Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Valensija said:

Neka Edina kod komsija.

Plavsa i Kole su nam sasvim dovoljni.

Baš tako👍

Posted
30 minutes ago, Урош19 said:

Plavšić mi ne bi nedostajao ali bih voleo da Aleksić i onaj drugi lik (jbg nz ime) nastave sa studiom pre naših utakmica.

Rade Antonović. I meni se jako dopada analiza pre i nakon naših mečeva. Osim neprikosnovenog znanja ne treba zanemariti niti Aleksićevu elokventnost. Paket u kompletu. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
58 minutes ago, Valensija said:

Neka Edina kod komsija.

Plavsa i Kole su nam sasvim dovoljni.

Edin je Bik Koji Sedi , glavom i bradom, za ove indijance koji trenutno prate Zvezdu na Areni.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Bejn said:

Edin je Bik Koji Sedi , glavom i bradom, za ove indijance koji trenutno prate Zvezdu na Areni.

Postujem. Ipak, neka sjedi kod komsija. 🙂

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Bejn said:

Edin je prehajpovaniji od Murinja

• Like 6
Posted

Veceras svako ko ima da iskaze svoj stav nek to uradi pre pocetka meca ili na poluvremenu, dok traje utakmica svima treba u glavi da bude samo i iskljucivo podrska nasem timu. 

Godinama nisam imao ovakvu tremu pred utakmicu kao danas. Samo borbeno i hrabo veceras i mozemo do cilja! 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Večeras upalim jedan Đokavac pre utakmice čisto da se opustim i gledam utakmicu.... 

Pre upotrebe detaljno prouciti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i nezeljenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Plavšić mi ne bi nedostajao ali bih voleo da Aleksić i onaj drugi lik (jbg nz ime) nastave sa studiom pre naših utakmica.

U studiju ocekuj Djurovica i Jakovljevica...

Plavsic bi i te kako nedostajao kada su mu alternative na Areni onaj Karovic i onaj drugi ne znam mu ime...

Ima Plavsic mana, ali je istinski ciganin, meni je to u startu plus, a i realno nije los komentator...

• Like 3
Posted
21 minutes ago, Stefi88 said:

U studiju ocekuj Djurovica i Jakovljevica...

Plavsic bi i te kako nedostajao kada su mu alternative na Areni onaj Karovic i onaj drugi ne znam mu ime...

Ima Plavsic mana, ali je istinski ciganin, meni je to u startu plus, a i realno nije los komentator...

Ja i ne obraćam pažnju na komentatore sem kad odvale neku baš veliku glupost pa sam zato napisao da mi neće nedostajati.

A ako ova dvojica budu u studiju bukvalno ću se ubiti.

21 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

I Vladana Tegeltiju.

Al u topless izdanju

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Nece Plavsic na Arenu.

Bar za sada

Je l' to pouzdana informacija?

Posted

Mislim da možete dobiti ovo večeras bez obzira na nedostatak centara. Po meni ključ je dati CMM da ubrza, pa i Yagi I da kad Tavares igra imate Dedu Kalinu i Brown a kao visoke. Petruševa da štedite od duela sa njim zbog umora i zbog prednosti u igri koju imate kada ga čuva konvencionalan protivnik. 

Pratim, navijam za vas ako ništa zbog nas.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Ikac said:

Bukvalno o ovome pričam dva dana sa ortacima. Zbog izostanka Džoela, Dauma i Luke imamo 9 spoljnih igrača u 12. Jaki faulovi na startu utakmice na Musi i Kampacu da se uspostavi jači kriterijum. Juriti/duplirati spolja po cenu da Tavares ima veoma dobru utakmicu, jer ako bude egal bolje nam je da spoljni igrači budu hladni a ako idu na Tavaresa neka im. S druge strane, brza lopta u napadu i neke trojke Petruševa i Davidovca u ranoj fazi može naterati Real da skloni Tavaresa sa terena.

Dopadaju mi se te neke postave Giedraitis-Kalina-DeDa na 3-4-5. Definition of grit.

Mislim da imamo dobre šanse, kao i cele sezone. Ne bih smeo sad da okrenem priču 😄 

Слажем се, само не смемо да дозволимо себи црне минуте којима смо склони чим нас неко мало натисне. Једна серија од 0:12 против Реала и ми смо утакмицу завршили. Концентрација 40 минута, па ком опанци том и Џери. Калина и Филип морају да повуку, али тројке морају да дођу споља, као и поменути притисак на њихове бекове и крила.

Posted
4 hours ago, Урош19 said:

Mislim da bi za Aleksicem najvise zalila moja zena, kad god ga vidi, raspilavi se

• Ha-ha 4
Posted
11 minutes ago, Nini3112 said:

Jeste

Hvala. Baš ću da vidim ko je pouzdaniji izvor, ti ili ovaj što mi je prodao da dolazi. 🙂

• Like 1
Posted
Just now, Rex said:

Hvala. Baš ću da vidim ko je pouzdaniji izvor, ti ili ovaj što mi je prodao da dolazi. 🙂

A sta ako ne dodje sad a dodje kasnije?

Inace vcrs od Plavse ide odjava

8 minutes ago, srlepajce said:

koliko ja njega volim

Ajde Facu pusti nas samo ovu 😉

Fak. Ili Fak..😀

Da imamo njega na ovaj tim umesto CMM, osvojili bi EL

Posted (edited)

Pa gdje baš na današnji datum Artan Lili pomjeri svirku, na koju sam obećao ženu da ću je voditi 🙂

Jedna samo za Zvjezdu včrs 

Edited by Henry Chinaski
Posted
13 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A sta ako ne dodje sad a dodje kasnije?

U tom slučaju je pouzdaniji Nini3112