Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

s obzirom na to koliki broj ljudi zna loptanje bolje od Sfera, iluzorno bi bilo ocekivati da ovde nema bas niko ko je bolji lekar od naseg vraca.

• Pumpaj! 1
Posted

Ne bih govorio o imenima, iako se kod nas zna da su nam svi domaći igrači uvek interesantni i da želimo da budu deo Zvezde

icegif-3020.gif

• Like 2
  • Ha-ha 12
Posted
1 minute ago, NMX said:

icegif-3020.gif

naravno da su prvi pikovi Jokić, Dončić, Jović i Vučević”, zaključio je Željko Drčelić. 

Malo se salimo, a i da se vidi kako izgleda kada se nesto izvuce iz konteksta. Sada ocekujem naslove na portalima: Navijaci Zvezde u transu, Jokic u Zvezdi 😂

Posted

Ako su prioritet domaci igraci, nek to onda budu ozbiljni EL igraci. 

Mora se onda raditi na ostanku Petruseva i pokusati dovesti Guduric.

Onda imas okosnicu ozbiljnih startera u Guduric, Kalinic i Petrusev. Dopunis sa kvalitetnim stranim starterima Kodi i Bolomboy.

Od domacih u 12 mogu da budu Nedovic ako prihvati za manje pare, kao taj peti bek i eventualno jedan od Davidovac/Dobric.

Dovedi jos jednom ozbiljnijeg igraca, i popuni roster sa malo atletike (poput onaj iz cedevite sto je spominjan) i eto ekipe za top 8 bez problema.

Ta ekipa bi imala kontinuitet u igrackom i trenerskog kadru. Ozibljnih 5 startera bez vidne rupe. Solidnu klupu, spoj domacih i provjerenih stranaca sa normalnim glavama, i par ne provjerenih igraca.

Guduric mozda nije realan jer je odigrao veoma dobru sezonu, u tom slucaju na njegovu poziciju ne mora pod svaku cijenu domaci igrac, daj dobrog stranca.

Sta znam, ovo sada u ovom trenutku zvuci normalno, logicno i ne tako neizvodivo.

Ali znajuci nas, Petrusev ce otici u Oly, Gudurica necemo dovesti. Produzice se nedovic na dve godine po milionce, Dovescemo neku krljavu 4/5 od 34 godine i zavidnim medicinskim kartonom.

• Like 3
Posted (edited)
3 hours ago, Nellthe said:

Ako su prioritet domaci igraci, nek to onda budu ozbiljni EL igraci. 

Mora se onda raditi na ostanku Petruseva i pokusati dovesti Guduric.

Onda imas okosnicu ozbiljnih startera u Guduric, Kalinic i Petrusev. Dopunis sa kvalitetnim stranim starterima Kodi i Bolomboy.

Od domacih u 12 mogu da budu Nedovic ako prihvati za manje pare, kao taj peti bek i eventualno jedan od Davidovac/Dobric.

Dovedi jos jednom ozbiljnijeg igraca, i popuni roster sa malo atletike (poput onaj iz cedevite sto je spominjan) i eto ekipe za top 8 bez problema.

Ta ekipa bi imala kontinuitet u igrackom i trenerskog kadru. Ozibljnih 5 startera bez vidne rupe. Solidnu klupu, spoj domacih i provjerenih stranaca sa normalnim glavama, i par ne provjerenih igraca.

Guduric mozda nije realan jer je odigrao veoma dobru sezonu, u tom slucaju na njegovu poziciju ne mora pod svaku cijenu domaci igrac, daj dobrog stranca.

Sta znam, ovo sada u ovom trenutku zvuci normalno, logicno i ne tako neizvodivo.

Ali znajuci nas, Petrusev ce otici u Oly, Gudurica necemo dovesti. Produzice se nedovic na dve godine po milionce, Dovescemo neku krljavu 4/5 od 34 godine i zavidnim medicinskim kartonom.

Ne želim stvarno da popijem ban bezveze, ali ako je ono što znam zaista tačno, mislim da je Gudurić realniji čak i od Petruševa.

Još jednom, najveća želja mi je da u istom trenutku za klub nastupaju dva najveća zvezdaša Gudurić i Kalinić. Nadam se da će obistiniti već ovog leta.

