Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Урош19 said:

Plavšić mi ne bi nedostajao ali bih voleo da Aleksić i onaj drugi lik (jbg nz ime) nastave sa studiom pre naših utakmica.

Rade Antonović. I meni se jako dopada analiza pre i nakon naših mečeva. Osim neprikosnovenog znanja ne treba zanemariti niti Aleksićevu elokventnost. Paket u kompletu. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
58 minutes ago, Valensija said:

Neka Edina kod komsija.

Plavsa i Kole su nam sasvim dovoljni.

Edin je Bik Koji Sedi , glavom i bradom, za ove indijance koji trenutno prate Zvezdu na Areni.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Bejn said:

Edin je Bik Koji Sedi , glavom i bradom, za ove indijance koji trenutno prate Zvezdu na Areni.

Postujem. Ipak, neka sjedi kod komsija. 🙂

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Bejn said:

Edin je prehajpovaniji od Murinja

• Like 6
Posted

Veceras svako ko ima da iskaze svoj stav nek to uradi pre pocetka meca ili na poluvremenu, dok traje utakmica svima treba u glavi da bude samo i iskljucivo podrska nasem timu. 

Godinama nisam imao ovakvu tremu pred utakmicu kao danas. Samo borbeno i hrabo veceras i mozemo do cilja! 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Večeras upalim jedan Đokavac pre utakmice čisto da se opustim i gledam utakmicu.... 

Pre upotrebe detaljno prouciti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i nezeljenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Plavšić mi ne bi nedostajao ali bih voleo da Aleksić i onaj drugi lik (jbg nz ime) nastave sa studiom pre naših utakmica.

U studiju ocekuj Djurovica i Jakovljevica...

Plavsic bi i te kako nedostajao kada su mu alternative na Areni onaj Karovic i onaj drugi ne znam mu ime...

Ima Plavsic mana, ali je istinski ciganin, meni je to u startu plus, a i realno nije los komentator...

• Like 3
Posted
21 minutes ago, Stefi88 said:

U studiju ocekuj Djurovica i Jakovljevica...

Plavsic bi i te kako nedostajao kada su mu alternative na Areni onaj Karovic i onaj drugi ne znam mu ime...

Ima Plavsic mana, ali je istinski ciganin, meni je to u startu plus, a i realno nije los komentator...

Ja i ne obraćam pažnju na komentatore sem kad odvale neku baš veliku glupost pa sam zato napisao da mi neće nedostajati.

A ako ova dvojica budu u studiju bukvalno ću se ubiti.

21 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

I Vladana Tegeltiju.

Al u topless izdanju

• Ha-ha 1
Posted

Mislim da možete dobiti ovo večeras bez obzira na nedostatak centara. Po meni ključ je dati CMM da ubrza, pa i Yagi I da kad Tavares igra imate Dedu Kalinu i Brown a kao visoke. Petruševa da štedite od duela sa njim zbog umora i zbog prednosti u igri koju imate kada ga čuva konvencionalan protivnik. 

Pratim, navijam za vas ako ništa zbog nas.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Ikac said:

Bukvalno o ovome pričam dva dana sa ortacima. Zbog izostanka Džoela, Dauma i Luke imamo 9 spoljnih igrača u 12. Jaki faulovi na startu utakmice na Musi i Kampacu da se uspostavi jači kriterijum. Juriti/duplirati spolja po cenu da Tavares ima veoma dobru utakmicu, jer ako bude egal bolje nam je da spoljni igrači budu hladni a ako idu na Tavaresa neka im. S druge strane, brza lopta u napadu i neke trojke Petruševa i Davidovca u ranoj fazi može naterati Real da skloni Tavaresa sa terena.

Dopadaju mi se te neke postave Giedraitis-Kalina-DeDa na 3-4-5. Definition of grit.

Mislim da imamo dobre šanse, kao i cele sezone. Ne bih smeo sad da okrenem priču 😄 

Слажем се, само не смемо да дозволимо себи црне минуте којима смо склони чим нас неко мало натисне. Једна серија од 0:12 против Реала и ми смо утакмицу завршили. Концентрација 40 минута, па ком опанци том и Џери. Калина и Филип морају да повуку, али тројке морају да дођу споља, као и поменути притисак на њихове бекове и крила.

Posted
4 hours ago, Урош19 said:

Mislim da bi za Aleksicem najvise zalila moja zena, kad god ga vidi, raspilavi se

• Ha-ha 4
Posted
11 minutes ago, Nini3112 said:

Jeste

Hvala. Baš ću da vidim ko je pouzdaniji izvor, ti ili ovaj što mi je prodao da dolazi. 🙂

• Like 1
Posted
Just now, Rex said:

Hvala. Baš ću da vidim ko je pouzdaniji izvor, ti ili ovaj što mi je prodao da dolazi. 🙂

A sta ako ne dodje sad a dodje kasnije?

Inace vcrs od Plavse ide odjava

8 minutes ago, srlepajce said:

koliko ja njega volim

Ajde Facu pusti nas samo ovu 😉

Fak. Ili Fak..😀

Da imamo njega na ovaj tim umesto CMM, osvojili bi EL

Posted
13 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A sta ako ne dodje sad a dodje kasnije?

U tom slučaju je pouzdaniji Nini3112