Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted (edited)
44 minutes ago, StiviKivi said:

Teodosić je trebao da se ugleda na Ljulja recimo i vidi sa kojim žarom i ulogom igra svoje poslednje sezone. Možemo da ga volimo ili ne volimo , Ljulj je tata

Neuporedivi su, Ljulj je uvek imao ozbiljan motor i ovih 15% što mu ostalo je dovoljno za neke iso situacije. Miša je vazda bio sporać, pik majstor, 0 iso i vrlo malo off skrina, i takvi uglavnom ružno stare. Da se povukao prošle sezone i triplete svi bi mu dupe ljubili, sad jbga.

Edited by Molina23
  • Like 9
Posted

Ako je do mene i mog otvaranja teme - prastajte! Da su igraci i Sfero barem delic takvog angazovanja imali, bilo bi nam bolje. 

Zato i treba neki "Slavisa" da otvori temu, jebes uvode i velike najave i analize. Na' temu i gotova stvar. 

Aj' sad zdravo, ja se odavde odjavljujem. 

• Like 2
Posted
8 hours ago, StiviKivi said:

Teodosić je trebao da se ugleda na Ljulja recimo i vidi sa kojim žarom i ulogom igra svoje poslednje sezone. Možemo da ga volimo ili ne volimo , Ljulj je tata

Igrao je i Teodosić prošlu sezonu sa velikim žarom, a ova druga mu definitivno nije trebala.

• Like 3
Posted

Braćo cigani, možda ova sezona nije opravdala očekivanja ali smo i dalje jedina neporažena ekipa u duelima sa Panterima iz predgrađa :Hail:

• Like 1
Posted

Teodosić ni u prajmu nije mogao fizički pola onoga što Ljuljara može. Kao što Ljulj ni u najboljim danima nije imao trećinu košarkaškog umeća koje je Miloš imao. Pa da ne vučemo pogrešne paralele.

Teova prošla sezona, kakva takva, gde je na kraju doneo i neke trofeje i odigrao plej ofove čak i iznad svojih mogućnosti (uz sve rupe koje je ostavio iza sebe) je bila savršena prilika da se slika sa ženom i decom i trofejima negde na Kališu, napravi oproštajnu utakmicu, dovede pola košarkaške Evrope i ode u penziju kako dolikuje. Čak i to što je imao ugovor za ovu sezonu je moglo da se ispegla, da mu se isplati deo (ili sve, ko da su pare problem kad te država kljuka) i da ode dostojanstveno. Izabrao je da poslednja sećanja na jednog košarkaškog virtuoza budu baš bleda (da ne kažem nešto ružnije). 

Kako god, ma koliko Teo nije prototip modernog košarkaša (čak ni u svom prajmu), ma koliko igrao odbranu na nivou na kom je bio na onom U18 EP u Beogradu 2005, Teo je razlog što se voli košarka kad si klinac i jbg, uz sve ružne epizode (posebno pod stare dane), uzrokovane fizičkom nemoći i nerazumevanjem da ga je vreme pregazilo, Teo je obeležio jednu epohu naše košarke. Ne znam kakvi su mu planovi za dalje, u teoriji on bi mogao da bude odličan trener (mada vidimo na SalOvom primeru koliko genije na terenu nije genije na klupi). Ili će patike da zameni cipelama i pridruži se otera pola sportskog sektora našeg KK. 

• Like 10
Posted

Kada u sns klubu ne bi bili poltroni, tada bi na neku funkciju pored Miše bio postavljen i omiljeni Milenko Topić, čovek koji zaslužuje sve najbolje od ovog kluba. Ali nismo... Zato Bagzi/Dozet.

Posted
3 minutes ago, HAMMER said:

opet defetizam i nezadovoljstvo a na pobedu efempea smo od uspesne sezone i istorije. kakvi ste to ljudi???

Zapravo, imamo meč loptu FMPa pa onda dve meč lopte Spartaka a ovde se skidaju gaće. Sramota. 

JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO 💪

• Like 1
  • Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

A malo se i preteruje sa Teodosicevim losim uticajem na igru/rezultate ove sezone. U EL odigrao 19 utakmica i to je uglavnom ulazio na parket kada ni Kodi ni Yago ne igraju dobro, a kljucne utakmice na kraju nije ni igrao (Efes, Pao, Bajern). Ne treba zaboraviti ni da se pojavio u finalu kupa sa bitnom ulogom i pogodjenim sutevima, sto nam je donelo ispostavice se jedini trofej ove sezone. Najvecu mrlju je ostavio zbog one suspenzije u Aba, a opet i to mu se sada zamera iako je vecina tada bila srecna sto ce nas njegovo odsustvo pojacati. Svakako, klub ga je projektovao da bude deo rostera ove sezone i morao je to da postuje, a ne da izbaci sebe iz tima na taj nacin. Slazem se naravno da je ova sezona od njega bila nepotrebna, ali meni barem ne moze da pokvari utisak generalno o njemu kao igracu i licnosti. Iako mu zameram sto nije dosao u pravom momentu u Zvezdu (a to je bilo pre par godina kada je otisao u Virtus), prosle sezone je dao koliko je mogao i bio jedan od zazluznijih za tri trofeja. Ove sezone nije bilo dobro, ali smo realno imali bar 10 vecih problema u rosteru od njega.

Edited by СтелаРоса
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ljudii, zar ne kažu čak i grobari da je FMP zapravo Zvezda, tako da još jedna pobeda deli Zvezdu od ulaska u finale KLS, tako da imamo šanse idalje da osvojimo KLS 😉 😄

Posted
On 6/17/2025 at 2:11 PM, leki bg said:

Vecina se nece sloziti sa mnom, ali ja I pisem da se vecina ne slozi: 

- domaca osnova je uvek dobar potez i zbog prilagodjavanja stranaca i zbog vezanosti za klub i zbog svlacionice i zbog konekcije sa navijacima...

- ove sezone je debelo zakazala, zasto?

Moje misljenje je da se politicka situacija najvise odrazila bas na KKCZ. 

Stime vs Keselj potvrdjuje

Nije Srbija Norveska, prijateljstva, poznanstva, dobri odnosi pucaju zbog politckih stavova.

Ni trenutni igraci nisu imuni.

Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Auh bravo

Možda bi vam bilo pametnije da domaćim igračima date više minuta, da od njih pravite okosnicu tima, a ne da se Zvezda pretvori u skupinu plaćenih stranaca kojima ovaj grb ništa ne znači

He he.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Da video sam i to

Verujem da misli da se okrenemo stvaranju mladjih

Nažalost ne

Ognjen Dobrić i domaći igrači su ove godine u Zvezdi bili neiskorišćeni i gurnuti po strani. Zašto i zbog čega, ne znam. Kad god su bile uspešne sezone, temelj tima su bili domaći igrači, ove godine smo imali krem de la krem igrače koji su bili u reprezentaciji godinama i to sa važnim ulogama, ipak rezultat ove godine je izostao. Ognjena sam pomenuo jer je on pretrpeo najveću štetu odlukom trenera", naveo je Štimac. 

Ovo insistiranje na podobnom poreklu ispred svega, je nivo najgoreg sns populizma i Štimac bi trebalo da prestane da se bavi time. 

• Like 2
Posted
29 minutes ago, Don Dusko said:

Možda bi vam bilo pametnije da domaćim igračima date više minuta, da od njih pravite okosnicu tima, a ne da se Zvezda pretvori u skupinu plaćenih stranaca kojima ovaj grb ništa ne znači.

Jeziv deo. Šteta, ostalo je Štimara fino sročio.

• Like 2
Posted

Koliko su meni debilne prozivke kad neko tuzi klub sto mu ne isplate ono sto ga sleduje. 

Dal bi gosn Drcelic oprostio nekom da mu da kaparu za stan, i ostane duzan 150k? 

• Like 10
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Koliko su meni debilne prozivke kad neko tuzi klub sto mu ne isplate ono sto ga sleduje. 

Dal bi gosn Drcelic oprostio nekom da mu da kaparu za stan, i ostane duzan 150k? 

Probaću ja jer sam ionako bez volje za životom zbog završnice ove sezone, možda mi gepekovanje bude prijalo.

• Like 1
Posted

Dosao sam samo da dam podrsku Stimcu Vladimiru.

Drcela sisaj. Keselj sisaj. 

Treba sve raspustiti. 

Zali Boze nasih para. Postao sam Goldberg team. 

Aj zdrao

• Like 3
  • Pumpaj! 2