Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Mi smo valjda jedina ekipa u Evropi kojoj prvi plej u ovakvoj utakmici odigra 12 minuta.

Bio je bas los, ali neverovatno da se ni ne proba sa covekom koji je projektovan da bude alfa ekipe.

A opet je toliko nepouzdan igrac da ne veruje verovatno niko da bi on ista tu promenio.

Uz sve to, sada vec standardni choke Petruseva kad je frka.

Od Nedovica i Kenana vise i ne ocekujem nista. Ubacice nesto na mahove, ali ce vrlo brzo to da prospu, sto u napadu, sto u odbrani.

Drzali nas Jago, Braun, Rokas i Dobric u utakmici.

• Like 16
Posted
3 minutes ago, mister-no said:

Pravićemo mi Čovića od blata, vidim ja

Kako da ne... Zbog njega i ne vredi što imamo veći budžet kad je razmišljanje isto.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Pitao je neko gore "da li vam je sada neuspešna sezona?", po mom mišljenju jeste. "Realan" rezultat u EL i fejl u ABA. Da li je bilo nesrećnih okolnosti? Jeste. Da li je fejl na jednu loptu u više navrata? Jeste. Da li je bilo sjajnih momenata tokom sezone? Jeste i to. Ipak je i dalje neuspeh.

Da li to znači da mislim da su igrači luzerčine, trener kurčina i da treba sve razmontirati i ostaviti samo Balšu Koprivicu? Guess what, ne. Uprave mi ne bi bilo ni najmanje žao, doduše.

Dobra stvar je što nije igrao Davidovac pa se neće srati po njemu ni krivom ni dužnom.

Hide contents

Optimistično očekivanje, je l' da?

Igrači nisu luzeri (mada moraju da pokažu sportsku drskost i sami) ali trener jeste to što si rekao.

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Mi smo valjda jedina ekipa u Evropi kojoj prvi plej u ovakvoj utakmici odigra 12 minuta.

Bio je bas los, ali neverovatno da se ni ne proba sa covekom koji je projektovan da bude alfa ekipe.

A opet je toliko nepouzdan igrac da ne veruje verovatno niko da bi on ista tu promenio.

Uz sve to, sada vec standardni choke Petruseva kad je frka.

Od Nedovica i Kenana vise i ne ocekujem nista. Ubacice nesto na mahove, ali ce vrlo brzo to da prospu, sto u napadu, sto u odbrani.

Drzali nas Jago, Braun, Rokas i Dobric u utakmici.

Po tvom pisanju,ostaju i Kenan i Nedovic? Nemoj da zezas...

• Ha-ha 1
Posted
Just now, TB Told said:

Kako da ne... Zbog njega i ne vredi što imamo veći budžet kad je razmišljanje isto.

Uživaj u desetom mestu u EL i četvrtom u Aba i razmišljaj drugačije, ne branim..

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Toliko godina ste tražili napredak u Evroligi,dobili ste ga.Osvajanje domaćih trofeja predstavljano je totalno nebitno za većinu. I sad se nervirate i trazite odlazak svih jer posle 11 godina ne igramo finale.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, berti said:

Čekaj, logika je da nema ko drugi, pa neka njega? Onda ga neka tu, bez obzira na rezultate, jer nema ko umesto njega. 

Milion kompromisa... I to treba nekada da se demistifikuje. Koji su to kompromisi? Kodi, Kenan, Daum, Braun dosli bez znanja Grka? Za Jags i Gidru nije pitan? Bio protiv Kaline i Bokija? To je vise od pola tima.

A druga polovinu sto nisi napisao?

Ima odgovornosti na Janisu.No meni je nesto drugo poenta al dobro.

Otici ce Janis.

Doci ce drugi trener.

Pa cemo tog trenera terati.

I tako ukrug.

A zasto?

Kaze neko pa ni stranci nisu odigrali dobro sezonu?Naravno kada ih dones da ti popunjavaju manjkove domace osnove.

I tada su svi na gubitku.Jer em nisu kompatibilni i onda zbog toga odigraju losije sezone.

