Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Debeli Zabar solidno unistio Sfera.

Najlaksa utakmica do kraja EL sezone lagano izgubljena.

Posle pauze od 10 dana i reseta.

Sramota sve.

Od ovih degenerika na tribinama do celog tima.

• Like 10
Posted

Svaka cast,ovo treba znati

Najslabiji protivnik u punoj areni i ti to useres jer udjes sa petorkom koja mrava ne moze da odbrani a Bolomboy ti krece sa klupe

• Like 1
Posted

Kako se sve poklopilo i uzasana koregrafija(plus no EU zastava) do ovakvog performansa na terenu.

I nemojte da mi pisete da sam dosadan ovo je za svaku osudu pogotovo ove stvari van terena.

I nemojte da kukakte kako su svi protiv nas.

• Like 11
  • Ha-ha 1
Posted

Za očekivati je da stvari dođu na svoje jer ovaj kurac od košarke što igramo ne može dugoročno dati rezultate.

Postojala je nada da je do umora i da će biti bolje poslije pauze a ono još gore.

Što se mene tiče ide pauzica od gledanja, nisu zaslužili vrijeme da mi uzimaju.

• Like 14
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Kako se sve poklopilo i uzasana koregrafija(plus no EU zastava) do ovakvog performansa na terenu.

I nemojte da mi pisete da sam dosadan ovo je za svaku osudu pogotovo ove stvari van terena.

I nemojte da kukakte kako su svi protiv nas.

Dosadan si više sa koreografijom, bukvalno u 99% slučajeva niti gledam niti razumem koreografije plaćenika. Više treba da brine što ovako izgledamo na terenu nakon 10 dana odmora

• Like 9
  • Thanks 3
Posted

Kakva ekipa! Jbt ne mogu jedan jedini napad odigrati da na nesto lici. Igramo ubjedljivo najruzniju kosarku u europi! Od ovih 16 pobjeda mozes jedva pronaci 2-3 da su licile na neku kosarku. Jedino sta nesto vredi u ovoj ekip su Bolomboj i Petrusev a ostalo bezveznjaci i potrosene veterancine! 

Realno ekipa za play in i ovaj odnos pobeda i poraza je nerealan a moglo bi se ubrzo to izbalansirati sad kad svi pocnu igrati jos jace

• Like 4
Posted

Što bi rekli

Расцветали яблони и груши,
Поплыли туманы над рекой.
Выходила на берег Катюша,
На высокий берег на крутой 🙂

• Ha-ha 2
Posted

Sferov poraz kao kuca. Razbio ga italijanski klovn. Ne mozes da se vadis na umor, na duplo kolo, na povrede, na malo vremena za spremanje utakmice. Imao si sve uslove i domaci teren. Pet poraza za redom od Zalgirisa je bas sramotno. Moze ovo dosta toga da odluci. 

• Like 14
Posted

Procitano smo. Sada mozda malo vise razumem frustracije Zeljka Obradovica sto ne moze da nas pobedi sta god da uradi. Jer sa zatvaranjem dva tri fundamenta nase igre (mismec na Kalini pa povratni pas, Fica licem ka kosu ili iso Kenan), prilicno smo previdiva ekipa. U odbrani, ako protivnik ima iso ludaka, jos vise. 

Bice jebeno u MinKenu. Poraz tera u plej in zonu iz koje se izvuci necemo.

Nisam mracio nijedno od pocetka sezone ali treba reci da smo i dosta srece imali. 

Sad skupite muda i dobite Bajern inace nas ceka ultra brzi kraj EL sezone.

• Like 10
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Razbio ga italijanski klovn

Zasto klovn. Rutinirao nas sa duplo slabijim rosterom. Na gostovanju. To je za postovanje. Klovnovi su ovi nasi.

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Teodosic je doktor kosarke i u 38.godina za ovu dvojicu klovnova, ne zna se ko je bio smesniji i tragicniji! 

Vazno je da se svaku utakmicu koju Teodosic odigra opljune po njemu, evo, sad ga nema, pa imamo prilike da vidimo na sta to lici.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Pre svega da se obratim svim onima koji su se ubedjivali sa mnom, pravili me i na budalu (uz neslane komentare i ha-ha reakcije) kad sam pricao da cemo tesko vise od 3-5 ili 4-4 u naredna 8 kola. Ko se seca od vas, ima vas... znate koji ste. Ja se izvinjavam, ali numete kosarku, i slusajte kad vam pametnij pricaju. Nama plejemejkerski posao radi Kalinic, a bekovski Petrusev. I to traje kolima. A vi drobite, "Ma sta be, pricas tu za tim koji ima 16-10 da ne moz da pobedi 5 utakmice u preostalih 8". Cebe, ne peskir, i preko glave... Bilo par njih koji misle ko ja, pametni ljudi, batalili odmah da se ubedjuju sa vama.

Pa onda da iskazem frustraciju nasom bekovskom linijom. Kao najgori klenovi i picke su odigrali. Prvo su bili neagresivne sisice u odbrani, pa su onda bili naivni klenovi.
Canan-a, CMM-a i Brauna da otpuste vec sad ne bi bila neka steta. Da padne neko silbovanje.
Uzasni su.

Nece prave faulove u telo. Petrusev, nas najbolji igrac mora da potrosi faul da bi podigno nivo agresivnosti u odbrani. Nedovic, Canan i bekovi kao sisurine u prvom poluvremenu. 

Edited by BattleBender
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Hroničar985 said:

Teodosic je doktor kosarke i u 38.godina za ovu dvojicu klovnova, ne zna se ko je bio smesniji i tragicniji! 

Vazno je da se svaku utakmicu koju Teodosic odigra opljune po njemu, evo, sad ga nema, pa imamo prilike da vidimo na sta to lici.

on je svoje odmrmorio prijatelju ako ti je kup u nisu reper jbg

Posted

Užas od igre, da se naježiš. Imali su vremena za odmor, dolazi protivnik bez trojice igrača i ne vredi. Čak mi deluje da je nedostajalo i motivacije. Propao plan A i onda kad je potrebno pročitati protivnika i naći rešenje, Janis u tome nije uspeo. Nije samo do trenera i igrači moraju upotrebiti inteligenciju i čitati situacije na terenu, tu su igrači Žalgirisa bili pametniji večeras. Ovo od Nedovića je i previše, jebeš ti to kad svaku odbranu moraš da ga pokrivaš. Franciska je branio tako što mu je provocirao šut, valjda mu tako lakše, da se ne zamara. Jednom drugom njihovom igraču je tako podig'o ruku braneći mu šut da sam se nasmejao. Još jedna od onih utakmica gde smo se ponadali, bila je prilika i da malo skinemo pritisak u nastavku takmičenja, al prc, ništa od toga. Žalgiris ma koliko mi bio iritantan, za ovo večeras svaka čast. Zasluženo su pobedili. Teramo dalje.

• Like 2
Posted
15 minutes ago, srlepajce said:

Mucna utakmica

Nalik mnogima gde se jednostavno ne pojavimo

Sramno

Pojavili smo se ali smo pošteno nadigrani. I to od ekipe za koju se očekivalo da ćemo najviše da grizemo i najbolje se spremimo, zbog svega što se dešavalo u Litvaniji... Ali ne može da se dobije kad imamo trenera koji igra samo odbranu, a u napadu totalna nula... Da nije bilo Petruševa razneli bi nas 20 razlike... 

• Like 1