Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Janise, meni turi tzatziki, paradajz i luk i spakuj mi za poneti.

hahaha legendo, i pored blama veceras , neko da me nasmeje... hahaha grk ladno moze  da otvori kiosk brze hrane, bolje bi mu islo ..

Za mene je od pocetka on bio totalan promasaj . 

• Like 3
Posted

Kup je bio u februaru, a evo ga kraj maja.

U tom periodu ekipa je imala par incidentnih utakmica (Efes kuci, Pao u Atini), ovo ostalo sve preslikano, mlohavo, mlitavo, nezainteresovano, nekvalitetno.

Hvala Grku, okej je lik, gospodin ali zbogom...mora da se preseče.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

E ovo je samar koji nam je trebao. Sad da ih preokrenemo!

Ja se slažem da je bolje izgubiti 30 nego 10 razlike i da bi trebalo da postoji dovoljna motivacija za naredne mečeve, ali nisam baš siguran da ekipa ima dovoljno igrača sa karakterom da reaguje adekvatno.

Posted

Ovu utakmicu šta pre zaboraviti i spremiti se za bar za uzvrat pa šta bude u trećoj. A mi bolje da prespavamo jer su glave još vruče I emocije snažne. Iako izgleda nemoguća misija ne treba se predavati. 

• Like 2
Posted

Ovi su i na +30 grizli i igrali na max da nas ponize... Ako nas to bar malo ne probudi u Beogradu, onda je to def znak da je ekipa u qrcu i sa formom i sa motivacijom... A i atmosferom verovatno... Nije Grk uspeo da posloži ovu ekipu, previše igrača je ugasio svojim tumbanjem i načinom igre... Retko ko je tu zadovoljan, počev od njega samog, a i dosta igrača, čim ovako izgledaju... Kalina u ovako nemoćnom izdanju je dovoljan pokazatelj... Verovatno je i povreda Bolomboja smanjila naše ionako male šanse da uradimo nešto više...

Čak i da kažemo da je ABA nebitna, ne smeš da dozvoliš da te jedna EK ekipa ovako ponizi i popiša se po tebi...

• Like 3
Posted

Mozemo za Janisa reci sta god, ali covek na kzs lepo izadje, prihvati krivicu za poraz. Nema sudije krive, jeste li videli sta su mi rekle, gadjali su nas sa tribina, zasto ovako nije u EL...............

• Like 8
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, MarioKempes said:

Nema šta da ih razbudi, da to tako ide razbudili bi se na 15 razlike, pa preokrenuli u drugom poluvremenu.

Slažem se, jednostavno smo igrački bili nemoćni. Rešavali su nas kao pionire sve vreme. Izduvani balon, plus upitna motivacija...

• Like 1
Posted

Ja mislim da mi njih dobijamo u Bg, ali nisam uopste optimista za majstoricu. Cak i da prodjemo ne vidim kako mozemo Partizan da dobijemo u finalu bez prednosti domaceg terena. Generalno smo slaba ekipa koja od povrede Bolomboja ne zna gde bije. Cele sezone smo Aba ligu otaljavali i svesno izgubili prednost domaceg terena i sada nema kukanja na ponasanje Varvara, inace Omic se bas "zvezdaski" ponasao ceo mec, pokazivanje misica, becenje od prvog do poslednjeg njegovog minuta na parketu. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Mozemo za Janisa reci sta god, ali covek na kzs lepo izadje, prihvati krivicu za poraz. Nema sudije krive, jeste li videli sta su mi rekle, gadjali su nas sa tribina, zasto ovako nije u EL...............

Uhod'o se.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Bukvalno bih sve rasterao (Bolomboj excluded).

Pocev od Sferopulosa, ekipa mu izgleda kao razbijena banda - niti postoji plan ige, niti uspeva da ih motivise. Najzasluzniji je za ovu tesku sramotu.

Kalina car, ali evidentno mu je kosarke preko glave, nek ode covek negde da uziva.

Petrusev je ogroman talenat, ali mi se smucio, definicija nesampionskog igraca.

Braunu svaka cast za zelju i borbu, steta sto nije dosao pre 5 godina, sada vise nije to to.

Ostali nisu ni vredni pomena, vecinu bi valjalo motkama najuriti.

Edited by fradler
  • Like 10
Posted (edited)

Gedraitis,Daum,Kenan,Jago,Dobrić,Lazić,Davidovac ni pod kojim uslovom ne smiju ostati sledeće sezone.Nedovića i Mitrovića bi zadržao sa nekim veteranskim ugovorima kao domaće igrače ali daleko od nosioca.Brauna bi zadržao ako postoji mogućnost da nakon odmora i priprema bude bar 80 % starog Brauna.I da,Lorenco je za Kodija izmislio košarku.