Svako ubede se tu po koji Quinci ili Bokiboj.

Al sve u svemu mrsavo.

Ako bi sklapali roster po nekom smislu a ne po pasosu onda bi trener imao 100% odgovornosti i posle ovakve sezone trebao bi da ide.

No dok su druge stvari upitanju jbg.

Posted

Ako nista drugo bar nismo bili bezvoljni. Jednostavno, u ovom nasem i njihovom sastavu oni su bolja ekipa.

Ne leze nam, jaci su od nas, imaju bolje sutere i plus domaci teren i sve sto ide uz to.

Zasluzan prolaz Buducnosti, nece ni Partizanu biti lako sa njima.

Mi da se resetujemo, Janko da probere sta valja pa polako u sklapanje tima za sledecu sezonu.

• Like 9
Posted
6 minutes ago, mister-no said:

Pravićemo mi Čovića od blata, vidim ja

Već imamo Čovića od blata, ali problem je onaj pravi koji i dalje vuče sve konce.

Ne treba da se nadamo ničemu boljem ni iduće sezone.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Neverovatno mi je koliko Kodi i Kenan ne prave razliku. Ajde ok EL, bilo je dobrih i losih utakmica, nisu oni top kvalitet za taj nivo, ali ocekujes bar u Aba da ce da rutiniraju ovakve rivale, ali jok. Totalna nesposobnost da se bilo sta iskreira, odigra 1 na 1, odigra za druge, pogodi neki tezak sut. Bukvalno nista ne odigraju na cist individualni kvalitet. Na sve to Kodi bez zelje, agresivnosti, borbe. Ja ne znam sta je taj decko u karijeri osvojio i postigao pa da bira utakmice? Ovo mu je najveci klub u kojem je igrao (ok bio i kod komsija ali u EC sezoni). Kenan barem rilja svaku utakmicu, ali nije to dovoljno za prvog beka, plus je fizicki limitiran. Petrusev mlitav, taj decko jos toliko mora da radi na sebi da bi bio top EL igrac, a on vec prica o Nba. Mozda smo i mi previse ocekivali od njega u ovom periodu sezone, nema puno centara koji su prve napadacke opcije i imaju konstantno dvocifrene brojke, ali jbg, nije opravdao ocekivanja. Kalina prvo povredjen pa suspendovan, Bolomboja odavno nema. Nedovic je jos kao nesto i odigrao u skladu sa ulogom drugog beka sa klupe. I to je to od nasih glavnih igraca u ovoj polufinalnoj seriji. Sve ostalo je bilo na improvizaciju, rotiraj, izvedi ovog, ubaci onog, pa valjda ce neko proigrati. Vuku danas ekipu Yago i Dobric koji se raspadaju poslednjih par meseci. Jedina konstanta nam je John koji igra na energiju i iskustvo i uz sve svoje limite je jedini igrac kojem je trener verovao. Mi bi ovakvi protiv Partizana izgubili 3:0 metla. Ne kazem da je dobro sto nismo prosli dalje, ali to nam je realnost trenutno.  

• Like 7
Posted
7 minutes ago, Cavani said:

Pa prvi plej stranac je inace biran zbog trulih kompromisa da su morali da ostanu Teo i Neda, uz pogresnu odluku da se i Jago zadrzi i podupla ugovor. Nemam nista protiv domacih igraca, ali novih kvalitetnih vise nema a postojeci su sve matoriji.

Znam brate ali skroz pogrešna adresa. Prvi odgovorni su Bagzi  i Dozet, drugi Grk i tek treći ešalon su igrači, i među njima opet Kodi i Kenan u samom vrhu..

• Like 1
Posted (edited)

Da li smo ključeve tima igraču koji nema taj kvalitet. Dobro su procenile komšije onomad kad su ga otpustili I na vreme shvatili da tu nema leba. Međutim nije samo on problem bilo je tu dosta i drugih failova ali Codyja nema šanse da zamislim kao prvu violinu bilo kojeg euroligaša a to smo mi učinili ove sezone. Na možda i najvažnijoj poziciji u timu smo tako omašili. I to x2

Edited by bodo
  • Like 2
Posted (edited)

Mnogo smo se razmazili, pa čim nije trofej odma teraj sve redom. 

