Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, NMX said:

Sad svu patkometriju na stranu, u teoriji - nama odgovara da KKP dobije. Da nam malo skine Bajern sa vrata plus da ostane u trci da bi se klao sa Realom poslednje kolo.

Šteta što se toga neću setiti kad počne utakmica :lol_2:

Realno nama najviše odgovaraju porazi Armanija i Partizana jer u tom slučaju naša jedna pobeda iz preostala tri meča nas stavlja ispred obe ekipe i tada smo najmanje deseti te nastavljamo takmičenje. A drugačiji ishodi tih utakmica nas uvodi u brdo kombinacija, sve u zavisnosti šta mi uradimo do kraja. Možemo i direktno u PO ali i potpuno ispasti iz istoga. Ponovit ću šta sam rekao nakon meča sa Olyjem da bi neodlazak u PO ili PI nakon toliko velikih skalpova u gostima bila velika sportska nepravda. Mislim da  smo to zaslužili na terenu unatoč povremenim kašljucanjima. 

Edited by bodo
  • Like 5
Posted
4 hours ago, Drug Crni said:

Prošlo podne. Gde je saopštenje navijačke grupe, šta se dešava? Pokvarila se štamparska presa,šta?

Komentari su odlicni, nije ih napljuvao samo onaj sto morao da kosi travnjak.

Ne bavim se kalkulacijama, neka bude kako bude, do nas je.

• Like 6
  • Pumpaj! 3
Posted

Kolege forumaši nabasao sam na ovaj veoma zanimljiv stats. Kako ekipe iz EL tj. na koji način najviše poentiraju. Ukoliko moderatori žele mogu staviti i da vide kolege iz crno belog tabora. Veoma je interesantno i možda malo of topik pred Real.

• Like 2
  • Thanks 3
Posted (edited)

Mi smo pri vrhu samo u poenima iz katovanja (pola je nadrukao Deda u derbijima i u zadnja tri kola) a tankosava smo u hand off-u što i ne čudi sa ovako varijabilnom formom spoljne linije.

U tranziciji smo deseti iza komšija.

Brat Shorts je izdominirao sezonu pikom i tranzicijom...rispekt za 18.8ppg, 7.2 ast i index 23.

Sledeću sezonu će baferovati ako prihvati da bude back-up plej u nekom milijunašu.

Paris ako ne uspe da zadrži T.J.-a. Spliter ide nazad na fabrička podešavanja.

Edited by Wingwalker
Posted

Ako je sutrašnja utakmica poslednja koju će SK prenositi, to onda neminovno znači samo jednu stvar - spektakularnu pobedu nad Realom tricom Teokratije u poslednjoj sekundi, za delirijum novootkrivenih pumpadžija u Areni i odjavu Darka Plavšića u njegovom stilu za kraj.

Ozbiljno, padaju sutra "kraljevi"

• Like 6
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Ali igrači odgovaraju navijačima kretenima sa mreža, a naravno da su to Fića i Nedović 😁

Malo running gag-a nije na odmet.

Ako ih već loži ova priča, samo napred.  :thumbsup:

Posted
17 minutes ago, DameTime said:

Ali igrači odgovaraju navijačima kretenima sa mreža, a naravno da su to Fića i Nedović 😁

Pa nisu bili samo navijači sa mreža...

• Like 1
Posted (edited)

Ne mozemo biti sigurni sta je to sto nam odgovara iz koje utakmice, kad igraju direktni rivali jedni protiv drugih, pre nase utakmice sa Realom, pa i Efesom. U slucaju da dobijemo jednu ili obe nama odgovara da pobedjuju slabije plasirani, a u slucaju da gubimo obe odgovara nam da bolje plasirani pobedjuju. Tako da jos je rano za kalkulacije, koliko god to cudno zvucalo i izgledalo. Pre svega jer i nase ambicije zavise od sutrasnje utakmice. U skladu sa ambicijama se menjaju i nase kalkulacije.

Moram i ja da se osvrnem na jucerasnje navijanje organizovanih navijaca. 

Skandiranje ko ne skace, pa onda redom nabrajanje svih i svega je otprilike pandan Cacilendu. Akcija bez smisla i poente. radimo nesta eto cisto da radimo, a sta radimo i kako ni sami ne znamo. Bizarno i besmisleno, dok na kraju ne postane cirkuska predstava.

Edited by kokodakalo
  • Like 3
Posted (edited)

Vise drugara grobara rece kako je sumnjiv onoliko bio nas mec u Pireju, a Oly u teskom qrcu i bez igre vise meceva u nizu..

Tres romatizam na delu, puno ruho.

Edited by Manoly
  • Ha-ha 9
  • Pumpaj! 1
Posted

Ma meni iskreno drago sto su Milano i Partizan izgubili, lakše ćemo mi bez pritiska ove da tamburamo. Bežimo dve pobede, njima Jos dva kola do kraja ... 

Partizan da je dobio, ide mrtvom Žalgirisu i dočekuje Real, tu je moglo da bude svasta na krilima ove pobede, ovako oni su out i definitivno. 

Mislim da smo mi gotovo 95% u play in-u I da izgubimo sve do kraja. 

• Like 4