Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

458 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      357
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

On 1/28/2025 at 10:12 PM, Djirona said:

Ma kakvi...

Sve je na njihovoj strani: bolja forma, ne leže nam, atletičniji su, domaći teren...

... ali nema tih okolnosti zbog kojih, dok u timu imamo face poput Kaline, Dobrića, DeDe, uz Bokija, Rokija, Fiću, Jaga, ne bih verovao u pobedu u derbiju. 

Da, imamo baš face... 

• Like 4
  • Love 2

9 minutes ago, Bruda said:

Kako se odjednom utišala muzika u hali kada je Sfero otišao sa konferencije.

Kakav performans u najelitnijem evropskom takmičenju...ovo se verovatno ne radi ni u biznis ligi.

No, totalno nebitno.

Pobedaaaaa

• Like 2

On 1/30/2025 at 12:00 PM, phen33 said:

Ja sam misljenja da ovaj mec mozemo dobiti uz maksimalan fokus igraca na terenu. Da se igraci ne trose psihicki na raspravu sa sudijama i ko zna kakvim glupostima, prije svega mislim na Petruseva koji moze da ih zatrpa ako bude 100% glavom na terenu. Oni za razliku od ranijih sezona u derbijima su protiv nas maksimalno skoncentrisani i fokusirani iskljucivo na igru

Dugo nosim bradu i danas se nesto sjetim da se Pefi Markovic nakon pobjeda u derbiju brijao.. NEKA IDE MISO MOJ U POZADINI

• Like 2
  • Ha-ha 1

32 minutes ago, Bode said:

Imamo vrhunski raspored za Februar i Mart i samim tim ozbiljne sanse. Velika, velika pobeda.
Meni je Petrusev takva igracina, lik ima tek 24, mislim da ce biti bas ozbiljan igrac u Evropi narednih godina.
Jako zeznut za protivnike sa tom visinom i pokretljivoscu.

Razigravamo tuđeg igrača, šta će nam to

• Ha-ha 7

Slatka pobeda i jako vazna ali i dalje mi igramo jako tesku kosarku koja je prakticno ne gledljiva i da ne igra nasa Zvezda malo ko bi to od nas gledao.Zadnju dobru utakmicu po meni smo odigrali protiv Olija a moram spomenuti i Barsu zbog velicine protivnika i gostovanja al daleko je to bilo od neke vrhunske kosarke. 

Veceras po meni presudno je bilo sto su igraci Partizana bili previse nervozni i sto su Boki i Filip cuda radili na ofazivnom skoku.Bilo koja opustenija ekipa tipa Makabi je veliki problem a idu nam prezaljeni i opusteni Asvel a narucito Alba🥶.

Vanjska linija nam je ocaj zivi iako na papiru izgleda kvalitetno i skupo a jos kad na to dodje kanal Kaline ,kineski litvanac i Dobric ni na nebu ni na zemlji to izgleda jos losije.

Jbt samo 3 trojke i to sve tri u 1/4, nevjerovatno.

• Like 3
  • Tuzno 1

Jako ružna tekma, ali i jako uzbudljiva za praćenje. I očekivao sam tako nešto. Hrkljuš. Meni je to skroz ok.

Vrlo sam zadovoljan pristupom.

Trebalo je ranije da ih prelomimo, Partizan je bio užasan ako ćemo pravo. Ali pobedi se u zube ne gleda, pogotovo ako je ovakav derbi u pitanju.

"Spasismo" sezonu koja je već bila "propala" posle Makabija. Biće ovde još svašta i dobro i loše, samo keep calm i verujte zalizanom Grku.

• Like 8
  • Love 3

39 minutes ago, Čvarkov said:

Za kad ti treba ovo?

Pitam za komšiju.

Ja sam kao John Brown III, moj doprinos se ne vidi ni u jednoj statistici. Znači ako izgubimo od Asvela i Albe komšije nas preskaču na tabeli i mi ispadamo iz prvih 10?

• Love 1
  • Ha-ha 3