Od zadnjih 10 godina u aba ligi uzeli smo 7 titula? Malo li je?...koliko su drugi uzeli ? po jednu..( 1)....sta oni da kažu....

Ove godine napokon iskorak u Euroligi koji su svi tražili...kakav je takav je , ali je iskorak....uzeli smo već jedan trofej u Kupu...imamo priliku za još jedan...trofej je trofej....

Nemoj da se ponašamo kao razmažena deriste pa da kmečimo...Nista nije večno pa ni nasih 10 uzastopnih finala...mora i tome doći kraj, pa da krenemo u novi ciklus...

Svakako će biti zanimljiv prelazni rok, I ko će ostati...dosta igraca nije zaslužila da ostane, a neki bogami jesu poput Brauna koji je svojim odnosom ka dresu apsolutno zasluzio novi ugovor.

Edited by No name
  • Like 10
Posted

Cody Miler Mekintaje najveci promasaj ikada u nasem klubu. KAkav je bio u oktobru takav je i sada. 

Nestabilan, bezvoljan. Kako udje na teren mi idemo u kontru i u minus. 

Pre bih mucenog Yaga zadrzao nego njega. 

Petrusev nema nijedan kvalitet za NBA, mozda neki za Olimpijakos. Kamenjas ga skoluje dva puta u 5 dana. Da ne brinemo ostace on lagano.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Nini3112 said:

Ali brat Daum kad ga vidim kako se krece prevrne mi se zeludac😀

Ne moze Megija da ugura pod kos brat

"Ne sekirajte se...daum ce biti druga cetvorka, prva ce biti zver neka 🤡🤡🤡"

• Like 2
Posted
3 minutes ago, No name said:

Mnogo smo se razmazili, pa čim nije trofej odma teraj sve redom. 

Od zadnjih 10 godina u aba ligi uzeli smo 7 titula? Malo li je?...koliko su drugi uzeli ? po jednu..( 1)....sta oni da kažu....

Ove godine napokon iskorak u Euroligi koji su svi tražili...kakav je takav je , ali je iskorak....uzeli smo već jedan trofej u Kupu...imamo priliku za još jedan...trofej je trofej....

Nemoj da se ponašamo kao razmažena deriste pa da kmečimo...Nista nije večno pa ni nasih 10 uzastopnih finala...mora i tome doći kraj, pa da krenemo u novi ciklus...

Kakav crni iskorak, 10.mesto u EL, play in ne racunam kao PO.

• Like 5
Posted (edited)
10 minutes ago, Nenadd said:

Ako nista drugo bar nismo bili bezvoljni. Jednostavno, u ovom nasem i njihovom sastavu oni su bolja ekipa.

Ne leze nam, jaci su od nas, imaju bolje sutere i plus domaci teren i sve sto ide uz to.

Zasluzan prolaz Buducnosti, nece ni Partizanu biti lako sa njima.

Mi da se resetujemo, Janko da probere sta valja pa polako u sklapanje tima za sledecu sezonu.

Kod tog probiranja se najviše plašim. On od dolaska kod nas nije pogodio ni sa jednim stranim pojačanjem. O domaćim igračima neću ni govoriti njih on i ne dovodi niti se pita. I opet će u novu sezonu da se uđe sa Kodijem koji nije za prvog pleja a preskup za drugog. Tu će biti i Jago koji ne može ništa u ovoj ulozi. Ostaće Nedović i Kenan sa 10 dobrih partija ukupno obojica po sezoni od 90 utakmica. Biće tu i nesrećni Dobrić, Davidovac i Mitrović. 

