Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Imam isti osećaj od kako sam otvorio oči jutros, kao kad smo igrali u Monaku. Znači dobijamo!!! 🔴❤️

• Like 5
Posted

Zora rudi, dan se beli, jebaćemo Bajern celi.

Ne mogu da kažem da se nisam smorio ovakvom završnicom EL gde smo bili jako blizu direktnog plasmana u plej of, ali me puca euforija od jutra. Ipak je i ovo neka vrsta final foura sa ovakvim sistemom eliminacije i odmah je draž velika, jer je situacija napeta znaš da sledi ili velika radost ili velika patnja, a mi cigani bar znamo da bez jednog nema ni drugog 🙂. Godinama nismo imali ovako bitnu utakmicu, a nadam se da će biti i još jedna i mislim da svaki zvezdaš ipak treba da bude srećan što smo u mogućnosti da sebi podignemo nivo stresa bespotrebno 🙂

• Like 3
  • WOW 1
Posted (edited)

Grk mora da prepiše taktiku Šarasa od pre neki dan  agresivno iskakanje na Edwardsu i Obstu, svaka akcija koja se igrala za njih dvojicu su udvajali, mislim da imate lepe šanse za prolaz jer ste dosta  čvršća ekipa.

Edited by Grobarcina1992
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Grobarcina1992 said:

Grk mora da uzme taktiku Šarasa od pre neki dan  agresivno iskakanje na Edwardsu i Obstu, svaka akcija koja se igrala za njih dvojicu su udvajali, mislim da imate lepe šanse za prolaz jer ste dosta  čvršća ekipa.

Istina, mada na njihovu cvrstinu dosta uticu minuti Lucica i Bukera, a oni ce biti spremni veceras.

Bez njih, oni jesu klasicna rng ekipica ritma, ovako su poprilicno u stanju da zaoru muski i u odbrani.

Ja se uzdam pre svega u nasu mentalnu cvrstinu i iskustvo nasih igraca (i trenera) u igranju ovakvih meceva.

Nadam se sto manjoj minutazi Dobrica i sto vecem koriscenju Filipa koji je najbolji igrac u oba reketa, samo da se uvede lepo u utakmicu.

Kalina - Lucic je oldskul duel za uzivanje, tu ce bar sve da prsti od kontakata.

Sve u svemu, crta se jos jedan spektakl, a vreme je i da u jednom takvom izadjemo kao pobednici.

Da li ce to biti u igri na 60 ili na 100 poena, apsolutno je nebitno.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Večeras ako spustimo Bajern na 80 ili manje od 80 poena DOBIJAMO! 

Ako spustimo Kodija i Kalinu na ispod 36 min gubimo. 

• Like 2
Posted
30 minutes ago, Don Dusko said:

Je li to nasa zadnja pobeda protiv Bajerna u gostima  kad je Jovke imao 19 asista?!

Zlobnici bi na to dodali prva i jedina 😉

Evo malog podsećanja na tu utakmicu sa nadom da se istorija večeras ponovi

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Џабе сам на посао данас долазио, у глави само бркови Данка Бранковића. 😣

• Love 1
  • Ha-ha 20
Posted
1 hour ago, Estrella Roja said:

Zlobnici bi na to dodali prva i jedina 😉

Evo malog podsećanja na tu utakmicu sa nadom da se istorija večeras ponovi

E da nam je sad Vlada Štimac da sažvaće Bookera i Brankovića.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Ako ponovimo igru iz Atine ili bar priblizno tako dobro imamo veliku šansu. 

Apsolutno je jasno šta im se mora oduzeti, a to je tranzicija i šut za 3p gdje su najbolji u EL. Mislim to je lako reći, i to je nešto što znaju svi, samo što je "malčice drugčije u praksi".

Sve u svemu mislim da treba preuzeti i neki koncepcijski rizik u vidu lakih poena za 2p, ali šut za 3p braniti životom. Takođe moramo biti izuzetno čvrsti i sjeći im tranziciju, pa makar išli na bacanja. Sve to je neophodno da bi se ovakva ekipa izbacila iz zone komfora što je od krucijalne važnosti.

Ono što je takođe karakteristično za ovu ekipu Gordija Herberta je da sporije ulaze u utakmicu. Zahuktavaju se tek krajem druge četvrtine, a onda u drugom pol zatežu sve više i više i lome protivnika. Svaki put kod kuće primjenjuju ovaj recept. 

Sve u svemu Zvezda opet igra jako dobar basket, i s nestrpljenjem čekam utakmicu da vidim kako ćemo odigrati protiv još jedne sjajne ekipe. 

IGRAJ ZVEZDO, IGRAJ I POBJEDI!

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted
14 minutes ago, Sector said:

E da nam je sad Vlada Štimac da sažvaće Bookera i Brankovića.

Štimčina ima trenutno važnija posla. Pozdrav za Gospodina.

• Like 5
  • Love 3
  • Pumpaj! 4