Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Posted

Mislim da će Neda ovo izvući,u odličnoj je napadačkoj formi,sve više prilazi obruču,a i odbrana mu je sve bolja i bolja.

Nisam toliko upućen oko načina funkcionisanja foruma ali sve je više nekih sarkastičnoh komentara,nekako je to postalo popularno..I sad neko ko ne prati nešto previše forum,udje da nešto pročita,kakva su razmišljanja oko sledeće utakmice,a ne zna nešto imena forumaša i ko kako piše,i onda pročita više od pola nekih kao sarkastičnih postova, ili ne znam kako da ih nazovem..

• Thanks 1
Posted
59 minutes ago, pilif88 said:

prati objave kluba, ocekujem da ce pustiti jos koji kontigent karata.

Jos se klub nije oglasio sa sold out.

Meni ovo bas nema smisla. Ajde razumem kad hoce da prodaju prvo skuplje karte, ali sad je otisao nivo 200 za sat vremena bas nepotrebno cimanje navijaca da proveravaju po ceo dan da bi oni mozda pustili jos karata.

• Like 2
Posted (edited)

Teško da će Braun da ispadne. On je poslednje četiri utakmice u EL standardni član prve petorke i sa 20mpg u proseku. Pre će se Davidovac vratiti u ulogu,, dzokera" za pojedine utakmice. 

Edited by Čočo
  • Like 5
Posted

Sfero uživa u širini rostera.

Vidjeli smo i do sada da, osim povrijeđenih, niko nije bio sasvim bez minuta. Voli da rotira sve igrače kroz 12, u zavisnosti od protivnika. Viđali smo kako par utakmica ne uvodi Mitra, pa mu onda u nekoj utakmici odigra relativno bitnu ulogu. Isto tako i Teodosić.

Tako da sam siguran da će biti mjesta i za Dauma kad se vrati i za Brauna.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Jbt, imam osećaj kao da je letnja pauza, ali bez prelaznog roka. Ko će dočekati psihofizičko mučenje protiv zelenih.

Pred utakmicu treba preventivno otupeti sva osećanja rakijom

• Thanks 4
  • Ha-ha 3
Posted
4 hours ago, Čočo said:

Teško da će Braun da ispadne. On je poslednje četiri utakmice u EL standardni član prve petorke i sa 20mpg u proseku. Pre će se Davidovac vratiti u ulogu,, dzokera" za pojedine utakmice. 

Upravo tako, Braun kao pouzdana varijanta za svic sigurno nece ostati bez uloge i minuta.

A deluje da ni Dekiju ne bi smetalo da malo uzme daha pred foto-finis sezone.

Na kraju, najrealnije je da Sfero kao i tokom sezone nastavi da mesa poslednju dvojicu u rosteru, od utakmice do utakmice i u zavisnosti od povreda.

Na nekim utakmicama u ABA nam je falila energija, tu ocekujem minute za Branka koji se sigurno uzeleo lopte, isto vazi i za Dauma.

• Like 1
Posted

Власници сезонских карата за утакмице Олимпијакоса су наводно добили мејл од свог клуба везан за куповину карата за фајнал-фор Евролиге. Да ли се варам или ми као Звездини сезонци нисмо тако нешто примили? Знам да наш клуб иначе има јако лошу комуникацију са навијачима тим путем, али ово је баш посебан повод и очекивао бих барем неке информаицје. Чињеница је, додуше, да нисам налазио сезонце других клубова који су говорили исто што и Олимпијакосови.

Је ли истина да људи са сезонским картама за утакмице било ког клуба Евролиге имају предност при куповини карата за завршни турнир, то јест шансу да дан раније (данас) обезбеде улазнице или је то неки мит који нема везе са стварношћу? Комплетна процедура делује јако неозбиљно јер осим Олимпијакоса практично ниједан тим није сигуран за Абу Даби, али тако је како је и мора се реаговати у складу са ситуацијом. Има ли ико искуства са овим процесом? Кога уопште контактирати ако нам се сопствени клуб не обраћа?