Jedino mučeni Bolomboj će ostati što vredi a ni on neće na parket do kraja godine kako stoje stvari. Mi da bi izgledali kao prava ekipa trebaju nam,, crnci" od 25cm, čuj centimetra, godina. Željni igre. Da grizu. A mi dovodimo Lorenca Brauna. Eto to je sav smisao i put koji nas čeka u novoj sezoni. Para kao pleve a mi ograničeni kao francuski balkon. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Potrosila nam je ova sezona previse zivaca i jos vise para koje su u neku ruku opet nase. Vise mi je zao zivaca ali jos vise me tuga vata kad znam da se opet sprema novo lozenje i paljenje mase nekim novim pojacanjima koja ce posluziti isto kao i ova do sad, da se uzmu pare ispod stola i da ponovo ne opravdaju zbog cega su masno placeni. 

• Like 1
Posted

Sezona je krenula nizbrdo kad je ekipa počela da baštini "mrljavu" igru, a to se desilo dana potpisivanja novog Janisovog ugovora. Bilo je, doduše, i po koja dobra utakmica (uglavnom završena porazom) ali većina utakmica je odigrano bez energije, bez uigranosti, sa jadnim procentom šuta, mnoštvom izgubljenih lopti i vrlo često sa emotivnim ispadima pojedinih igrača. Utakmica od večeras spada u red naših uobičajenih utakmica u poslednja četiri mjeseca, sa malo skokova i mnogo izgubljenih lopti. Za nas , neuobičajeno dobar šut u jednom dijelu utakmice, davao nam je iluziju da možemo dobiti Budućnost.

Posted

Kakav rebuilding pominjete svi pa nije ovo menadzer da na dugme raskines ugovor sa 10 igraca. Partizan je prosle sezone promenio veo tim jer je vecini isticao ugovor, a u ekipi su imali igrace za koje su drugi EL timovi rado prihvatili ugovor jer su jedni od najboljih u ligi. Ono sto je kljucno je sto si neke kolege pomenule rebuilding u sturkturi kluba. Tri godine si sigurno u EL i neophodni su ljudi koji imaju ideju, plan i nacin da ga realizuju tako da u ove tri godine napadnemo najvisi plasman bez toga tesko da cemo uspeti pa taman zamenili sve igrace i trenera.

• Like 1
Posted

Prvi plej u EL u odnosu na drugog pleja ima redom: gori plus-minus, gori net rating, manje asistencija per 40, lošiji odnos asistencija i izgubljenih, manje izvedenih slobodnih bacanja po meču za 9 minuta više u proseku (!?), gori TS%... Čovek sa inflated statistikom iz Baskonije za koga je plaćeno obeštećenje i data mu milionska plata, jer ima sajz i jak je, kao da je izbacivač sa splavova a ne košarkaš. Verovatno najgori half-court PG u EL (makar među starterima) sa tim šatro enigmatičnim tiha voda breg roni stavom, a u suštini jedno mrtvo puvalo od lika, ako u sledeću sezonu uđemo bez midžeta i defanzivnih kratera u bekovskoj liniji zaista nema nikakve potrebe ni za ovom kamenom prevarom da kao donosi nekakav balans... Lika bukvalno prosrao šut na poslednjih nekoliko EL utakmica i onda se napržio da diže trojke iz pika u ranoj fazi napada, kao on ima samopouzdanje... bez ikakvog pokrića. Bljak. 

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Kakav rebuilding pominjete svi pa nije ovo menadzer da na dugme raskines ugovor sa 10 igraca. Partizan je prosle sezone promenio veo tim jer je vecini isticao ugovor, a u ekipi su imali igrace za koje su drugi EL timovi rado prihvatili ugovor jer su jedni od najboljih u ligi. Ono sto je kljucno je sto si neke kolege pomenule rebuilding u sturkturi kluba. Tri godine si sigurno u EL i neophodni su ljudi koji imaju ideju, plan i nacin da ga realizuju tako da u ove tri godine napadnemo najvisi plasman bez toga tesko da cemo uspeti pa taman zamenili sve igrace i trenera.

Posted
8 minutes ago, mister-no said:

Uživaj u desetom mestu u EL i četvrtom u Aba i razmišljaj drugačije, ne branim..

Čović je takmičarski april u EL sanjao otkako je otišao Radonjić i on postao jedini koji odlučuje, samo što ga nikad nije doživeo, a četvrto mesto u ABA je upravo posledica njegove zaostavštine i politike kupujmo domaće.