija za pamćenje,rezultati za pamćenje,tabela zadovoljavajuća. Rast kluba je evidentan,sledeće sezone treba pokazati da klub raste i ide uzlaznom putanjom. Prvi put je Sfero sam radio posao od početka sezone i toliko utakmica perfektnih. Uz pravilan rad ljetos može ići samo gore. 

Invazija na Minhen,pa sto bude na kraju će svakako biti BRAVO ZVEZDO!

Edited by borisbakic
Posted (edited)
16 minutes ago, Markoss said:

Ono je situacija gde loptu vrhovima prstiju bocnes i udje u kos, ako imas trunku osecaja. Nije cak morao ni da je hvata, ali je krenuo pa se predomislio, pa je promasio. A to sto je rano skocio je opet samo njegov nedostatak osecaja.

Stefan Lazarevic bi ovo spakovao u kos, eto takav je zicer bio.

rokas Cropped.png

Dajte ljudi, molim vas.

Da ubacim sad ja Stefana Lazarevića kako promašuje zicer u Minhenu na asistenciju Kampaca, koji dete od 10 godina daje nogom?

Ovako kad kačite sliku, izgleda kao da je imao dodavanje na alley-oop, ali jbg, ne ume da uhvati loptu. 

Mogao je da ubaci. I ja mislim da bi Kalinić dao, jer je majstor za ovo, ali nemojte kačiti ovako izolovani frejm, jer ne pokazuje šta se zaista desilo.

I ja imam sliku, iz ugla gde izgleda da mi je patka duža i šira od nadlaktice, da ne postavljam ovde...ali verujete mi da nije xD

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 8
  • Ha-ha 6
Posted
20 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Dajte ljudi, molim vas.

Da ubacim sad ja Stefana Lazarevića kako promašuje zicer u Minhenu na asistenciju Kampaca, koji dete od 10 godina daje nogom?

Ovako kad kačite sliku, izgleda kao da je imao dodavanje na alley-oop, ali jbg, ne ume da uhvati loptu. 

Mogao je da ubaci. I ja mislim da bi Kalinić dao, jer je majstor za ovo, ali nemojte kačiti ovako izolovani frejm, jer ne pokazuje šta se zaista desilo.

I ja imam sliku, iz ugla gde izgleda da mi je patka duža i šira od nadlaktice, da ne postavljam ovde...ali verujete mi da nije xD

Svako vidi ono sto mu je drago.

FB-IMG-1744457453565.jpg

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 15
Posted

Negde cuh spekulaciju da ce u kombinaciji za Bajern biti i Bolomboj...

11 minutes ago, Howie Roseman said:

Yago 38,1% za 2 poena tokom sezone, samo Paris Lee i Lundberg imaju slabiji procenat od igrača sa minimalno 40 pokušaja za 2 poena.

Kad se setim naslova Lundberg odbio Boston da bi dosao u Partizan... Meni je mnogo placati Jaga 800 000....

• Like 4