I da,Sferopulos može lagano nazad u Grčku.

Edited by Taki
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Vau, mozes misliti. Izgubis od EK tima 35 razlike i prihvatis krivicu za poraz. Evo skamenjen sam tim potezom

Posted
6 minutes ago, MarioKempes said:

Nema šta da ih razbudi, da to tako ide razbudili bi se na 15 razlike, pa preokrenuli u drugom poluvremenu.

Kad bi to zavisilo samo od jedne ekipe, nakon što su razigrali protivnika bilo je kasno za bilo kakvo buđenje.

Posted
23 minutes ago, Markoss said:

Btw, lepo smo mi pikali u EL do nekog momenta, ali bice ovo slabija sezona od prosle ako ne uspemo da osvojimo ABA ili makar KLS. 

Pa naravno. Nismo mi  bili 6. u EL iako smo mogli biti 4. pa da se tolerize raspad.

2 hours ago, Amigo21 said:

Nije tacno, originalna pesma je nana Zvezda sampion, ooooo svi na stadion. Kada smo igrali protiv Olimpijakosa u Ligi sampiona mi smo prepravili pesmu sa umesto svi na stadion Olimpijakos. I to je nasa pesma koja se svidela navijacima Olimpjakosa i oni je redovno sada pevaju. Ja sam pisao na tu temu ovde, licno sam bio u Pireju i tvrdim da Zvezdu tamo jako vise cene nego sto Oli cene ovde. Prosle godine mi ih dobijemo tamo a Gate7 napravi bakljadu i peva sa nasim igracima. Zamislite ovde sta bi bilo da Oly dobije u Areni a da Delije pevaju sa igracima Olimpijakosa posle mecka. Pa zivi ne bi ostali od reznih komentara. 

Pa ovde postoji animozitet prema olimipijakosu iskljucivo zbog nase grupe, ne zbog njihove. Nasa grupa ne radi dobro. Kosarku ne poznaje, politiku jos manje. Jajare!

Posted

Jedini nacin da se spere ova blamaza je da se u cetvrtak izadje s ratnickim pristupom od prve sekunde, kao da je Efes od pre dva meseca. Ta preuzimanja krivice,tapsanja po guzi ili storiji na Instagramu nista ne znace. Neka pricaju tamo gde je mesto. Ja razumem da je zavrsnica EL bila bolna, ali je proslo dosta vremena od tad, ovakav pristup obavezama i letargija je kaljanje renomea kluba. Gotovo iz svakog igraca je danas isijavala malodusnost.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Vau, mozes misliti. Izgubis od EK tima 35 razlike i prihvatis krivicu za poraz. Evo skamenjen sam tim potezom

Vau. Imali smo i drugacije primere. Tim se raspao, a ti si kao imao neka ocekivanja? Kodi igra sa jednom nogom, Kalina pod blokadama, nemas glavnog centra, nemas Davidovca da pokrpi, Dobric ove sezone pod pritiskom svega onoga sto se desavalo sa majkom(znam kako sam se ja osecao), Kenan koji se nije pojavio ove godine, Neda takodje. Mogao je bilo sta od ovoga da kaze, a nije.

Ovde su dokoni izvlacili sta sam pisao o njemu kada je dolazio, ali sto bi ga pljuvao u sred sezone. Na kraju cemo suditi o svemu.

I ne , ne brini ne mislim da ce biti srecan kraj po nas. Cini mi se da je ovde bilo pisano da je samo bitna EL i da ako se plasiramo bar u plejin da je uspesna godina. Bas nas briga za ABA ligu i KLS. Kako se sada odjednom promenio narativ?

Prosle godine kada je pometlao Partizan, nije valjao, jer nismo usli u plejof EL, a sada jer se raspadamo u ABA ligi, za koju se ovde pise vec 10 dana da je sve bas briga, ili mozda bas i nije.

I da ne bude nedoumica, mislim da smo odigrali sramotno veceras. 

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted

Ruku na srce trebali smo i od Laktaša ispasti. Skandalozno lošu košarku igramo i sve je to gore i gore kako odmiče sezona.

Sferopulos je potpuno pogubio konce. Ekipa mu je bez glave i repa, prava razularena banda. Disciplina ne postoji...Čovjek je dopustio da svi divljaju i rade šta hoće na terenu. 

Jedan je Radonjić Dejan! Prije nego se vrati gospodin i trener s velikim T, očistiti klub od čovićevih pulena u potpunosti. 

• Like 1