Разумем да не треба трчати пред руду и да Звезда није фаворит за одлазак на фајнал-фор, али бојим се да ће карте нестати кад/ако то постане реалност. Обавезати се на такав трошак на слепо је лудост као и молити се да буде слободних карата у мају, па је позиција навијача прилично незахвална, међутим неки ризик се мора преузети. Има ли ико знања о овој теми?

Posted

Istina je, danas se prodaju karte za F4 za sezonce svih klubova, a od sutra za ljude koji nemaju sezonsku.

Ceo taj proces je pod okriljem EL i na njihovom sajtu ima sve, klubovi nemaju ništa s tim, zato skoro nijedan klub i ne obaveštava navijače, vrv. 

Posted (edited)

Ne bih se bas kladio da je Oly sigurica za F4.

S obzirom ko se sve muva na mestima od 8 do 10, svasta tu moze da bude.

I da, tu ne mislim na komsije ... oni sa Olyjem na 3 dobijene nemaju sta da traze

Edited by Plant
Posted

Sto se tice potencijalnih protivnika za PO, najbolje je biti 4 ili 5 (ako se moze skupiti 21 pobeda). Tu ce se muvati Monako ili Bayern. 
Ako cak i budemo peti sigurno mozemo dobiti jednu na strani. 

Monako ima uzas raspored: Oly, Fener i Panatu 

• Like 2
Posted
18 hours ago, Čočo said:

Ja mislim da kada se Daum oporavi da će iz 12 da ispadne Daum....

neće ni ući u 12 

• Like 8
Posted (edited)

Nadam se samo da ovog puta neki kromanjonac neće doći s laserom u Arenu. I naravno, da se ništa ne baca na parket. To je ispod svakog civilizacijskog nivoa.

Klub se naplaćao kazni poprilično i poslednje što nam treba je da nam zatvore halu pred odlučujuće bitke.

Isto tako bilo bi dobro da ne bude nekih nacističkih ispada, i da ne glumimo veće Ruse od samih Rusa. 

Edited by Dzo23
  • Like 12
Posted

Evo klub lepo izbavio saopštenje da smo pod prismotrom i da smo platili 200k evra kazne u zadnjih dve godine.

I sad opet neki moron dodje i ubacuje predmete sa tribine. Pa majku vam jebem šašavu i bezobraznu, što bi reko Giga.

• Like 8
Posted
3 hours ago, The_Big_S said:

Ja mislim da kada se Daum oporavi da će iz 12 da ispadne Daum....

neće ni ući u 12 

Slažem se sa ovim. Eventualno se možda nekad zarotira sa Davidovcem, kad trener proceni da je protivnik pogodan za tako nešto, a i to retko.

I onako je letos išla priča da Sferopulos nije birao Dauma, nego mu je "preporučen" od strane predsednika tadašnjeg, kao igrač Davora Ristovića. Ne znam da li je istina...

• Like 1
Posted
30 minutes ago, MarioKempes said:

Slažem se sa ovim. Eventualno se možda nekad zarotira sa Davidovcem, kad trener proceni da je protivnik pogodan za tako nešto, a i to retko.

I onako je letos išla priča da Sferopulos nije birao Dauma, nego mu je "preporučen" od strane predsednika tadašnjeg, kao igrač Davora Ristovića. Ne znam da li je istina...

Ja bas ne verujem da je Covic nametao Dauma jer nema nista zajednicko sa vecinom igraca koje je ovaj ranije nametao.

Prvo i osnovno, nije domaci, drugo, nije istroseni veteran sa jakim renomeom.

Ovo sa Davorom bas deluje kao trac varijanta, mada te uopste ne osudjujem, drago mi je kad pouzdani ljudi prenesu neku informaciju i ti si se ionako sam ogradio.

Sto se mene tice, apsolutno je imalo rezona da se dovede igrac u najboljim godinama, koji je pokupio par meseci EL iskustva i nije bas pao sa marsa.

Pritom vazi za dobru strec varijantu i daje neki balans kamenjarskoj unutrasnjoj liniji Bolomboj-Plavsic-Mitrovic.

Na sve to verujem da nije ni skup a i dobar je lik za svlacionicu.

Ljudi su hteli belog Durenta ali takvog nema na trzistu, a i cekali smo (i docekali) Ficu koji je za nase uslove nesto najblize tome.