Edited by Brajant Danston
  • Like 4
Posted

https://hotsport.rs/2025/04/30/kalinic-najplaceniji-u-vecitim-a-zarada-ovog-igraca-ce-vas-sokirati-otkrivene-sve-plate-vecitih-rivala/

0 Kodi Miler-Mekintajer 1.000.000
1 Džon Braun 30.000 mesečno
3 Ajzeja Kenan 1.000.000
4 Miloš Teodosić 1.000.000
7 Dejan Davidovac 750.000
9 Luka Mitrović 600.000
10 Branko Lazić 400.000
12 Nikola Kalinić 1.500.000
13 Ognjen Dobrić 600.000
21 Džoel Bolomboj 900.000
24 Majk Daum 500.000
30 Filip Petrušev 1.000.000
31 Rokas Gedraitis 600.000
36 Nemanja Nedović 1.000.000
99 Jago dos Santos 500.000

Jel video neko ovu vest? Ne znam koliko su tacne brojke, ali recimo za Tea i Yaga smo imali razlicite informacije, tj da Teo igra za 500k, a da je Yago dobio povecanje na 1m letos. Ovi iznosi za Dauma i Rokasa deluju prenisko.

Posted
21 minutes ago, tejlor said:

Ako Teodosic stvarno ima milion, to je sve sto treba o ovom klubu da znate

Mene vise boli sto kumasin ima 1.1m..

Teo je ipak Teo 😊

Posted
1 hour ago, pavlaka said:

Mene vise boli sto kumasin ima 1.1m..

Teo je ipak Teo 😊

Teo je istroseni penzos. Jes da ni Nedovic sad ne zasluzuje taj milion, ali barem je mozda bilo neke logike da ga dobije. Za Tea nije ama bas nikakve bilo.

Mada mislim da i nisu tacne ove cifre 

• Like 12
Posted
4 hours ago, СтелаРоса said:

https://hotsport.rs/2025/04/30/kalinic-najplaceniji-u-vecitim-a-zarada-ovog-igraca-ce-vas-sokirati-otkrivene-sve-plate-vecitih-rivala/

Jel video neko ovu vest? Ne znam koliko su tacne brojke, ali recimo za Tea i Yaga smo imali razlicite informacije, tj da Teo igra za 500k, a da je Yago dobio povecanje na 1m letos. Ovi iznosi za Dauma i Rokasa deluju prenisko.

Ako Miša ima milion/god onda je doživotna robija preblaga kazna za one koji su to iskombinovali.

Posted

Miloš nema ni blizu miliona, manite klik toalet sajtove koji skupljaju rendom postove sa tvitera i instagrama. Milion plus je mogao dobije u Virtusu a odbio je da bi završio karijeru u Zvezdi. 

Posted
On 4/28/2025 at 10:15 PM, Markoss said:

Za Bolomboja je izgleda dosta gore nego sto je delovalo u prvi mah. Sezonu je zavrsio, pitanje je kad ce se vratiti. Mora ponovo pod noz izgleda, tako da ga ceka visemesecna pauza. Rekose mi da je upitno da ce biti spreman i za pocetak sledece sezone, ali to mi bas neverovatno zvuci. 

Govorio lepo, steta bas

Posted
52 minutes ago, Molina23 said:

Miloš nema ni blizu miliona, manite klik toalet sajtove koji skupljaju rendom postove sa tvitera i instagrama. Milion plus je mogao dobije u Virtusu a odbio je da bi završio karijeru u Zvezdi. 

Ima 700-800k zavisno od bonusa. 

Gidra ima milion. 

Jago ima vise od 500.

Mislim da Kenan imam malo manje a Nedovic 100k vise. 

Luka 500k a CMM vise od 1m

To je nesto sto sam ja cuo, ali opet ne mora da bude tacno.. 

• Like 2
Posted
8 hours ago, Igor_ said:

Ima 700-800k zavisno od bonusa. 

Gidra ima milion. 

Jago ima vise od 500.

Mislim da Kenan imam malo manje a Nedovic 100k vise. 

Luka 500k a CMM vise od 1m

To je nesto sto sam ja cuo, ali opet ne mora da bude tacno.. 

Ma to je to verovatno, gore dole...

Posted (edited)

Boki boj operisan

-Lekarski tim koji je obavio intervenciju na povređenom stopalu našeg igrača, izuzetno je zadovoljan tokom operacije, kojom je sanirana povreda centra Crvene zvezde. 🤣😬

Edited by božija noga
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Završena sezona za Bolomboya, a najvjerovatnije i naša nadanja da možemo do preostalih trofeja u ovoj sezoni. 

Medicinski tim, Bagzi i Dozet...To treba da bude prioritet da se počisti, pa tek onda da se bavimo sekekcijom ekipe. 

• Like 3
Posted

Posle 2 meseca od povrede su ustanovili da treba operacija. Svakim danom ovaj top10 sija zlatnim sjajem, uzimajuci u obzir igracki kadar, medicinski tim kao i sportski sektor. Sfero hvala ti

• Like 19
Posted

Kad neko bude ponovo srao o zaslugama doktora robotike, podsetite da je njegov čuveni medicinski tim osakatio više sopstvenih igrača nego Rejes, Noćioni i Rudi protivničkih. Gamad nesposobna. Brz oporavak Džou, njemu je najteže sa ovim idiotima. 

• Like 4
  • Ha-ha 1